• Mrs K

    Hej, vänner!
    Det är mycket som händer i mitt liv just nu. Många frågetecken inför framtiden. Be gärna lite för att allt ska ordna sig till det bästa och att Guds vilja ska få ske i mitt liv. Då vet jag att jag får vila i det.

    Hoppas ni haft en bra påskhelg. Ber för er alla.
    Kram

  • Mrs K
    tjötas skrev 2010-05-07 16:16:41 följande:
    Jag är gravid!! Jag är så glad... Vi har försökt i ett år och jag har haft två missfall men nu har jag plussat igen. Snälla, be för att allt ska gå bra den här gången!
    Grattis! Ber för att allt ska gå bra
  • Mrs K

    Tittar in, läser och tar med alla som behöver det i bön.

    Be gärna för att det ska få lösa sig till det bästa för mig med arbete. Som det ser ut nu kommer jag att få jobba i Juli, precis när maken har semester tyvärr, men det är alltid något. Till hösten har jag ingen aning om vad jag ska göra. Letar och söker jobb för fullt och ber om ledning och en övertygelse om att allt ska ordna sig till det bästa.

    Ta hand om er, vänner!

  • Mrs K

    Betania: Ber för dig. Att det ska få bli bättre snart och att du i alla fall ska känna att du kan fungera någorlunda.

  • Mrs K
    hemlig mamma skrev 2010-06-25 20:54:45 följande:
    På vilket sätt är det alldeles för mycket fokus på känslor i våra församlingar? På Nyhemsveckan hörde jag Magnus Malm prata om att många tycker att vi hycklar alldeles för mycket i kyrkan och därför lämnar kyrkan. Vi har en fasad av att allt är bra även när vi har det jobbigt. SEdan radade han upp flera exempel där han visade att Jesus hade och visade känslor på olika sätt.
    Sökarvänligt beror väl på hur man difinierar det. Självklart ska det vara ett rakt och klart budskap. SEdan så får vi fundera över hur vi framför det. Folk i dag har ingen känsla för synd, nåd, och andra "kyrkiska" begrepp. De brottas med andra problem. Vi kristna måste våga nå dem där de är, våga vara människor. Min man var ateist  när vi träffades. Han funderade inte över synd, dom osv. Men hade länge längtat efter en ärlig och djup gemenskap som han fann i kyrkan och cellgruppen. När jag frågade en tjej som inte brukar gå i kyrkan vad hon skulle vilja höra i en predikan sa hon: Vad säger Bibeln och den kristna tron om den press och stress som samhället lägger på oss i dag? Vi får svara på de frågor de har och be Gud att han möter dem där de är och samtidigt själva vara sårbara och ärliga med det vi brottas med.
    Jag tycker att du formulerar dig jättebra här "förnöjsam". Dina tankar går helt i linje med mina, känner jag. Jag hade gärna hört Magnus Malm prata. Hans böcker har gett mig många "aha-upplevelser". Håller just nu på med "Ett hjärta större än världen" och tycker att den är väldigt bra hittills. Rekomenderas varmt
  • Mrs K

    Tack gode Gud för att du hjälpt Betania. Var med henne och hennes familj och låt dem få en härlig sommarledighet tillsammans.
    Amen

  • Mrs K

    Hej, vänner!
    Kikar in en sväng och läser ikapp. Har något stort att tacka för nu. Vi ska ha barn igen! I slutet på Januari, om allt går bra. Dock är det lite jobbigare med illamående denna graviditeten. Har varit in på sjukhus en sväng och fått dropp när det var som värst. Nu klarar jag mig hyfsat om jag äter tabletter och är noga med att äta lite och ofta. Men morgon/förmiddag är en pina ibland. Sitter just nu och försöker pressa ner lite frukost. Ska jobba senare och behöver verkligen få i mig lite, men det går trögt

    Tar med er alla i mina böner.
    Kram på er

Svar på tråden Kristna se hit! (Del 20)