• Missvampiria

    Fortsättningstråd för oss som hade BF runt jul 2009. Del 2.

    Fortsättningstråd för oss som hade BF runt jul 2009. Nu är våra små underverk äntligen här!

    Nya deltagare i tråden undanbedes vänligt men bestämt. Hoppas ingen tar illa upp, men vi har hängt ihop enda sen början och kämpat lite extra för att få våra små.
    LISTAN för oss som Kämpat, Väntat & Längtat {#lang_emotions_heart}:

    Kotten7381 (ca 2½år) - Födde en liten William 4/11! (BF 1/1)
    Satin (3 år) - Födde en liten Leon 30/11! (BF 15/12)
    Chelh - Födde en liten Mio 4/12! (BF 15/12)
    vi och lilla hjärtat (2 ½ år) - Födde en liten Matteo 15/12! (BF 21/12)
    Nallebjörnis - Födde en liten Michaela 16/12! (BF 7/12)
    Poddan (2 år, 11 månader) - Födde en liten Elvira 16/12! (BF 9/12) 
    Waiting 4U (ca 4år) - Födde en liten Hugo (?) 21/12! (BF 15/12)
    MissMarti (1år, 4 månader) - Födde en liten Oliwer 21/12! (BF 21/12)
    Bel (2 år) - Födde en liten Jack 22/12! (BF 17/12)
    lyckospeja (3 år, 3 månader) - Födde en liten Elvira 26/12! (BF 19/12)
    Sessan4 (5år) - Födde en liten Matilda 27/12! (BF 25/12)
    Lastbilslillan (ca 1,5 år) - Födde en liten Cindy 28/12! (BF 2/1)
    Diggiloo (ca 7-8 år) - Födde en liten Wilma den 30/12! (BF 17/12)
    Lumix (ca 4 år) - Födde en liten Amy 1/1! (BF 26/12)
    Missvampiria (ca 1,5 år) - Födde en liten Tim (?) 4/1! (BF 26/12)
    ~Neo 16/1-07 och Tim 4/1-10~
  • Svar på tråden Fortsättningstråd för oss som hade BF runt jul 2009. Del 2.
  • MissMarti

    Hej Hej Är inne o kikar jag med... va med o vägde OLiwer fast för en vecka sen o då vägde han prick 7kg...o han e numera 69cm lång...skrattar gör han med...o han ska sitta HELA  tiden... men han har börjat eftre att han va sjuk o vakna vid 4 på morgonen o ska äta...tur att mannen är hemma o pappaledig han med så vi kan dela på nattmatningen... annars e Oliwer samma glada kille som alltid! Är grymt dålig på att skriva här nu för tiden men de e mycke med flytt o sen har ja ju opererat mig så ja har vart inne o kikat men inte orkat med att skriva...

    Hoppas alla ni andra har det bra!

  • Sessan4

    Idag fyller mitt hjärta 4 månader!! oj va tiden går fort nu!! {#lang_emotions_smile}

    Jag har inte vägt henne på några veckor men hon är nog snart uppe i 6 kg! hon e inte så stor min lilla fis men hon mår bra och växer i sin egen takt. Moster kommer hit idag, då skall vi ta lite kort på Matilda och lägga in i bloggen!

    Vi har inte börjat med smakisar, tycker att det är lite tidigt.. visst kan man börja vid 4 mån men det e ju minimi gränsen för vad deras små magar klarar. vi håller just nu på med att gå över till NAN2. Den är lite mastigare och det märks på Matildas mage, den är lite känslig så vi tar det försiktigt. en sak i taget!

    Kul att era bebisar växer o mår bra! grabbarna har en tendens att bli stora fort har jag märkt! 2 av grabbarna i vår lilla mammagrupp väger runt 8 kilo redan så Matilda ser pytteliten ut brevid dem! hihi. vi brukar skoja om att de är Matildas bodyguards

    Ha en toppendag allihop! kram

  • diggiloo

    Oj, vad det börjar bli lugnt i tråden nu. Antar att det är för att vi alla börjat få in lite mer vardagsrutin i livet med bebben nu

    Jag tycker det är så kul nu när lilla W är mer vaken och alert och vill vara med hela tiden. Hon är en glad och nyfiken tjej men hon har även ett humör som heter duga, speciellt när hon är lite trött. Men det tycker jag är bra, då kan man vara säker på att hon säger ifrån om det är något hon vill . Jag är så stolt över att vara mamma till henne

  • Bel

    Lite uppdatering från Jack!

    "Lilleman" växer stadigt och har nu landat på 8500 g och är 70 lång! En rejäl kille:)
    Han sover fortfarande bra om nätterna, vaknar vid 4 och äter och somnar sedan om igen. Ska tilläggas att han somnar kl 19.00 på kvällen , så han sover verkligen länge! "Jacken har också lärt sig att stoppa in fötterna i munnen och rulla över från rygg till mage:)
    Vi har börjat med smakisar också, och det finns verkligen ingen botten i honom! Han äter både lunch med efterätt och lite gröt på kvällen. Inte undra på att han gror som ogräs:)
    Jag har också trappat ner rätt så rejält på amningen då han inte riktigt nöjer sig med det längre. Jag ammar på natten och vissa mål på dagen, annars får han ersättning, och det går lika bra det. Tycker nog att det ska bli ganska skönt att sluta amma och framförallt när Jack väljer att trappa ner själv.

    Ja. det var lite från oss! Ha det bra alla!

  • Lumix

    Ha ha ha....ja du Bel....det var skillnad det mot vår lilla Tummelisa {#lang_emotions_laughing}
    På 4 månadres kontrollen den 4:e Maj vägde hon 4650gr och var 61,5cm lång.
    Jag har tänkt börja med mat nu när hon blir 5 månader........

  • Missvampiria
    Lumix skrev 2010-05-11 02:02:00 följande:
    Ha ha ha....ja du Bel....det var skillnad det mot vår lilla Tummelisa På 4 månadres kontrollen den 4:e Maj vägde hon 4650gr och var 61,5cm lång. Jag har tänkt börja med mat nu när hon blir 5 månader........
    Men oj lilla snuttan

    Tim vägde på 4 månaderskontrollen 6715 och var 64 lång. Har börjat lite med smakisar. Har än så länge prövar potatis/majspuré och banangröt. Har en burk med palsternacka/morot hemma också. Funderar på att testa den idag.

    Annars är Tim rätt go och glad  nu om dagarna. Visst har han dagar då han är jättegnällig fortfarande, men dom bra dagarna överväger

    Sover gör han hela nätterna. Somnar vid 18-tiden. Vaknar för att äta vid 22 innan vi lägger oss. Sen sover han till ca 6 på morgonen.
    ~Neo 16/1-07 och Tim 4/1-10~
  • diggiloo

    Wilma vägde 6580g på 4-mån kontrollen och var 65 lång (fast misstänker att de mätt lite fel där, hon var nog nån cm kortare).
    Hon har fått smaka på potatis och imorgon ska jag nog prova lite palsternacka oxå . Väldigt kul det här med smakisarna tycker jag .
    Hon sover oxå fortfarande bra på nätterna. Vaknar och äter en eller två gånger. Det svåra är att få henne att somna in på kvällarna, hon har lite kvällshumör verkar det som . Men oftast somnar hon nån gång före 20.
    Just nu vill hon helst sitta eller stå hela tiden. Så snart hon når ner med fötterna ska hon få börja använda gåstolen.

Svar på tråden Fortsättningstråd för oss som hade BF runt jul 2009. Del 2.