Inlägg från: 9Kärleken6 |Visa alla inlägg
  • 9Kärleken6

    Pergopinglor med barn version 16

    hihi ser ut som jag har 3 barn men vi har bara 2 Första bilden är på Nina som bäbis.

    eet: Ja hoppet lämnar en ju aldrig men är rätt säker på att vi aldrig ser han mer.  


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Simben: Ja det bara swischar till så är vi där. Värsta är väl att vi själva åker med i samma takt... Nina hade en bra födelsedag även om vi firar dem båda på onsdag med släkt och vänner, så mer paket vankas, hon efterlyste dem igår.. Träffade ändå en kompis till Nina, Kalle (rån samma frld grupp) och åt på MC med dem och sen hem för fika och lek. Låter som ni haft det härligt i husvagn. Nina älskar också husvagn. Jag är ju uppväxt med det och mina föräldrar är sk långliggare på en camping och det är det bästa Nina vet att vara där. Har sagt att kanske hon ska åka upp dit en helg själv och rå om mormor och morfar.

    Ha det så gott mina vänner! <3


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Eet: åh nej va trist att måste vänta på ytterligare en intressent, som inte alls har med det hela att göra egentligen. Hmm hoppas det ordnar sig.

    Idag fyller vår lilla tjej 2 år. Minns det som igår då hon kom men ändå känns det som att vi alltid haft våra tjejer, underlig känsla. Idag blir det kalas med tjocka släkten och vänner. Farmor och farfar kom upp till oss igår också. De stannar en vecka nu. Imorgon kommer även faster och på lördag ska vi och hon gå på Roxette. Ska bli riktigt skojjigt!

    Kram på er från en regning stad i norrland


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    eet: Konstigt det där med pergon. Men vad säger din gyn? Kanske bäst du ringer och kollar med dem.

    Anso: Aj då, attans! Antingen ingen, eller sen, äl eller kanske ett tididgt tidigt missfall. Trist men ni får på´t igen.

    Tack för alla grattis! Kalset var lyckat och barnen nöjda. Fick nästan allt samma för husfridens skull. My sover som en kratta igen. Uppe på natten eller tidigt tidigt på morgonen. Just nu vaknar hon så fort de börjar prassla och greja och dona där nere, vi har ju gäster just nu, blir lite irro på att de inte kan va tysta men de försöker väl så gott de kan antar jag... Imorgon ska vi på Roxettes kosert och lär inte va hemma förrän typ 02.30 så vi ska nog sova hos mamma och pappa min tror jag, de är inte hemma så vi får sova ut. Ibland har farmor, barnens, smarta ideér Ska ändå bli skoj att göra något vuxet.

    Kram på er


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Lillskruttet: Grattis på bröllopsdagen! Hjälp att ett år gått!!! Du ska se bäbis vill komma snart. Men elakt av den att skrämmas så

    eet: Lycka till mellan lakanen framöver då.

    Usel sömn här. Ovanligt? Not... Ska absolut vila efter intagen lunch idag. Tur vi har distansvecka så man kan vila sig i form.

    Kram på er 


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Ja det har varit tyst ett tag. Jag har börjat i skolan igen, och nu ska vi vara skolan hela tiden. Är alltid hektiskt innan man kommer in i det. 

    Mitt namnbyte dröjer och idag har jag pratat med skatteverket om varför och det visar sig att prästen inte fyllt i vigselbeviset riktigt, så det lär nog dröja. Grrrr

    Allt bra med barnen. Nina ska följa med mina föräldrar till deras husvagn över en lång helg. Känns alltid konstigt men ska försöka njuta lite med. Vi har dock My kvar hos oss. Men är nog också bra att barnen är lite var för sig. Vi är alltid beredd att åka och hämta henne om hon vill hem. Men det skulle förvåna mig. Förra helgen sov jag och barnen en natt där. Var meningen Nina skulle stanna då med men jag vände när jag skulle åka hem. så vi blev kvar alla3. Min man jobbade ändå 7.15-19. Men Nina blev lite besviken hon inte skulle få va där själv, så nu ska hon få vara där.

    Hoppas alla har det bra.

    Kram kram 


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Fortsätter att va lugnt här.  

    Idag är vi med i tidningen här, äntligen, som folk frågat om det! www.allehanda.se om nån vill kika, kolla efter Tuvesson.

    Allt är annars bra. Nina besöker mormor och morfar och även moster med familj är där i husvagnen deras. Så vi har bara My hemma. De åkte i torsdags och kommer hem imorgon, troligen. Idag ska vi som är kvar hemma åka på en marknad och även dona lite hemma.

    Kram på er 


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Lillskruttet och treasures: tack Tycker vi med.

    treasures: min pco har inte ändrats enligt vul (iaf inte tills vi börja försöka med My) men nu tycker jag att jag har fått kortare och mer regelbunden mens efter My så kanske finns det hopp OM det nu blir nån fler bäbis här i huset.

    Lillskruttet: Heja på, du ska se att du snart snusar bäbis. En av mina närmsta vänner har fått igår, en pojke till. Hennes gubbe har två pojkar sen innan och nu är detta deras andra pojke tillsammans. Hade vart kul om det varit en tjej men nu är det som det är. Är huvudsaken att allt gått bra och det har det nu. Jag har frågat och smsa mycket med henne men inte för att tjata utan för att man bryr sig och funderar. Så att folk frågar behöver inte va elakt ment. Men jag förstår det är jobbigt då man inget hellre vill själv. Jag har ju aldrig haft den upplevelsen eftersom jag har fått båda för tidigt. Obestämd 

    Kram på er 


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Grattis lillskruttet till er Leo! Låter som en bra förlossning. 

    Nu har jag äntligen fått min bekräftelse på nya namnet. Så nu är man Fru på alla sätt och vis.

    Allt flyter bara på här hemma. Har jobbat i helgen med dövblinda så jag är rätt mör kan man säga. Blandade nätter men vi överlever väl. Är dock förkyld och det är mindre skoj.

    Kram på er alla 


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Dodisen: Grattis i efterskott och hoppas alla piggnat till och att alla tester och diagnoser gått bra!!! 

    Här rullar allt bara på. Slits mycket mellan skola-hem-familj. Är en ständig kamp med mig själv. Som jag måste komma till rätta med. På nåt sätt. Hemmar mig och det är inte bra, jag mår inte bra av det. Alla tips mottages!

    Kram på er alla Miss U all 


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
Svar på tråden Pergopinglor med barn version 16