Inlägg från: Hallonet80 |Visa alla inlägg
  • Hallonet80

    Vi som försökt länge efter mf, del 2

    Tottelina skrev 2010-05-14 11:29:44 följande:
    Fortfarande inga ÄL flytningar! Nu har det hänt nåt här säkert bara för att jag alltid tänkt att det är så skönt med regelbunden ÄL och allt sånt. Ni ser.. då blir det nåt strul, man ska inte inbilla sig att man har sitt på det torra. Vad var det nu.. murphys/browns lag om all jävlighet! Utsikten att gå till gyn på mån känns mer och mer som en bra idé..
    Förstår din frustration ! Vissa gånger får inte jag några märkbara älflytningar å andra gånger kommer det mängder men tror att jag haft äl även de gånger det kommer lite eller inga flytningar. Det kanske har börjar variera lite hos dej oxå utan att det för den skull stör äl...
  • Hallonet80

    Min mens har inte kommit igång riktigt än, suck, å världens mensvärk har jag oxå, jag som sällan brukar ha det

  • Hallonet80

    Tummen upp för slem, Totte !!

    Nu har det kommit lite mer vanligt blod, så en, en och en halv dag med spottings, e väl okej kanske... Ja, det var första månaden med agnus castus, å nja, körde lchf ett tag men tyckte inte det hände så mkt så orkade inte fortsätta !

    På måndag måste jag verkligen ta  mig i kragen och ringa och beställa tid för cellprov !!

    Härligt för er som ska grilla ikväll, här e det grått å regn å känns inte alls som mitten av maj och grilltajm !!

  • Hallonet80

    Tråkigt med all mens tjejer !!

    Totte: känner så väl igen det där! Man bli så stressad kring äl för att man ska hinna få till det så mkt som möjligt  å så mår man bara dåligt sen när man inser att det inte blev så många ggr som man hade tänkt å önskat. Men varannan el var tredje dag ska ju räcka,  jag försöker tänka så och "jobba" efter det runt äl för att inte må dåligt varje äl. Om man e jättestressad och försöker få till ett ligg bara för att man måste tror jag inte det blir så bra ändå. Min sambo skulle iaf påverkas av min stress och hets att få till det så han skulle själv stressa upp sig så, så hans bidrag i historien skulle nog bli mindre i mängd och därmed antal simkunniga å då kan det lika gärna va, om man nu inte e supersugen själv    Haha, vad flummigt jag skrivit, hoppas du fattar vad jag menar !  Sen skulle jag kanske må bättre efter äl om jag visste att jag hade fått till det en extra gång! Det e så himla dubbelt det där !

  • Hallonet80
    Tottelina skrev 2010-05-17 20:56:32 följande:
    Jo jag fattar precis! Tyvärr får jag tillägga ;) Jag tänker också att det är ju bra att man har legat i innan och inte efter men ändå.. nåt gör att jag tvivlar på att fiskarna vi har skulle klara sig i 3 dygn och gör de det mot förmodan så skrämmer väl mina hemska ägg bort de små firrarna som överlevt den bittra atmosfären. Men å andra sidan har jag varit säker på att det prickats in både före, under och efter andra gånger men inte hjälpte det.. så varför stressa upp sig egentligen? Tänk om man kunde stänga av på en knapp bara..
    Precis en off-knapp skulle man ha !
  • Hallonet80

    HJÄÄLP ! Nästa lördag blir jag 30 !!!! Har alltid trott att jag absolut skulle ha barn innan 30, å på senare tid tänkt att jag åtminstone skulle vara gravid. Men nää...här sitter man utan både det ena å det andra....  

  • Hallonet80
    Tottelina skrev 2010-05-20 20:35:38 följande:
    Åh om du bara VISSTE hur jag kan den känslan. *fyllde 30 i februari, skulle haft mitt barn ok året innan, blev inte ens nygravid till ettårsdagen av mf eller min 30 årsdag*
    Fan vad livet suger ibland {#lang_emotions_throwup}
    Plågar mig själv ibland genom att titta på unga mödrar, då känner man verkligen att livet e bra orättvist!
  • Hallonet80
    Tottelina skrev 2010-05-20 21:02:23 följande:
    Herregud, du gör ju precis som jag! Jag har hållt mig undan det programmet sen jag fick missfallet, men nu har jag fastnat igen. Suck.. hatar det. Det är en riktig irriationskälla!
    Hehe, tur att vi e två då som e så dumma att vi plågar oss så   Man blir riktigt irriterad när man ser dom där unga mammorna som många av dem inte ens kan ta hand om sig själva å sen bara hux flux blir graivda !
  • Hallonet80
    Tottelina skrev 2010-05-20 21:04:23 följande:
    Och så har de ju kört fucking ishockey på sexan i vad som känns som hundra veckor så man har ju inte ens kunnat relaxa och hetsa upp sig över de smöriga, heta små vampyrgossarna med vassa tänder på flera veckor!
    Nä, just det! Hatar hockey !
Svar på tråden Vi som försökt länge efter mf, del 2