Inlägg från: 9Kärleken6 |Visa alla inlägg
  • 9Kärleken6

    Pergopinglor med barn version 16

    Simben: Men vännen vilken dag!!! För en sån liten skit sak som att de stoppar saker i nästan. Usch! Åsså denna sjukvård som aldrig kan göra som de lovat. Jag menar varför inte låta de små komma in och det är klart på en kvart så kan ni få åka hem sen. Nä då vänta hela dagen med ett barn som man inte kan förklara allt för och utan mat eller dryck. Dumt. Men som sagt skönt att allt tillslut ordnade sig. och ang ångesten tänk på att du gjorde det som var bäst för ditt barn även om hon själv inte förstår det då och just nu. *Styrkande kramar*

    meja: Åh nej önskar jag inte min värsta fiende ens. Hoppas det bara är någon fas och hinner gå över tills bäbis kommer. Båda mina förlossningar har gått på ca 4 timmar från vattenavgång, spontan. Nina är född 2 veckor tidigt och My 5 veckor tidigt (nr 1 och nr 2) Dock var jag mer med på Ninas förlossning, gick sönder mer men Mys gick för fört för mig men jag gick inte sönder alls. Sen hade jag en sämst barnmorska så mitt bästa råd är BYT om du inte trivs med bm är absolut inte värt att ha kvar henne bara för att vara till lags. För dig är det ett minne för livet för henne en dag på jobbet! Jag ångrar bittert jag inte bytte! Hon ville skicka hem mig, trodde inte på att vattnet gått osv. La mig i en "skrubb" för obs och hade de skickat hem mig så hade My fötts på E4:an, har 5 mil hem från sjukhuset, 5 veckor tidigt dessutom.


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Eet: Så skönt ni hittat något som funkar för er. Hoppas det bara är ljust som stör just nu. 


    Våra hemska nätter fortsätter. Men inatt så har vi haft en lampa tänd i hennes rum. Hon vaknade vid 23 men somnade om efter ett par skrik och har sen sovit hela natten. Hoppas hoppas vi hittat en lösning nu!!! 
    Idag är båda barnen på dagis, Nina har haft ögoninflammation och sen fick ju så klart My det också + förkyld. Nina är lite hes men i övrigt full fart så jag hoppas det är övergående. Jag har prov i skolan idag igen så jag behöver verkligen va själv och koncentrera mig. 
    Vad händer på sista april hos er alla? Vi ska hem till min syster, äta gott och sen elda brasa. Ska bli mysigt. Hoppas på bra väder bara. Är falle kallt här än. Har gått till/från dagis i 2 dagar, riktigt skönt att komma ut och röra på sig. Och Nina är så duktig att gå. Igår em stannde vi till i lekparken påväg hem. Mysigt.
    Kram på er
    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Jeanette: Näääää men seeeee där är du ju. Välkommen tillbaka! Japp så klart är du efterlängtad, även om jag har fått lite rapporter iaf. Ja jag ser ni/du har fullt upp och jag förundras er som ens orkar ha 3 så små barn, även om stora damen börjar bli stor. SKOLA! Förstår hon längtar. 


    Ja våra nätter är inte att leka med och ja hur orkar man? Man måste helt enkelt! Och ja vi skulle behöva hjälp, men va göra man när man inte har en familj som inser det och kan erbjuda oss hjälp???? Inte roligt att måsta be, man har många gånger önskat att de sagt ta hit barnen så ni får sova. Men vi väntar än... Är faktiskt rätt besviken på dem... Men vi kämpar vidare... Ibland sover de iaf en hel natt, och man känner sig nästan yr i bollen då man vaknar och inser att man fått sova just en hel natt! Inatt kom Nina och sov med oss, tidig morgon tror jag det var, och My va vaken precis då vi lagt oss men pappa fixade henne tillsammans med lite mer välling. Vilket resulterade i en bajsblöja av modell större imorse, bara ner i duschen med henne... 
    Skolan fortsätter, tror det är 5 veckor till sommarlov. Sen har man pluggat ett helt år, helt sjukt va tiden går! Då går jag tillbaka på min tjänst, och jag längtar. Konstigt trodde aldrig jag skulle säga det men så är det. Jag jobbade ju för 2 veckor sen och det var riktigt roligt.  
    Bröllopplanerna fortsätter och jag i helgen har vi bestämt tårta, moussétårta på blåbär och hallon. I helgen var jag även och fixade prova-på-linser för 1 kr, 7 par fick jag för den ringa summan. Men som jag känner nu är det inget för mig. Men jag vill ha det på dagen B iaf.  
    Kram på er alla
    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Eet: My är hemskt mammig, vet inte när det började, men det är väldigt jobbigt. Tar mycket energi + att det är  jobbigt för pappan att det inte går lika bra med han så att säga. Men är nog inte mycket att göra. Det där med sömnmetoder ska man ta med en nypa salt. Ta vara på det man tycker passa och strunta i resten. Kommer alltid finnas de som är för och emot dessa metoder. Så inget dåligt samvete! Ja visst är det tur vi har vår tråd.  


    Här rullar allt på. Igår var vi ute hela dagen och räffsade, putsade fönster, tog ut alla utemöbler, tog ut husvagnen mm. Underbar solig dag hade vi. Nina sov till 7.30 imorse, var nästan världsrekord för henne hemma. My kom vid 4 till oss och sov väl kanske till 6.30.  Mycket att fixa nu inför bröllopet, känner jag måste ta tag i allt snart igen...
    Kram på er alla
    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Tjollahopp 


    Nu blev det visst stiltje i tråden igen.
    Imorse så tyckte My att hennes och vår morgon började 4. Men jag förstår iof varför för igår så somnade båda 17.50! Sov i soffan och fotölj. Fick välja mellan att försöka väcka, omöjligt, låta sova en stund = inte somna någon gång på kvällen, eller lägga och hoppas på det bästa. Jag gjorde det sista. Nina var upp vid 22 och sa hon inte kunde sova men somnade snabbt om i vår säng och då My var vaken klocka 4 och kom till oss. Sen sov hon från och till till 6.30 då Nina kom upp. 
    Igår var det exakt 2 månader tills vi blir man och hustru. Börjar kännas lite nu...  
    Hoppas ni alla mår bra och bara är ute i solen. {#lang_emotions_sunny}
    Kram kram
    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Hej på er


    På lördagen fick jag mig en överraskning... Fick en möhippa då! Jag hade inte räknat med någon och speciellt inte NU. Men den var rolig och lagom pinsam. Vi har haft besök av min svägerska och vår ena toastmaster i helgen. Har haft fullt upp med aktiviteter. My sover som en kratta ff, inget nytt, så va ni glada ni som får sova. Inatt har hon dock sovit hela natten i sin säng iaf. Men hon har varit vaken ett par gånger och skrikit. 
    Simben: Hoppas ni hade mysigt du och din kärlek. Jag håller tummen för att du också får skrida fram till altaret någon gång.  
    Eet: Grattis till 4 år som gift. Tiden springer och vi med den...
    Lillskruttet: Ja det var ju lite dåligt! Vad jobbar du som för sköterska?
    Jeanette: heheheh nu ska du inte förvirra alla här. Du menade så klart att sen jag önskade mig bröllop när jag "fått" Nina så har vi även "fått" My. Jag är alltså INTE gravid igen. Vet helt ärligt inte om jag någonsin kommer bli det igen. Är väldigt tveksam just nu... Jag hoppas ni kryat på er. Lite roligt att de tillsammans bestämde sig för att kasta blöjan då. Inte ovanligt för att va dina barn iof. Nina är långt ifrån torr på natten. Men antar man inte kan göra något åt det... 
    Kram på er alla
    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Simben: Vad är det som Agnes måste träna upp? Du vet minnet... Ja vi är 50 dagar ifrån vår dag idag. Iiii känns väldigt verkligt just nu...


    Lillskruttet: Håller med det va en upplevelse.  
    Här strular nätterna vidare. Har fått sova 2 men inatt var vi tillbaka på ruta 1 igen + att My återigen va vaken igår kväll. Hur länge orkar man??? Är besviken på min familj som aldrig kan erbjuda sig heller att hjälpa oss. Inte så kul eller lätt att be om hjälp!
    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Simben: Jo jag pratar om det jämnt med dem och även om hur mammig My är och hur det suger musten ur mig samt att de ser ju det också. Men inget erbjudande. Och alldeles riktigt, är en kan-självare sen barnsben {#lang_emotions_embarassed} Måste nog svälja stoltheten snart och fråga om hjälp... Jobbigt med era nätter också!


    Kram från soligt norrland
    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Meja: Spännande med förlossning igen. Hur var din första? Jag tycker visst du får gnälla. Är ingen dans på rosor jämnt att va gravid, speciellt inte på slutet och synnerligen inte när man redan har en liten hemma. Så gnäll på du. Grattis till huset också, även om det känns som fel tidpunkt. 


    Ja det var roligt med möhippa, så totalt oväntat med och lagom inga extrema saker det är inte min stil. Nu har jag på känn att mina kära klasskamrater tänker hitta på nåt och det oroar mig lite tror inte de känner mig lika väl som de som redan haft möhippa men bara hålla i hatten... Ja om ändå nätterna kunde räta till sig. Jag önskar ingen detta! Allt följer med humör, tolerans, förhållandet allt. Känns underbart att det närmare sig bröllop, nervöst men härligt. Och skönt också när det är över. 1 år av planerande och det tar också på ork och kraft. Undra vad man sen ska sträva emot. heheheh har ju först varit barn och sen giftemål, snart är båda avklarade.  
    Eet: Grattis till er 1 åring, visst går tiden fort??? =) Synd med vädret men de makterna rår vi inte på.  
    Hoppas allt är bra med er alla. Imorse fick jag väcka Nina 7.20 Hör verkligen inte till vanligheterna!!! My var vaken en sväng igår kväll men somna snabbt igen och sov sen till 6 så det var ju ok det med. Men oj va vi är trötta på morgonen. Igår ville inte ögonlocken upp alls, lite bättre idag men trött trött trött...
    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
Svar på tråden Pergopinglor med barn version 16