Inlägg från: Sessan4 |Visa alla inlägg
  • Sessan4

    Fortsättningstråd för oss som hade BF runt jul 2009. Del 2.

    Hoppar hit!

  • Sessan4

    Matilda har oxå börjat dregla och så skall händerna hela tiden in i munnen! har oxå läst att det kan börja ett par månader innan tandsprickning.

    Grattis Michaela till en rejäl tömning! haha..

    Matilda bajsare grönt nu när hon får ersättning! ingen vacker syn direkt

  • Sessan4

    Hörrni, det här med vikten.. det sägs att det kan ta upp till 1 år o gå ner gravidkilona. Vad menas med det egentligen? att kroppen själv ser till o göra sig av med dem eller att man får hårdbanta??

  • Sessan4
    Nallebjörnis skrev 2010-04-13 15:01:08 följande:
    Michaela hade gått ner igen.. suck.. hoppas det blir bättre tills fredag..
    Aj aj.. ammar du? jag fick ge upp amningen för Matilda gick inte upp i vikt som hon ska.. nu kör vi bara ersättbibg och har vunnit en ny och glad bebis!

    Upptäckte att mensen är på g.. mutter.. typiskt, men jag visste ju att den skulle komma tillbaka när jag slutat amma!
  • Sessan4
    diggiloo skrev 2010-04-19 15:35:17 följande:
    Poddan: Jag har oxå plötsligt börjat tappa hår. Jag tror inte jag fått mens. Har haft lite konstiga småblödningar från och till men det känns inte som riktig mens. Antar att det kommer vara så tills jag slutar amma. Här återstår det drygt 3 kg till startvikten, men jag känner mig nästan smalare nu än tidigare, gick ju oxå upp 25 kg och jämfört med hur jag såg ut och kände mig då så är jag ju trådsmal nu . Fast första året efter att man fött barn så ska man ju egentligen inte bry sig om vikten.
    Grattis Diggiloo, du har säkert fått mer muskler!! själv ligger jag på nästan 10 kg plus *ganska deprimerande* Jag hann knappt sluta amma så kom mensen tillbaka och så tappar jag hår som tusan!!
  • Sessan4
    Missvampiria skrev 2010-04-22 15:42:43 följande:
    Vilken mysig blogg du har och vad söt Matilda är!
    Tack!!
  • Sessan4

    Idag fyller mitt hjärta 4 månader!! oj va tiden går fort nu!! {#lang_emotions_smile}

    Jag har inte vägt henne på några veckor men hon är nog snart uppe i 6 kg! hon e inte så stor min lilla fis men hon mår bra och växer i sin egen takt. Moster kommer hit idag, då skall vi ta lite kort på Matilda och lägga in i bloggen!

    Vi har inte börjat med smakisar, tycker att det är lite tidigt.. visst kan man börja vid 4 mån men det e ju minimi gränsen för vad deras små magar klarar. vi håller just nu på med att gå över till NAN2. Den är lite mastigare och det märks på Matildas mage, den är lite känslig så vi tar det försiktigt. en sak i taget!

    Kul att era bebisar växer o mår bra! grabbarna har en tendens att bli stora fort har jag märkt! 2 av grabbarna i vår lilla mammagrupp väger runt 8 kilo redan så Matilda ser pytteliten ut brevid dem! hihi. vi brukar skoja om att de är Matildas bodyguards

    Ha en toppendag allihop! kram

  • Sessan4

    Idag blir Min lilla tjej 5 månader!! <3 i morgon är det dax för 5 månaderssprutan
    Men idag är vi glada!! Matilda har vuxit ur den mesta av skrikigheten och är nu en helt annan bebis varje dag är underbar med henne!! {#lang_emotions_heart}

    matildasmamma.webblogg.se/

  • Sessan4

    Oj.. va va mycket mat ni ger era barn! känns som att jag missat nåt. jag ger Matilda lite burkmat 1 gång/dag annars äter hon ca 160ml modersmjäölksersättning var tredje timma. kanske borde ge mer mat? fast hon äter bara några skedar, hon är inte så matglad precis!

Svar på tråden Fortsättningstråd för oss som hade BF runt jul 2009. Del 2.