Inlägg från: 9Kärleken6 |Visa alla inlägg
  • 9Kärleken6

    Pergopinglor med barn version 16

    Det ordnade sig, bara man ber lite så Är dock såååå less på att bråka och hålla koll på allt när det kommer till mitt jobb. Kommer en efterskottslön på 40 timmar, fattar de inte att det blir en del pengar??? Suck men skönt det gick att ordna.


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Kors i taket men Mysan sov hela natten inatt, och Nina sov då jag åkte hemifrån 7.15


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Mumzzan: Stor styrkande kram till dig min vän! Önskar det fanns ord jag kunde säga som gjorde det lättare för dig, men jag tycker du gör det bra. Du kämpar och det är det ända att göra. Men jag förstår att även om det är jobbigt med barnen så ger det en också tid att tänka på annat, tid att älska livet och tid att få distans. Men sen är det ju sjukt mycket som måste göras. Jag vet du har stort stöd av din man, och människor omkring dig. Jag önskar jag kunde göra mer...

    Som vanligt är nog Maya och Nina väldigt lika. Även om det mest är My som är monster nu för tiden Jag känner igen Mayas resonemang om sin mormor för Nina pratar lika om vår kära katt Percy som nyss togs ifrån oss (så klart går det absolut inte att jämnföra katt med en underbar mormor men tankarna i flickornas huvud verkar vara lika iaf) Stor kram till dig och de dina!!! <3

    Barnen sov till 7 idag, jag är lika förvånad varje gånge det händer Vi har fint besök från skåne, kompisar som flyttat härifrån och dit för 2 år sen. Så roligt att ses. Mamman och sonen, 3 år, har sovit hos oss inatt och idag kommer pappa så sover de en natt till hos oss. Så ikväll blir det grillning och mys.

    Meja: STORT grattis!!! Jag trodde du hade en stund kvar jag. Ja det är fullt upp med flera barn men man kommer snabbt in i rutinerna. Hoppas det löser sig med nr 2. Ofta spänner man sig i onödan. Se till att dricka mycket. Hur går det med ammning och allt?

    Dodisen: Åhh va B med sånt klydd med mens. Jag har haft lite strul själv, små blöder som aldrig vill sluta. Tur jag har fått grejer som skjuter upp mensen på vår stora dag. (Typiskt det ska sammanfalla) Duktigt du varit som gått ner i vikt!!! Hur mkt har du tappat? Jag har tappat 12 kg sen i september.

    eet: Attans att det inte blev äl men visst har man en annan distans nu när man redan har barn? Jag hoppas det löser sig för er sen.

    TREVLIG MIDSOMMAR PÅ ER ALLA! <3


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Hej på er

    Ser att livet rullar på för er. Det gör det här med, är mest nedräkning och försöka få bort allt som jag vill göra innan vi på lördag åker ner till söderns land. Vi har en vecka där innan dagen Bröllop och sen åker vi hem på onsdagen. Men blir bra jag och min man som åker hem barnen stannar med faster, farmor och farfar i 1½ vecka. En evighet alltså och vi får lite "smekmånad" men kommer säkert sakna dem massor. Har en vecka semeter till SJÄLV! Rena lyxen. Innan jag jobbar 2 veckor till sen så är det skola igen. Så va den sommaren väck. Tänk va tiden springer iväg. Barnen ska ju hinna fylla 4 & 2 också där innan skolan börjar. Västa stora tjejerna.


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Simben: Ja nu går tiden fort!

    Lillskruttet: Tack vi gör allt för att den ska bli bra så det ordnar sig nog. Är väldans nära nu.
    Men du tjejen nu får du allt ta det lilla lugna!!! Jag lovar är inte värt att föda tidigt, blir så mycket annorlund då än om de får va kvar tiden ut, nästan iaf. Men vila vila vila!!!

    Eet: Hoppas nätterna rätat till sig igen!

    Simben: Det där med blöjfri går ju tyvärr inte att skynda på blir oftast bara värre. Nina var rätt sen, jämnfört med många andra barn i frld gruppen, men det var bara att vänta tills hon var redo helt enkelt. Hur gammal är hon nu?

    Våra nätter är kassa igen. My är vaken allt från tidiga mornar, mitt i nätterna eller hela kvällar. Kan det inte vända SNART!!!???

    På lördag åker vi till söderns land och då är det bara en vecka kvar till vår stora dag. *Gulp* <3

    Kram på er alla


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Lycklig: Beklagar ni fick ta bort hunden men va säkert det bästa för henne. Man får se det som en fördel att man kan korta lidandet för våra små fyrbenta vänner! *Kram*

    eet: Är det dags för att gå in i verkstan igen? Hur gamla är dina barn? Lycka till!

    Dodisen: Tråkigt med körkortet! Styrkande kramar!

    Lillskruttet: Hoppas det lugnar sig med det onda för dig, låter inte alls kul!

    Nu är jag en gift kvinna! Vi hade en fantastisk, varm, rolig, många tårar, många skratt, härliga tal, en super nervös (blivande) man, en kolugn (blivande fru) En helt underbar dag som vi bevarar i våra minnen!

    Barnen är hos faster och kommer hem imorgon tillsammans med henne och farfar. Saknar dem massor men har haft skönt bara jag och min man. Vi har fått massor gjort på huset och fått sova ut!!!!

    Kram på er i sommaren från Fru Tuvesson.  


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6
    LillSkruttet skrev 2010-07-18 11:30:58 följande:
    Kärleken: Grattis till att ha blivit fru!!!! Härligt att ni fick en sån underbar dag!!! Många grattiskramar!!
    Tackar så mycket! <3
    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6
    Treasures skrev 2010-07-18 21:32:50 följande:
    Grattis Kärleken! Måste ha varit en helt perfekt dag för bröllop, så underbart väder!
    Tack! Ja det var underbart väder nästan för varmt Men hellre det än regn så klart. 
    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    meja: ja det är fantastiskt, idag fick jag mitt första brev i mitt nya namn. Vad ska man nu planera liksom?! Råkade skoja med min man om att vi kanske ska ha en liten till ändå, han tände genast på idén men det var inte allvar från min sida, vet inte om jag nånsin vill ha fler. Har lovat han att inte skoja mer om det, ops.... Ja tiden springer iväg så passa på att njuta medan tid är.


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
Svar på tråden Pergopinglor med barn version 16