Inlägg från: astalacasta |Visa alla inlägg
  • astalacasta

    Är dagispersonalen bättre på att ta hand om ditt barn än vad du själv är?

    BlommyNess12 skrev 2010-04-08 19:35:01 följande:
    Det låter fan hemskt måste jag säga. Barn behöverKärlekMatRena kläderblöjan byttsovalekadet blir man inte bättre på att tillgodose för att man gått högskola enligt mig iaf.
    Fast pedagogernas roll är väl absolut inte att tillgodose barns basbehov?!

    Blöjbytandet, matandet, omsorgen etc är ju sådant som barn behöver, och därför måste förskolepersonalen såklart göra det också under den tiden som mina barn är på dagis.

    Men anledningen att förskolan finns är ju för att mina barn ska ha en spännande och utvecklande verksamhet att delta i medan jag jobbar.

    Jag är inte utbytbar mot förskolepersonalen, och de är inte utbytbara med mig. Vi fyller helt olika men viktiga roller i mina barns liv och utveckling.
  • astalacasta
    BlommyNess12 skrev 2010-04-08 19:45:07 följande:
    Nu är det inte riktigt det diskussionen handlar om, det handlar om att TA HAND om, eftersom en förskollärare här på FL påstod att hon skulle ta bättre hand om mitt barn än vad jag själv gör eftersom hon gått 3,5 år på högskola.Pedagogiken är inte på tapeten här, men visst är de bättre på pedagogik. Men inte är de bättre på att TA HAND om barnen än vad föräldrarna är.
    Det lät i o f s som en rätt omogen sak att säga om man är utbildad förskollärare.

    Fast jag förstår inte riktigt varför du frågar oss andra om du inte vill få reda på hur folk faktiskt ser på rollfördelningen mellan föräldrar och förskollärare? Det låter mest som att du vill använda ett lösryckt citat från en helt annan diskussion för att få folk att säga att du hade rätt.
Svar på tråden Är dagispersonalen bättre på att ta hand om ditt barn än vad du själv är?