• BounceT

    Vi Gravida från RMC Malmö del 9

    Hej hej här forsätter vi diskussionerna....

    2009
    Catharina 80: BF 27 maj, 1/6 föddes Theo
    Björneochsnigel:BF 30 maj
    Tvillingmamma: BF 28 Juni (twins), 4 juni föddes Liam och Linnea
    Padelin: BF 15 juli, 21 juli föddes Tage
    Fikia: BF 8 augusti
    Johan 80: BF 10 september
    Karla: BF 8 oktober, 13 oktober föddes vår älskade Tyra!!
    Lydisen: BF 12 okt, 4 okt föddes Viggo
    Livia76: BF 21 oktober, 7/10 föddes vår älskade OTTO!
    Lini: BF 8 november
    SMS; BF 5 December; 17 nov föddes Charlie
    Koalababy: BF 22 december
    2010
    Zenhobia: BF 11 jan
    Prästkrage: BF 17 januari, 29 jan föddes en pojke
    Vanillie: BF 31 Januari 2010, 9 febr föddes Alice 
    Popconpysen: BF 15 februari 2010, tvillingar, 18 dec 2009 föddes Bea och Ella
    bTigger: BF 20 mars 2010, 20 mars föddes Arvid
    AnnaMG: BF 15 april, tvillingar
    AnnaMG: BF 29 april, också tvillingar
    Sommarlängtan76: BF 27 Maj 2010
    81Anna: BF 5 maj 2010
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-04-22 14:39
    Prästkrage: BF 17 januari, 29 jan föddes Teo

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-07-19 20:49
    81Anna: BF 5 maj 2010, 15 april föddes Ulrika
  • Svar på tråden Vi Gravida från RMC Malmö del 9
  • Kvitter

    Grattis Lydisen! Jag håller tummarna här i från karlskrona också!

    Idag var vi på TUL. bebis beräknas väga 3100g. 4% över normalkurvan.



    Jag undrar om det är lugg man kan ana på den nedre bilden. Vad tror ni?
    Ge aldrig upp -Helt plötsligt händer det!
  • Lydisen

    Kvitter: Vilka underbara TUL bilder på bebisen, tänk det börjar närma sig och visst ser det ut som en liten lugg på den nedre bilden :) Jag går och blir smått galen här hemma. Denna eviga, långa väntan är så oerhört påfrestande för ens psyke. Jag är på ruvardag 4 eller 5 idag (vet inte om man räknar ruvardag 0 eller 1 den dagen man fick tillbaka embryot). Oavsett vad så har jag haft ömma bröst och en väldig trötthet sedan någon dag tillbaka och idag kom illamåendet och nu på kvällen börjar jag känna lite molvärk. Minns tyvärr inte vilka symtom jag hade när vi blev gravida på vårt andra ivf-försök jan -09, kommer svagt ihåg molvärken som kändes som mensvärk och jag trodde bestämt att mensem var på väg men icke. Jag blir galen på denna väntan till den 2/10, har lovat mig själv att inte tjuvtesta innan testdag på RMC den 2/10 men jag tror att jag kommer göra det ändå någon gång i mitten, slutet på nästa vecka om mina graviditetssymtom fortsätter. Ingen av de de båda ifv-försöken har jag tjuvtestat utan väntat till testdagen så jag borde hålla mig nu också kanske! :) Vet att jag gick och köpte ett graviditetstest den dagen vi fick reda på att vi var gravida jan -09 och detta inte pga att jag inte trodde på sköterskan som ringde från RMC och gav oss beskedet UTAN för att jag ville så hemskt gärna se detta eftelängtade pluss på graviditetstestet som man så längtat efter! Som sagt, denna väntan gör en knäpp, kan tiden gå fortare!!!

  • BounceT
    KVITTER: Wow vilka fina bilder!!  ja det är nog en lugg på sista bilden  :) ssååå mysigt....snart får du se krabaten!

    LYDISEN: jag förstår precis vad du menar.....man kan inte hålla sig men ändå så kanske det är det bästa....kommer ihåg känslan....snart får du veta. Vad är väl 1 vecka i ett större perspektiv??!  Verkar som du har tydliga grav-symtom....håller alla tummar!  kram  
  • Lydisen

    Man blir ju smått galen på denna väntan, mindre än 1 vecka kvar men jag börjar av ngn anledning känna att detta inte går vägen, det är för bra för att vara sant. Illamåendet kommer och går, brösten ömmar, det är i princip allt jag känner, lite molvärk har jag emellanåt, speciellt i morse. Och i morse blev jag rädd när jag precis hade fört in Crinone gelen och tar ut hållaren upptäcker jag små små röda prickar, de var verkligen pyttesmå men de fanns där. En stund senare fick jag en sådan molvärk, blev yr och det kändes som att det fullkomligt rann blod där nere. Lyckligtvis hade jag fel, inget blod, inte ens på pappret efter jag gått på toaletten och inget heller under resterande tid av dagen. Jag blir galen, vet inte vad jag ska tro, är jag gravid (pga symtomen) eller beror symtomen på hormonerna jag stoppar i mig. Förresten så testade jag igår morse (tisdag på ruvardag 7, jag vet alldeles för tidigt) och givetvis visade testet NEGATIVT, vad annars så tidigt. Vet inte varför jag tog testet men det lugnade mig lite. Nu är det 6 dagar kvar till TD och jag vet inte om jag ska tjuvtesta på söndag t ex men visar det negativt då då vet jag inte hur pass nere jag kommer vara. Tror jag struntar i testet ändå i alla fall och väntar på TD.

  • BounceT

    Bra eller dåligt men min mens kom igår. Så jag har nu starta med Progynon tabletterna och ska på UL 5/10.

    LYDISEN: Tror också du gör bäst i att vänta till TD. Du klarar det....  :) tänker på dig och hoppas symtomen beror på en graviditet! kram  

  • Lydisen

    BounceT: va kul att du är igång nu :) Håller tummarna för att Vul den 5/10 visar att allt ser bra ut och du några dagar senare kan få tillbaka ett embryo! Sakta kryper dagarna fram och mitt humör växlar men mest är jag ledsen och nere för jag känner på mig att det inte blir något. Nu ikväll när jag precis fört upp Crinone gelen och tog ut behållaren eller staven så var den röd, färskt rött blod. Jag tror att jag råkade komma åt slemhinnan och rispa lite, det kändes så i vart fall så jag hoppas det beror på det och inget annat. Har hört att man får sköra slemhinnor av Crinone. Så länge ingen blödning syns på pappret efter toalettbesök eller i trosan eller toalettstolen. Jag märker hur skör jag är i mitt psyke, det pendlar verkligenoch jag känner att jag blir mer och mer "otrevlig" ju närmare TD jag kommer :( Ska bli spännande att se hur man reagerar på tisdag när man får beskedet. Sen måste jag tillägga att jag tjuvtestat igen (är helt galen med tjuvtester denna gången). Testade i morse på ruvardag 9 om man räknar FET-dagen som ruvardag 1 men fick återigen ett tydligt MINUS. jag blev inte särskilt besviken då det kan vara för tidigt ännu!

  • Lydisen

    Igår kväll fick jag världens molvärk, så stark att jag var tvungen att ta Alvedon. Det blev värre och i natt trodde jag att jag skulle kräkas så illamående jag var och hur det körde runt där nere. Testade i morse IGEN och fick ett svagt pluss :) lättad men ändå inte, ska testa igen på måndag morgon, dag innan testdag och hoppas på ett fortsatt pluss. Just nu känns det som att mensen ska komma vilken sek som helst men så kändes det iofs när jag blev gravid med viggo också! Dagarna får gärna gå fort nu!

  • Kvitter

    åh håll ut Lydisen! Men vad roligt att det blev ett svagt plus. Denna gången när jag tjuvtestade hade jag också svagt svagt, knappt synbart plus. Men det gick ju bra. Säkert kommer det att bli starkare! Jag håller tummarna!

    Lycka till den 5:e Bounce! Hur var det förra gången, vilket försök plussade ni på?


    Ge aldrig upp -Helt plötsligt händer det!
  • BounceT
    LYDISEN: tycker det verkar lovande....ett svagt plus är ett svagt plus!!   :)  håller tummar och tår...

    KVITTER: hur mår du? 
     
       
Svar på tråden Vi Gravida från RMC Malmö del 9