Inlägg från: Hallonet80 |Visa alla inlägg
  • Hallonet80

    Vi som försökt länge efter mf, del 2

    Fick oxå mens, ordentlig denna gång vilket känns rätt bra för ibland och särskilt innan jag började med progkrämen så kom det så lite vissa gånger. Det måste ju byggas upp en ordentlig slemhinna om ett ägg öht ska kunna fästa, så mycket mens e bra, men hade ju varit roligare med ingen mens alls.... Har beställt agnus castus, det hjälper mot spottings, har testat det en gång förut å då funkade det.

  • Hallonet80

    Surt med minus Lortdocka, men om mensen inte kommit än så e det ju inte kört helt å hållet !

    Välkommen Cat79   det var mkt tråkigheter ni varit med om   4 år e en lång tid, förstår att längtan är enorm ! Men som Lortdocka skrev, nu e du ju med i vår tråd å då kommer du att plussa under 2010 !

  • Hallonet80
    Lortdocka skrev 2010-04-20 16:03:31 följande:
    Mensen kom nu............... FAN OCH BLÄ OCH adkgnvfögjlsng!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Skit piss och vademecum. Fasen vad man tröttnat på det här, mens å så ska man ta nya tag, varför i h-vete kan det inte bli en annans tur nån gång {#lang_emotions_demon} ??!!
  • Hallonet80

    Hej, hopp !
    Jag beställde ju agnus castus och vitamin b6 för att bli av med mina spotting, dom irriterar mig så. Pillrena kunde stärka äl oxå tror jag å öka fertiliteten. Har bara käkat dom i 3 dagar och har över en vecka till äl men redan nu känner jag hur det "arbetas" i mina äggstockar, brukar aldrig känna nåt sådant så långt innan äl utan brukar mest känna lite ont vid äldagarna. Så det här ger en lite nytt hopp och nya förväntningar om att det ska bli en lyckosom månad !!

  • Hallonet80

    Hej hopp !
    Har känt mig lite off sista tiden men nu känns det bättre
    Har haft äl i veckan, tror jag, blev lite fundersam när jag kände mig spänd å öm runt v äggstock idag, kanske blev äl idag istället, har ju käkat agnus castus, kan ju ha skjutit på det hela några dagar....Tyvärr så har vi inte fått till det så mkt i veckan, trötta å förkylda så har inga höga förhoppningar på denna gång...

    VSBT: Härligt att ni ändå vet att det går framåt å hjälpen närmar sig ! Men förstår att det känns som att man får vänta i evighet ! Håller mina tummar å tår för att ni ändå slipper och lyckas plussa på egen hand nu med en gång istället !

  • Hallonet80
    Tottelina skrev 2010-05-01 18:12:31 följande:
    Bim imorn. Fyllde på lagret med bindor och annat härligt idag ;) Hallonet, härligt att se dig igen förresten Känns som det var länge sen. Och Endrawien?
    Hoppas du slipper använda de där tråkiga bindorna !! Fram för 9 bindfria månader nu !! Kan fortfarande inte fatta att ingen av oss har plussat än!
  • Hallonet80
    Tottelina skrev 2010-05-02 10:49:00 följande:
    ... och här kom mensen, nästan på klockslaget som förväntat! Vad härligt!
    muppmens !
    Men vad kul å spännande att läsa alternativmedicin !! Då jäklar måste du hitta mirakelmedicinen som gör oss gravida genom att bara titta på en k*kj*vel !!
  • Hallonet80
    Cat79 skrev 2010-05-02 21:19:21 följande:
    HejJag skrev här någon gång då jag har 2 misslyckade graviditeter bakom oss samt har lite svårare att få barn. Har inte hittat tråden förrän nu...Vill bara meddela att jag har plussat :) Jag är gravid och om allt går bra blir det en nyårs-bebis. Nu är det 3:e gången gillt och jag hoppas att det går hela vägen.Nu nyser jag gravidbaciller i denna tråd och hoppas ni kommer efter.KRAM på er
    Åh, Grattis !! Det kommer säkert gå jättebra, du har mina tummar   Å du, nys på bara!!
  • Hallonet80
    Lortdocka skrev 2010-05-04 20:56:02 följande:
    Grattis grattis! Hoppas att turen vänder för den här tråden då!!!!!! Är inte här inne så ofta, ibland är jag ju här nästan för ofta, haha Jag har praktik nu, i en förskoleklass (6-åringar alltså) med 29 barn... Det tar på krafterna! Plus att jag har massa grejer på kvällarna denna veckan också... Så det blir bara att fixa alla spelgrejer (farm, zoo, skattjaktsöar etc) på facebook och kolla mailen sen är det ju serier varje kväll som jag följer. Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag... Ev. inget på fredag/lördag, men alla andra dagar, även dubbla program, dvs. två program på samma tid men olika kanaler... Och jag kan inte spela in för vår digitalbox går inte att koppla till videon (urbota dumt!!!) så det spelar mamma in till mig på sin inspelningsbara dvd Så det får man ju ta igen på helgen, haha... Mycket tv, känns när jag skriver om det som om jag lever för tvn...! Ha ha... Men det är faktiskt bara en timme måndag och onsdag, torsdagar och öndagar är lite värre, då är det ju både the vampire diaries och criminal minds, på söndagarna är det gossip girl och bones Näe, nu längtar jag för mycket efter alla serier... haha... Bäst att kolla slutet på navy cis, röka och sen kolla the mentalist! (Mamma spelar in The good wife, hahahaha...)
    Kul  med praktik Gör oxå praktik nu i en förskoleklass! Men hua så många barn det var i din klass, vi har bara 19 barn å det räcker gott å väl ! Vilken termin går du? Jag går 4:e terminen nu.
    Å du, vampire diaries kollar jag oxå på, vågar nästan inte erkänna det för någon   Men bröderna Salvatore är ju så snygga !!
  • Hallonet80

    Hej, hej !

    Börjar undra om jorden snurrat åt fel håll och vi har kommit in i november månad igen ?!!

    Bim framåt torsdag, ingen progkräm denna gång men käkat  agnus castus å vitamin b6 för å åtminstone slippa spottings denna gång. Brösten har inte känts så mkt men idag är de lite ömma.

Svar på tråden Vi som försökt länge efter mf, del 2