Inlägg från: johandra |Visa alla inlägg
  • johandra

    Bruttornas tjattertråd nr 17

    Hej!

    Visst är det kul med lite aktivitet här inne

    Cyklande ja..Ella fick ju en grön,skitgammal cykel från grannen förra året som hon lääängtat ihjäl sig efter att få cykla på..Vi har nu pimpat den med rosa cykelkorg och matchande dockstol bak samt stödhjul...

    Johan försökte få henne att iaf testa utan dom men hon bara tvärvägrade och rörde inte på fötterna..Så det får väl bli senare i sommar antar jag...

    Här hemma får jag nada gjort..Sitter bara o myser med vår lilla bebis och finner lixom inte motivationen till nåt annat..Har iaf börjat ta mig ut på lite promenader,men jag får lite foglossning så dom blir inte så långa..

    Imorrn ska jag åka till jobbet o visa upp underverket o snacka lite framtid med chefen tänkte jag...Dom måste ge mig en anställning sen om jag ska kunna komma tillbaka efter nyår,annars har vi inte råd att ha Johan gå hemma..Han förlorar alldeles för mycket pengar för det..men men,det eju långt till nyår


    Mamma till världens finaste Ella 060309, Alice 071219 och Milla 100410
  • johandra

    Ja balanscykel har vi funderat på om vi ska ta o köpa..men samtidigt så känns det som att dom kommer lära sig ändå,bara man ger det lite tid...Om fröken bara vill trampa så kommer det ju gå betydligt enklare dock

    Jessika: Jag var trött jättelänge nu sista gången..men det e ju inte så konstigt när man har två andra att springa runt efter...man hinner lixom aldrig vila direkt.. v17 redan alltså?Det går fort frammåt!


    Mamma till världens finaste Ella 060309, Alice 071219 och Milla 100410
  • johandra

    Nathalie: Ja planer måste man ju tyvärr ha...Även om det känns långt fram så måste det planeras för JOhans jobb o så...Så senast oktober måste jag få besked från jobbet hur det ser ut där,annars blir jag hemma till april o så får Johan ta sommaren nästa år isf, innan Milla ska in på dagis..

    känns hemskt att redan tänka så långt men det e tyvärr ett måste..


    Mamma till världens finaste Ella 060309, Alice 071219 och Milla 100410
  • johandra

    Hej på er om det e några kvar i tråden

    Jag har inte hunnit in här o skrivit på ett tag,men läsa hinner man ju oftast

    Livet rullar på här iaf och det funkar förvånansvärt bra ändå tycker jag...Milla sover bort varannan dag och varannan dag är det lite körigare i magen o så...Men hon e väldigt snäll och nöjd,bara det att hon itne vill ligga ensam dom dagarna

    Jag njutar iaf till fullo av att vara hemma med vår söta bebis..man har ju mycket mer tid med de andra två oxå nu iom att dom inte går så långa dagar på dagis,så jag tycker det e jättekul! Än så länge iaf

    Annars så hjänder väl inte så mycket...inväntar sommaren här och planerar för eventuellt altanbygge...kommer det nån jätterea på virke så kör vi nog på en altan i år ändå,annars så väntar vi nog..

    Vi tänkte ju dra utomlands i vinter men har efter en hektisk helg i göteborg beslutat oss för att vänta åtminstone ett år innan vi drar...Alice behöver bli av med lite myror i brallan först om det ska kännas som en riktig semester,så vi håller oss nog här hemma ändå


    Mamma till världens finaste Ella 060309, Alice 071219 och Milla 100410
  • johandra

    heeej alla!

    Kul att ni hittar tillbaka era gamla uvar

    Jag e ofta inne o läser men det e inte så ofta man har tid att skriva nu för tiden..

    th: Gu vad skönt att gå upp så lite! Här kämpar jag gärnet för at bli av med resterande kg...har 11kg kvar nu att gå ner...men det ha riaf börjat röra sig på vågen igen efter införande av strikt mathållning och promenader..

    vi har köpt en studsmatta till tjejerna och jag är sååååå sugen på att hoppa! Men det går ju inte redan så det e bara att stå på sidan o sukta...nästa år ska jag iaf ta upp min hoppkarriär igen,om än bara på hemmaplan

    tussen: vet helt ärligt inte vad jag ska skriva angående ditt senaste inlägg..Jag tycker det låter som vansinne att skaffa barn med nån man inte varit ihop med mer än nån månad eller hur länge ni nu varit tillsamans...men det e ju ditt val...


    Mamma till världens finaste Ella 060309, Alice 071219 och Milla 100410
  • johandra

    klara: Vad skönt med semester!

    Satt precis o kollade på sista minuten resor..vi skulle kunna åka allihop nu för under 7000kr...nu kan inte Johan vara borta nästa vecka så det sket sig,men annars hade vi nog åkt tror jag!

    Vad skönt med vikten förresten men trist med påsen på magen..den här gången får nog jag oxå en bestående sådan,och vilka hemska bristningar jag fick Men men,det e väl sånt man får ta..



    Så här ser mina fina tjejer ut

    Och jorå,det går bra här hemma..har två större tjejer som trilskas lite så vissa dar är dom till salu men det går väl över det med..Men i det stora hela så går det jättebra!

    Tussen: Ja, jag hoppas det går bra för er på alla sätt...Men för MIG, så låter det inte som ett vettigt val....


    Mamma till världens finaste Ella 060309, Alice 071219 och Milla 100410
  • johandra

    Men oj cash vad tråkigt att höra! Har det hänt nåt helt pang bom bara eller är det sånt som krypit fram? Hoppas det löser sig för er på det sätt ni vill,förstår att det måste vara skitjobbigt när det är så där ovisst..

    Och stort grattis till Milian förståss! Hoppas ni får en bra dag

    Ja,mina barn e lika mig det måste jag nog hjålla med om..Men Alice e mer lik mig som barn medans Ella e mer lik mig nu..Milla e rätt lik Ella som bebis så dom kommer nog bli rätt lika,men det ska bli spännande att se!


    Mamma till världens finaste Ella 060309, Alice 071219 och Milla 100410
  • johandra

    Cash: ok...jo det e nog lätt så där tror jag...Att man vet om att man har en kris,men lixom väntar på att den ska lösa sig själv på nåt konstigt sätt...Vi hade det skitjobbigt när jag blev gravid med Alice och vi tog oss nog inte ur det på riktigt förrns hon var nåt halvår tror jag..

    men vi jobbade aktivt med det och försökte verkligen hitta vägar att gå så vi inte skulle behöva separera tillslut..Och nu har vi det jättebra igen Eller nu o nu,det har vi haft ett bra tag..

    jag tror alla krisar nångång och tar man sig igenom det så orkar man nog betydligt mer nästa gång..

    Jag hoppas det löser sig för er!

    Miss: Guuuu vad härligt det lät! Vi åker nästa vår istället,när Milla blivit ett år tänkte vi..men du må tro att jag längtar!

    Och bry dig inte om vikten du..man går upp det man går upp, och så får man gå ner det sen under lååååång tid!
    Själv har jag 10kg kvar nu att bli av med..det går saaaaakta nedåt men det får väl vara så just nu antar jag..

    hur mår du annars då?bilder på magen?


    Mamma till världens finaste Ella 060309, Alice 071219 och Milla 100410
  • johandra

    Tussen: Det är inte meningen att döma dig o säga att du inte får leva på hoppet osv..Men om du säger en sån där sak så måste du ju vara beredd  på reaktionerna..

    du svänger ju så oerhört snabbt hela tiden vilket iaf för min del, känns som att du kanske inte alltid gör så genomtänkta beslut? Det e ju inte mer än några veckor sen som du kom in här o sa att du var nykär och att ni skulle ta det så lugnt så lugnt för att allt var så nytt. Om det betydde att ni varit ihop ett år så lät det iaf inte så.

    Självklart önskar jag dig all lycka,men att hasta fram en graviditet med någon som man inte varit ihop med mer än nån månad(ja,för det trodde jag att läget var) är inte speciellt smart i mina ögon. Men jag ber om ursäkt att jag missuppfattat allt och önskar er så klart lycka till.

    Miss: haha ja du,jag önskar oxå att jag var en sån som inte märkte av graviditeterna på kroppen..men tyvärr e det inte så Jag ska nog försöka köpa mig ett gymkort direkt efter sommaren tror jag o komma igång..helst skulle jag vilja ha det nu men de flesta ställlen som jag vill träna på stänger under sommaren,så då e det ju onödigt at tköpa kort nu lixom...Men jag  e sååå sugen på att komma igång!


    Mamma till världens finaste Ella 060309, Alice 071219 och Milla 100410
  • johandra

    men åhh grattis Hot! Vad kul! Hur mår du? haha jag blir lite avis även fast jag är väldigt väldigt klar med barnafödande...satte in en spiral igen för två v sen och hoppas på att den ska funka nu så jag slipper sterilisera mig sen med allt vad det innebär...

    i övrigt så hinner jag knappt med datorn nu...hinner ofta in för att läsa men inte skriva, det e verkligen fullt upp! Men kul oxå förståss...


    Mamma till världens finaste Ella 060309, Alice 071219 och Milla 100410
Svar på tråden Bruttornas tjattertråd nr 17