• vanna

    Mola/Druvbörd

    Tråkigt för dig Kasa01! Tappa inte allt hopp nu bara .. även om denna skitmola förstört mycket för många här så ska den inte få oss att tappa hoppet för en ljus framtid!

    kramar Vanna

  • vanna
    Pralinbiten skrev 2010-06-08 21:14:40 följande:
    Igår var jag på ultraljud och fick se en sprattlande bebisGlad
    Jag har klarat  12 veckor nu, så nu ska det vara säkert. Helt otroligt!!
    Så kommer det bli för er med till slut. Det har känts som en evighetslång väntan, men till slut så är man färdig med mola och prover.  

    Åhhh vad roligt! Längtar tills jag åxå får vara där!! Hoppas att du får må bra nu heeela långa graviditeten! Vad blir det för ankomstdatum?! Orkar inte räkna ut det själv ;)


    lyckokramar Vanna

  • vanna

    Jobbigt när man träffar andra som är gravida!! Men Epelino .. snart är det din tur!! Fyll tiden med annat roligt .. du har ju kvar din härliga graviditet sedan och då är det de andra som önskar att de var i din situation.

    Styrkekramar

  • vanna

    Men usch vad tråkigt SuperMajjsan! Jag ryser när jag läser. Jag är rädd för att bli gravid och gå och oroa sig för att nåt ska gå fel! Är det vanligt att man får missfall efter mola?

    Jag hade beräknad förlossning nu till veckan .. 22a  tror jag ..  deppar nu för tillfället, kanske lite löjligt .. men livet hade kunnat se annorlunda ut än vad det gör!

    Nästa prov 7e juli .. fortfarande 1 ggr i månaden! Det betyder väl att jag får förbud i ett år?! Annars borde de kanske glesa ut proverna vid det här laget.

    Men nu tänker jag försöka fylla sommaren med annat roligt .. min syster flyttar närmare .. ska på utlandssemester .. ja, man får göra sitt bästa för att fylla tiden med annat. En dag ska jag ha en superstor mage (och inte av fett då :D ) och INGET ska få stoppa mig!!

  • vanna

    I dag tog jag mod till mig och hälsade på hos min gravida kompis som jag försökt att undvika hela våren! Hon ska ha bara om en månad .. kanske blir det tidigare om hon måste göra kejsarsnitt..
    MEN det var iaf väldigt skönt! Som en sten som släppte från hjärtat. Varför .. kan man ju undra .. var jag orolig för att träffa henne!? Det var helt underbart att få se hennes söta lilla kulmage. Ja, den var faktiskt ovanligt liten och söt. Jag känner mig faktiskt bara glad för henne, och längtar bara mer tills det är min tur att få ha en liten söt mage .. som andra kan vara avis på =)

    Känner mig ovanligt glad idag och kan se att även jag har en härlig tid att vänta .. och att tills denna dag kommer, kan jag njuta av livet som jag har nu .. dricka lite vin, slippa vara trött varje kväll, åka karuseller osv ..

    Ha en underbar sommar alla, även om jag säkert kommer vara inne mer på tråden för att se hur det är för alla!!

    Kramar

  • vanna

    Ingen mens ännu Rynkar på näsan Men det verkar finnas en hel del hormoner i min kropp nu iaf! Jag är som ett PMS-monster men inget synligt bevis! Enligt mina beräkningar   skulle det varit nu som mens skulle komma .. men samma besvikelse månad efter månad. NÄR SKA JAG BLI NORMAL???

    Skulle inte förvåna mig om jag inte kan bli gravid när förbudet väl är över! Det har gått 6 månader snart sedan skrapning .. 2 månader sedan jag slutade med p-piller (ej gravid) Känns hopplöst ... som sagt en hel del hormonell rubbning verkar finnas i mig!

    Kram

  • vanna
    belllan skrev 2010-07-22 16:18:07 följande:
    Verkar inte vara så många som skriver här nu, men hoppas att det går framåt för er alla!

    Har nu tagit mitt sista prov...och negativt!! Är så himla glad att det är över nu!!
    Grattis!!
    Nä, det verkar som att alla har tagit semester =) Men vi hoppas på mer skriverier i höst!!

    Kramar
  • vanna

    Epelino - håren reser sig på armarna när jag läser .. åh vad du får stå ut!! Orättvist!!!!! Håller tummar och tår för att allt ska gå bra för dig.

    och om det är nån tröst .. så tror jag att Du om någon klarar det här!

    Kramar Vanna

  • vanna

    Tråkigt att höra Flisan .. styrka och mod till dig.

    JAG ÄR FRISKFÖRKLARAD!!!!!!!!! Läkaren ringde en dag när jag jobbade .. hade i en annan telefon ett viktigt jobbsamtal, så jag var tvungen att neka två gånger! Sedan ringde det inte mer .. jag jobbade hela kvällen utan att få veta vad doktorn skulle säga .. när jag sedan kom hem vid elva väntade min make på mig vid dörren och gav mig detta glädjande besked!!

    Lite konstigt att de sa detta till honom, de brukar ju vara så noga med att berätta för mig .. MEN jag är glad att fått vetaGlad

    Känns konstigt .. ska jag nu inte ta ngr fler prover alls .. jag hann ju inte svara eftersom jag inte var den som fick samtalet. Hur var det föär er andra som är "friska"?

    Det jobbiga är att nu när jag får bli gravid kan jag inte ... jag har inte fått tillbaka min mens ännu. Hur länge tycker ni att  jag ska vänta med att söka kvinnokliniken? Jag skrapades 31 januari .. slutade med p-piller i början på maj. Alltså gått 4 månader sedan p-piller..

    vanna

  • vanna
    Karolina1134 skrev 2010-08-14 01:26:50 följande:
    Deppar och drikcer öl.
    Mina värden ligger stadigt på 0 och jag kommer förhoppningsvis bli friskförklarad i oktober men vad gör det när pappan nu har bestämt sig för att han inte vill ha några fler barn. Han har barn sen innan men inte jag. Jag skulle ha varit höggravid nu.
    Nu känns nästan som den där friskförklringen jobbig. Så länge jag är "sjuk" får jag inte bli gravid men sen då? Sen, då kan jag inte bli gravid för då vill inte HAN.
    Jag korkar upp en öl till och tar en snus och en cigg och tjurar och bölar på balkongen...
    Nä .. vad jobbigt ! Men tror du inte att han bara är rädd att det ska hända igen? Du får försöka berätta för honom precis hur du känner .. att du verkligen sett fram emot att få ett barn och hur mycket det betyder för dig ..
    Hoppas att det löser sig, Kramar
Svar på tråden Mola/Druvbörd