Inlägg från: Saga09 |Visa alla inlägg
  • Saga09

    Septemberbarn 2009 DEL 3

    strimma: nej men usch för magsjuka.. jag hoppas ni alla blir friska snart.

    Gud jag känner mig helt slutkörd idag och dagen har ju precis börjat. Var ju på resande fot med Saga större delen av eftermiddagen igår och hon sov ingenting... ni kan ju tänka er att det blev gnälligare och gnälligare ju längre in på eftermiddagen vi kom ( hon brukar sova nån timma på eftermiddagarna men inte igår.... )

    Var inte hemma igen förrän 18.30 och då brukar hon ha lagt sig för natten. Jag hade ingen glad liten tjej kan jag säga.
    Nu på morgonen vaknade hon som vanligt före 6 men somnade om vid 07.30 och sover fortfarande... lilla stumpan var också trött verkar det som..

    Få se vad som blir gjort idag - skulle vilja ta en promenad men jag vete tusan om jag orkar med mina geleben.....
  • Saga09

    När vi är ute numer så har Saga jacka och byxor samt ett lättare täcke med sig. Nu har det inte varit så kallt att vi behöver åkpåse något mer.. ja och så mössa förståss :)

    Saga dricker bara vatten till lunchen som det är just nu - igår när det var varmt fick hon dricka mer mellan måltiderna med men hur mycket det blir vet jag inte....

  • Saga09

    Åh hej..

    Lilla Saga har fått feber nu ikväll... första gången hon är lite krasslig. Hoppas verkligen det går över snart....

  • Saga09
    Sephiroth skrev 2010-04-16 08:42:19 följande:
    Vad skyller vi på idag då? Jo vi tar tänderna vettja! *asg*
    ja vad tusan annars *s*
    hon är iallfall piggare idag och har inte feber men är varmare än vad hon brukar vara.. stackars liten
  • Saga09

    Åh vad duktig Loke är :) vad snabb han är *s*

    Här har vi en förkyld tjej.. därav febern antar jag.
    Det snoras och hostas och så rosslar det från bröstet emellanåt. Feber som kommer och går - nu på morgonen hade hon ingen feber men det hade hon å andra sidan inte igår morse heller.. verkar komma mer på eftermiddag/kväll..

    Haft en riktigt kinkig natt då lilla fröken inte kunnat sova så bra.. slutade med att mannen fick gå upp med henne vid 2 och försöka se om hon kanske ville äta nåt..

    Idag ska jag försöka få lite shopping gjort - mannen får vara hemma med Saga såvida hon nu inte skulle bli jättedålig.. fast det tror jag inte...

  • Saga09

    Godmorgon,

    Grattis till Loke och Alexander :)

    Pamsa:  Kul att höra från dig igen... din Saga verkar vara som min Saga.. rullar mest.. haha. I sommar ska vi åka på semester på västkusten en vecka.. ska bli intressant att se hur det blir att åka bil så långt med Saga.. jag antar att man får beräkna bra mycket mer tid än vad det normalt sett tar att köra den vägen...

    Emma: Stackars Mattias. Min lilla tjej är också jätteförkyld. Första gången nu som hon åkt på något så det är väl tacksamt iochförsig.. skrällhosta och jättesnorig. Så nu har jag med såklart fått rethosta.. a ja det blir nog bra snart igen :)

  • Saga09

    Hej tjejer,

    Oj vad man känner sig risig just nu.. dumma dumma förkylningsbaciller... :(

    Ang dieter så har jag provat Allevo metoden ett par gånger och den funkar alldeles utmärkt om man bara bestämmer sig för att nu jäklar är det de här som gäller med bara pulver.. sen blir iallafall jag rätt så seg i skallen kring 3:e dagen.. nåja man tappar rätt bra i vikt iallafall :)

    Själv kör jag på med Viktklubben.. tappat 4 kg sen 2 mars så jag är nöjd med det.

    Gud ni alla är ju jättesmala om man ska jämföra med mig... jag väger nu 79 kg och är 160 cm lång.. en riktig bulle med andra ord.. hahaha.

    Är också intresserad av att veta var ni har köpt solglasögon till era små?

  • Saga09
    Bubba80: Vi hade ett väldigt litet bröllop med enbart närmsta släkten.. alltså inga kusiner eller kompisar eller något sånt alls.
    Det kostade ca 25.000 med allt inräknat tror jag så det är väl inte det värsta man kan lägga antar jag :)

    När det gäller smörgås så har jag gett Saga lite med leverpastej - tyvärr fattar hon nog inte riktigt grejen utan mosar hellre sönder bitarna i handen och suger på den.. haha. Vill ju ändå tro att hon ska fatta så vi kör på för hon verkar ju gilla det iallafall
  • Saga09

    Godmorgon,

    Här vaknade vi tidigt idag efter ett par dagars "sovmornar"
    Kunde man väl räkna ut att det snart skulle återgå till mer normala tider igen.

    Sagas förkylning verkar iallafall bättre - hon snorar och hostar fortfarande men inte alls lika mycket som förut. Nu är det min tur istället antar jag..

    Pamsa: Vi har köpt en Buggy Lux vagn med.. inte provat den ännu men det var ett väldigt bra pris när vi köpte den med så det gick inte att motstå :)

    Strimma: Åh grattis till tanden :)

    Balder77: Hoppas att tänderna kommer snart :) Jag har sett såna små gryn i överkäken på Saga ett tag nu men inte 17 kommer de ner... verkar ta tid i hennes fall..

    Ja det verkar vara en del lärare i tråden *s* jag har en syster som är lärare men för egen del var det inte ett yrke som passade mig. Själv jobbar jag på hotell och trivs som fisken i vattnet :)

  • Saga09
    Emma: Vårt bröllop gick på ca 25.000 och då var vi 16 personer bara.
    Vi hade vigseln utomhus så vi gjorde det inte i kyrkan. Annars var det nog maten och övernattning på hotell som kostade mest. Klänningen köpte jag för 2800 tror jag det var. Man kan ju hyra men jag tyckte att kostnaden blev ungefär densamma så då köpte jag istället :)
    Körde på enkla blommor som inte kostade så mycket - frisören kostade lite men som sagt på det stora hela relativt billigt ändå. Tror att man får räkna på det när man ser hur många man vill bjuda osv. Vi gjorde ju som sagt den enkla varianten och bjöd bara närmasta släkten och inga vänner för då hade det blivit för dyrt......
Svar på tråden Septemberbarn 2009 DEL 3