Inlägg från: misshallonsaft |Visa alla inlägg
  • misshallonsaft

    Bruttornas tjattertråd nr 17

    hej hej!

    kikar in här lite.. berättar att Filip och Vilma ska få ett litet syskon i okt.. är i vecka 15 på mån

    det v isste ju redan du lilla


    Trollen heter Filip och Vilma
  • misshallonsaft

    morrn morrn

    härligt väder här idag.. ska se om ja kan boka en tid hos frissan.. vill känna mig lite fin känner jag. just nu känner jag mig bara stor å fet å ful.. provade mamma kläder häromdagen å bldev deppig. usch .. men bara magen blir lite större så ser ju hela jag liiite mindre ut iallafall hoppas att max gå upp 10 kg denna grav.. helst bara 5.


    Trollen heter Filip och Vilma
  • misshallonsaft

    tussen

    tack! när de va ett tag sen man såg dig här..

    jo de känns jätte kul me ett barn till. samtidigt lite nervöst över hur de ska va me 3 barn och hur Filip och Vilma ska reagera på ett syskon till osv..


    Trollen heter Filip och Vilma
  • misshallonsaft

    jo Filip har tagit de jätte bra att bli store bror. ingen avundsjuka alls och han har varit stolt över sin syster.  först nu har de börjat bråka å retas men de ingår ju i syskonskapet   får se hur Vilma reagerar på ett syskon. hon är mkt starkare och tuffare än Filip. mkt busigare och har ett bra självförtroende.. ingen sätter sig på henne. hon fyller 2 år i juli.

    9 år e ju en tuff ålder. kan ju gå jätte lätt eller bli jätte svårt om de känner att du tar över deras mammas plats eller tar deras pappa ifrån dom. eller så är dom glada att få ännu en familj


    Trollen heter Filip och Vilma
  • misshallonsaft

    lilla

    är Ella eller Alice trotsiga? Filip har inte varit de ngt men har börjat bli de nu. säger jag nej så gapar han eller så säger han han han ska göra de ändå. igår sa ja att han inte fick ta en till kaka. då gick han ut i köket klättrade upp på bänken å tog ner kakorna å tog en till sig å gav vilma en ändå..  säkert inte värsta trotset men för mig som inte haft ngt trots e de en omställning. han säger åt vilma att söla me maten så att ja ska skälla på henne osv.. är rädd att han ska bli värre å att de kommer bli tufft me en liten bebis då..

    ska gesnt läsa din fb


    Trollen heter Filip och Vilma
  • misshallonsaft

    hej hej

    är skit förskyld här å de e så jobbigt när man e gravid. är så trött än.. när går de över?? är i vecka 17 nu.

    Filip lärde sig cykla i somras utan stödhjul. gick på 5 min sp kunde han de.. starta var lite svårare å de tog ett par dagar sen satt de med. tror me att de är tack vare balans cykeln som han lärde sig de så fort. han älskar sin balans cykel och nu öven den vanliga. har cyklat me den runt i slottskogen å cyklar till dagis på dagarna.

    NA87: har bf den 10 okt just nu. ska på rul den 20 maj så får se va de blir efter de..


    Trollen heter Filip och Vilma
  • misshallonsaft

    hej hej!

    kikar in.. går in i vecka 22 på lör.. har gått upp 5 kg redan.. inte alls som du th me ykla 4 kg i vecka 30

    lilla: jätte söta tjejer du har! vilken fin bild att ha hemma på väggen. tr att de blev ett kort som blev bra efter alla de andra 36

    tussen: oj så ni försöker få barn. ja då får man hoppas de går som ni vill. och att ni verkligen vet vad ni gör och ger er in på så de inte blir så att ni går isär senare när ni redan har barn tillsammans. hinner man lära känna ngn såpass mkt på ett år undrar jag?men som sagts ovan en gång inte min sak att dömma er.. utan önskar er lycka till.

    cash: vad tråkigt att höra! måste va skit jobbigt att gå igenom det just nu å inte veta vad som kommer att hända. hade en period i vintras när jag var deppig och nere å inte mådde speciellt bra å allt kändes hopplöst. då funderade ja mkt på om jag skulle leva med erik resten av livet.. om det verkligen var rätt val osv.. men nu känns det bättre.. men kommer aldrig den uppgången efter en nergång så e det svårt å kunna se de positivt förstår ja..håller alla tummarna för att de ska lösa sig på ett sett som e bra för er alla.

    kom hem från en veckas sem resa till grekland i tis.. var 12 vuxna och 8 barn som åkte. kanon kul var det! inte ngt negativt me at åka så många.. varmt och skönt va det med.


    Trollen heter Filip och Vilma
  • misshallonsaft

    lilla

    ja man ska inte noja över vikten.. hade varit så skönt bara å va en av de som typ ser ut som de aldrig varit gravid redan efter 1 månad

    ska försöka få ta ngt kort på magen.. jag mår väldigt bra annars.. har en lugn bebis i magen än sålänge.. känner bara ngn buff då å då.. tror på pojk denna gången. men tycker magen ser ut som me vilma dock ...


    Trollen heter Filip och Vilma
  • misshallonsaft

    hej tjejer!

    stort grattis tmaca!till både hus och bebis..

    här kommer bebis nr tre inom kort.. är i vecka 36 nu går in i 37 på lör.. börjar bli lite smått nervös.. hört många som säger att tredje förlossningen e värst.. ussch säger ja då!


    Trollen heter Filip och Vilma
  • misshallonsaft

    hej hej

    kikar in här.. ingen bebis här än.. dag 4 över tiden idag.. är v'l en pojk till som ska ligga kvar där inne i 3 veckor som Filip gjorde...


    Trollen heter Filip och Vilma
  • misshallonsaft

    hej!

    ja bebis kom ut den 25 okt kl 05.12.. förlossningen tog 1,5 timme och var väldigt intensiv.

    det bodde en tjej i magen som har fått namnet Julia Elisa.. hon var 51 lång och vägde 3,8


    Trollen heter Filip och Vilma
  • misshallonsaft

    LILLA:

    men vännen! förstår precis hur du känner dig.. känner rädslan som du säkert känner nu av att kanske vara gravid igen. jag vet inte  vad jag skulle göra om jag blev det.. jag e näsan rädd för att ha sex för att risken finns att bli gravid igen trots skydd.. hoppas att det beror på ngt annat att det visar plus men är det nu s att du är gravid så tänk igen om allt noga. du ocj Johan fr skaffa barnvakt och sitta ner och praat om detta.. även om ni bestämmer er för abort så är det ju ett jätte stort beslut och ett jobbigt sådant. jag har gjort 2 och dom var jobbiga bda tv. det ena psykiskt och det andra fysiskt.

    men blir det abort så stå på dig för en kirurgisk sådan. de andra e ren skit både psykiskt och fysisk. även om de görs tidigt. jag hade ett helvete i julas efter min som jag gjorde i vecka 6..

    stor kram till dig!!


    Trollen heter Filip och Vilma
  • misshallonsaft

    ja jag blev gravid trots skydd men mena inte denna julen såklart utan förra innan jag blev gravid me Julia. gjorde abort i nov då och blev sen igen gravid me Julia i januari. åt p-piller när jag blev gravid första gången där och gjorde abort i nov. me julia hade vi bara sex en gång och jag tog dagen efter piller.. men blev ju gravid ändå.

    jag har sagt att erik får göra ngt denna gången för mig tar inget på. han funderar på att knyta en knut .. den kan man ju öppna igen om man vill ha fler barn.. men vet inte alls.. därför vill jag knappt ha sex längre.. vill inte bli gravid.

    vilken vecka kan du vara i?


    Trollen heter Filip och Vilma
Svar på tråden Bruttornas tjattertråd nr 17