Inlägg från: Hallonet80 |Visa alla inlägg
  • Hallonet80

    Vi som försökt länge efter mf, del 2

    Hoppsan, redan dags för ny tråd ! Fasen vad tiden går !

  • Hallonet80
    Endrawien skrev 2010-03-30 11:21:39 följande:
    Oh...känns nytt och fräscht (stavning?) här inne, Ny tråd nya plus då? =)

    Ja, nu lovar vi varandra det ! Ny tråd=Nya plus !

    {#lang_emotions_plus}{#lang_emotions_plus}{#lang_emotions_plus}{#lang_emotions_plus}{#lang_emotions_plus}{#lang_emotions_plus}{#lang_emotions_plus}{#lang_emotions_plus}{#lang_emotions_plus}{#lang_emotions_plus}{#lang_emotions_plus}

  • Hallonet80
    Posh Foxy Baby skrev 2010-03-31 20:51:38 följande:
    Attans då.. men det är kanske lite påskförseningar med proverna, men tisdag tycker jag du ska veta!Ja ägg är gott Jag är galet sugen på ett gravtest men vågar inte.
    Åh, PFB, när e bim?? Nåra grav-antydningar? Kom ihåg vad vi lovat, ny tråd-nya plus !!

    Ägg e fasen suveränt, går å göra massor med ägg och det e både gott å nyttigt =)! Jag har dessutom egen äggfabrik bestående av 8 duktiga värphönor så här blir det massa ägg i alla former !
  • Hallonet80
    Posh Foxy Baby skrev 2010-03-31 21:37:44 följande:
    Jag har grymma symptom men jag VET ju att symptom means absolutely shit i min värld. Bim på mån så ett test nu vore ju rena idiotin. Men hjärtklappning ett par dar, halsbränna, illamående, trötthet, samt det vanliga molvärken, tuttarna och armhålan. Men ni kommer se, på måndag har jag mens. Nu blev jag avis på dina ägg, vill också ha hönor!
    Ja, men kan nån vinna 214 mille på lotto så nog f*n borde vi kunna få ihop en liten spermie med ett litet ägg å få det å fastna i en kletig slemhinna å ändå känna alla vanliga symtom som annars men trots det få ett plus  !!
    Ja, hönor e toppen =) kräver inte så mkt å ger så mkt tillbaka !
  • Hallonet80
    Posh Foxy Baby skrev 2010-03-31 21:51:33 följande:
    Så sant, så sant! Jag älskar lantägg. Det måste ju vara det bästa? Bor ni ute mot landet till?
    Ja, vi bor på landet, men bara 10 min till stan. Perfekt !
  • Hallonet80
    Posh Foxy Baby skrev 2010-04-03 07:36:23 följande:
    Förstår ingenting. Men känner att jag inte vill fortsätta faktiskt.
    Tråkigt gumman   vet hur jäkla jobbigt det är å stirra på ett negativt test ! Men ge inte upp, kan vara för tidigt att testa bara ! Har du kvar dina symtom å gravkänsla så är ju chansen fortfarande god ! Du har mina tummar !
  • Hallonet80

    Nä, tjejer nu e ni ute å seglar ! Det e ingen som ska ge upp här !! Vi ska få våra plus allihopa !! Ny tråd=nya plus glöm aldrig det !!

  • Hallonet80

    Jag hade faktiskt tänkt att ta det väldigt lugnt denna äl för är lite sisådär positivt inställd till att få en bebis vid jul, inte för min egen skull utan för barnet, har alltid tyckt det verkat så tråkigt att fylla år så sent på året å just när det är så mkt annat firande. Men till saken nu,  vi har kört på mer än nånsin å mest framförallt för att vi haft lust har inte en enda gång tänkt att nu måste vi ha sex för nu har jag äl snart, utan det har bara blivit en massa ändå helt utan planering å måsten. Känns väldigt bra faktiskt !

  • Hallonet80
    Posh Foxy Baby skrev 2010-04-03 15:16:13 följande:
    Ja ni får gärna plussa, det säger jag inget om. Vassegoda Följer såklart tråden tills ni alla har era snygga och såklart de här Men jag är så sjukt deppig att jag har mer än lust att strunta i detta, koncentrera mig på min viktnedgång och om jag mot all förmodan skulle plussa ändå så får det väl räknas som en ren bonus då. Jag blir knäckt av det här.
    Förstår dej, kan vara skönt ibland att släppa fokus och koncentrera sig på något annat ett tag, det är jag helt med på !
  • Hallonet80
    Posh Foxy Baby skrev 2010-04-03 15:22:58 följande:
    Ja alltså.. jag vet att jag låter som värsta surpuppan men det känns bara som att detta är lite för mycket nu. Kan inte påstå att jag gett upp, det lär jag väl aldrig göra men jag orkar inte fokusera på det här nu. Det lät dock väldigt bra där för er skull, alltid mycket roligare att pippa loss enbart för att man vill och inte bara för att det passar in i kalendern ;) Men jag tror inte det är så farligt att fylla år vid jul om det nu skulle bli så för er bebis.
    Ja, känner man så så är det nog rätt vettigt att ta "paus" lite, men som du säger ger helt upp gör man nog aldrig.

    Nä, har tänkt lite på det där med att fylla år vid jul och det finns ju faktiskt betydligt värre saker att vara med om... Sen känns det ju inte direkt som att vi ska plussa denna gång, när det inte blivit nåt alla andra gånger så varför skulle det bli nåt nu liksom?! Så behöver nog inte fundera så mkt mer på det dilemmat !
Svar på tråden Vi som försökt länge efter mf, del 2