Inlägg från: fruganL |Visa alla inlägg
  • fruganL

    Vi som hade BF i okt 2009 #5

    Jag fick mens nyss. Är jag sist? Förvånad

  • fruganL

    Jag begriper inte tillräckligt för att lida med er, jag har ju fått sova hela nätter hela tiden, utom kanske första två månaderna och sen ett par veckor här och där. Skrutten somnade vid åtta och kommer förmodligen sova till någonstans mellan fem och sju när han vill snutta tutte och sova i armhålan. Och det får han så gärna. Då är jag toktrött för då måste jag gå UPP med honom eftersom det är toadags för morgonbajset. Sen snurrar han några varv innan han somnar och sover någon timma till.

    Fy bubblan!

    Min somnar bara han. Han får kvällsgröt, godnattpussar och sen somnar han. Han har en nappflaska med vatten som han får när han lägger sig och så lägger jag nappen på kudden bredvid hans huvud. När han druckit färdigt hittar han nappen, släpper flaskan, snurrar över till mage och kasar runt så han oftast ligger med benen i huvudändan, fast aningens på sniskan och sen sover han gott.
    Fy satan i gatan vad vi är bortskämda i det här huset! 

  • fruganL

    Floff - skaffa en sjal och kör heeeelt fri amning! Tungan ute Det kommer säkert lösa sig av sig själv, håller verkligen tummarna.

  • fruganL

    Återigen är sjal att rekommendera!
    På åttamånaderskontrollen vägde milo nästan 9 kilo och var 73cm lång. Han har haft ett par dagar när han velat bäras, och med sjalen upp på ryggen har han varit toknöjd och jag har fått gjort det jag hållt på med just då, diskat eller vad det kan ha varit. Efter en stund har han varit nöjd med att bli nedsatt på golvet igen.
    Ibland har han hamnat i ringsjalen på höften, där är han på 30 sekunder från att man lyfter sjalen från sin plats, och så sitter han där, precis som om man bar "som vanligt", ofta med en arm runt rygg/rumpa, bara att den armen inte behöver ta all vikt. I love'em! 

  • fruganL
    Blomma80 skrev 2010-07-16 11:45:17 följande:
    Har alla era barn redan fått tänder??
    Inga tecken på något sånt här.
  • fruganL
    Floff skrev 2010-07-13 21:51:39 följande:
    Tjaa, jag är ju sistföderskan i tråden så då kanske det inte är så konstigt att jag är sistmenserskan också 
    Förresten så kan man inte resoneeeeera så faktiskt! En kompis till mig som fick barn dagen efter mig är ju i vecka 20 med syskonet. Så det så! =)
  • fruganL

    Fast Milo har nog ätit bitar sen han började äta, vilket inte är något problem. Han mosar mot gommen med tungan, tuggar med tandköttet och mojsar runt. Kommer ut ganska mycket hela saker när det ska ut sen, men han har inte ont av det så jah...Puréer har vi inte haft speciellt mycket alls, bättre med sånt man kan äta med händerna.

  • fruganL

    Eftersom vi ändå blandar i grädde i gröten han får varje kväll så får han ett glas mjölk att dricka då också. Blandar i massa nyponpulver som är fullsmockat med både järn och c-vitamin. Det får han för övrigt titt som tätt annars också. Så länge han ammar så tror jag inte det går någon dirkekt nöd på honom faktistk, även om vi inte mätt något hb.

    För tre dagar sedan började han krypa.
    Pratar era mycket? Riktiga ord alltså, det vill säga sånt som man tydligt förstår? 

  • fruganL

    Milo har mammat och pappat i "rätt situationer" ett par månader (!!!) men nu på senare tid är det solklart vem det är till och om. Och mamma är det mest, speciellt när han är ledsen. "maaaaaah-maaaaaaah!" heter det då.
    Han säger inte så mycket annat som vi förstår, men förstår tydligt vad vi säger i somliga situationer. Är lite dålig på att prata MED honom märker jag...pratar mest bara runt omkring, så stackarn har ju inte en chans. Men böcker börjar bli roliga i alla fall, nu kan han ligga på mage och bläddra själv. Innan stängde han dem och stoppade i munnen direkt. 

Svar på tråden Vi som hade BF i okt 2009 #5