Inlägg från: Stora E o Lilla E |Visa alla inlägg
  • Stora E o Lilla E

    Vi som älskar Villervalla- del 8!

    Hej!

    Brukar inte skriva här, men gör ett försök i hopp om lite råd ang storlekar... Funderar på att göra en liten (stor?!) beställning nu medans det är lite rabbat iaf.

    Vill bl a beställa dom ljua jeansen i caprimodell till min flicka som blir 2 år i september. Hon är "normalkurve-lång" och just under i vikten och har än så länge legat stadigt så. På andra byxor/leggings från VV har hon storlek 80 som sitter bra och är precis i längd. Ingen växtmån. Storlek 86 (leggings) är fortfarande liiite för långa, men jag räknar med att dom bör passa bättre framöver..

    Vad tror ni, ska man ta 80 eller 86?

    Sen undrar jag även kring shortsen till min kille på 5.5 år. Hur är dom i storlek? Han har exempelvis 116 på byxor och shorts från Polarn o Pyret, men skulle antagligen köpa 122 från ex Lindex och H&M. Vilken storlek behöver han?

    Långt inlägg och undrar säkert över fler saker... men det kanske jag kan ta sen... ;)

  • Stora E o Lilla E

    Tack för svar. Hmm... normala shorts... Har du någon vad tror du då jag ska satsa på åt min kille... 116 eller 122? Har shorts från pop i 116 och från H&M/Lindex i 122

    Kanske lika bra att testa 86 till min tjej på jeansen i caprimodell. Såg dom i affär och dom såg superfina ut... lite baggy.

  • Stora E o Lilla E

    Thez


    Thezzizen skrev 2010-04-29 12:01:25 följande:
    hur stor är din tjej?  velar på strlk till min kille på caprijeansen. han har 80 i de vanliga och de sitter lagom nu. Tjejen som är 93 lång fick 98 på capri och de är lite långa.
    Hej,

    Min tjej var för 2 månader sedan 81 cm lång och vägde lite drygt 11 kg. Antar att hon blivit något lite längre kanske...

    Om din kille har 80 i vanliga som sitter lagom är han kanske storeksmässigt som min tjej? Hon har 80 på trikåbyxor och leggings som är perfekta, men inte direkt så mycket att växa i...

    Åh, svårt med storlekar. Eg tycker jag att shorts är lite mindre "känsliga" jämfört med vanliga byxor. Samtidigt vill jag inte att caprijeansen blir för långa så dom blir som för korta byxor. Men för korta vill jag heller inte ha dom. Vill väl att dom ska gå till knäna typ. Dom verkar i vilket fall superfina och mjuka. Perfekta helt enkelt.
  • Stora E o Lilla E

    Hej i tråden.

    Funderar på vilken storlek jag ska köpa till min tjej på deras randiga tröja i trikå. Hon är en blivande 2 åring i september och är "normal-kurve-stor". Tror att 92 passar bäst, men så brukar Villervallas trikå kryma en del, och då kanske 98 är ett bättre val? Iaf så har någon av klänningarna i samma trikårand krympt nästan en storlek på längden... Att det finns lite att växa i är ju bara bra, men gillar heller inte kläder som har för mycket växtmån...

Svar på tråden Vi som älskar Villervalla- del 8!