Vad ska ni äta i dag 25
Kycklingspett och en sallad med vattenmelon, fetaost, sparris, basilika och vårlök.
Kycklingspett och en sallad med vattenmelon, fetaost, sparris, basilika och vårlök.
Entrecôte, klyftpotatis, grönpepparsås och en tomat- och mozzarellasallad.
Om en stund blir det makens nya specialitet. Rabarberpaj med vit choklad.En klick vaniljglass till.
Grålle - Jag tror att det är en vanlig smulpaj men med hackad vit choklad och mandel i "smulorna".
Idag har vi varit ute mest hela dagen och orkade inte laga något så det blev hämt-Kina.
Vissa dagar är bara mer...måndag än andra dagar.
Det blev diverse rester här.
Fläskfilé med potatishalvor och små späda morötter och rödbetor som bakats i ugnen. En kall sås på cf och sweet chili till.
Idag bjuder chefen in till vårfest på sin altan. Blir säkert något gott att äta!
Entrecôte, färskpotatis, smörslungad sparris och bea. FREDAG!
Vi har varit ute och flängt hela dagen så det blev hämtmat från Thaikiosken.
Sill, färskpotatis, ägg, gräddfil och gräslök.
Raggmunk, bacon och lingon.