Inlägg från: Stuffa71 |Visa alla inlägg
  • Stuffa71

    Ni som inte såg ngt hjärta slå i v 5-7, gick allt bra ändå?

    Jag vet att jag tjatar, men jag måste få höra lite solskenshistorier...{#lang_emotions_wink}

    Jag undrar om du varit på VUL kring v. 5-7 där man INTE kunde se något hjärta, (men ett embryo), och fick komma tillbaka senare och då såg man hjärtat??

    Jag behöver en livlina tills jag ska tillbaka på VUL nästa vecka eftersom läkaren inte kunde se något hjärta picka, och dessutom var embryot för litet. Men läkaren trodde att jag kanske bara räknat fel på veckorna... Och det hoppas minsann jag också!!
    Jag har kikat på en hemsida där det stod hur stort embryot/fostret är i olika veckor, och det skulle kunna vara så att jag ändock har räknat fel... Mitt embryo var 6 mm långt (vilket läkaren alltså tyckte var för litet för hur långt jag trodde att jag var gången) och enligt hemsidan skulle den längden tyda på v. 6+någonting istället som för mina beräkningar 7+4....
    Hoppas hoppas!!

    Ge mig nu era historier att luta mig mot en vecka tills det är dags för mitt VUL...

  • Svar på tråden Ni som inte såg ngt hjärta slå i v 5-7, gick allt bra ändå?
  • Stuffa71

    Åhh, vad skönt att läsa era historier!! Har inte varit inne på några dagar och jag blev alldeles varm i hjärtat...
    Jag hoppas sååå att de ser ett hjärta på fredag när jag ska tillbaka på VUL, i alla fall att det har växt lite. Jag fick också höra en historia om en tjej som de inte upptäckte hjärtljuden på bebben förrän i v. 13!!! Men mamman stod på sig och tjatade om ytterligare VUL istället för att ge sig och ta Cytotec och idag har hon en tjej som är 5 år!! {#lang_emotions_smile}
    Jag tänker så här, jag har redan fått det värsta beskedet, att där inte finns något som lever i min livmoder. Beskedet på fredag kan bli detsamma men även ett positivt besked.
    Så OM jag får ett negativt besked även på fredag så kommer jag ta ställning till om jag kanske ska vänta in ytterligare ett VUL. Vi får se.
    Men tack så mycket för era historier, de ger mig hopp inför fredag!

  • Stuffa71

    Hej igen tjejer...
    I måndags morse började jag blöda... ordentligt. Jag blöder som en gris fortfarande så jag antar att min kropp tar hand om något som uppenbarligen inte var friskt. Så då var det förmodligen precis så som min BM sa, att det var MA igen. Jag ska tillbaka på VUL på fredag, och det känns ändå bra så jag får veta att allt gått bra och att allt är borta.
    Nu har vi bestämt oss för att inte försöka bli gravida igen. Jag är 39 år och har nu haft två MA i rad. Det känns som om vår tid är förbi. Vi får helt enkelt vara överlyckliga över att vi har två barn och ta hand om dem på bästa sätt.
    Jag är så glad över att ni finns här på FL, och ger råd och pepp när man behöver det!

    Stor kram till er!

Svar på tråden Ni som inte såg ngt hjärta slå i v 5-7, gick allt bra ändå?