• BounceT

    Vi Gravida från RMC Malmö del 9

    Hej hej här forsätter vi diskussionerna....

    2009
    Catharina 80: BF 27 maj, 1/6 föddes Theo
    Björneochsnigel:BF 30 maj
    Tvillingmamma: BF 28 Juni (twins), 4 juni föddes Liam och Linnea
    Padelin: BF 15 juli, 21 juli föddes Tage
    Fikia: BF 8 augusti
    Johan 80: BF 10 september
    Karla: BF 8 oktober, 13 oktober föddes vår älskade Tyra!!
    Lydisen: BF 12 okt, 4 okt föddes Viggo
    Livia76: BF 21 oktober, 7/10 föddes vår älskade OTTO!
    Lini: BF 8 november
    SMS; BF 5 December; 17 nov föddes Charlie
    Koalababy: BF 22 december
    2010
    Zenhobia: BF 11 jan
    Prästkrage: BF 17 januari, 29 jan föddes en pojke
    Vanillie: BF 31 Januari 2010, 9 febr föddes Alice 
    Popconpysen: BF 15 februari 2010, tvillingar, 18 dec 2009 föddes Bea och Ella
    bTigger: BF 20 mars 2010, 20 mars föddes Arvid
    AnnaMG: BF 15 april, tvillingar
    AnnaMG: BF 29 april, också tvillingar
    Sommarlängtan76: BF 27 Maj 2010
    81Anna: BF 5 maj 2010
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-04-22 14:39
    Prästkrage: BF 17 januari, 29 jan föddes Teo

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-07-19 20:49
    81Anna: BF 5 maj 2010, 15 april föddes Ulrika
  • Svar på tråden Vi Gravida från RMC Malmö del 9
  • BounceT
    Jag har fått världens förkylning.Låg hemma med feber igår men idag är det bättre trots näsan som rinner.
    Hoppas det inte förstör förutsättningarna på fredag....Har börjat ta Crinone idag....glömt av hur kladdigt det är!  :)  
  • Lydisen

    BounceT: Trist att höra om förkylningen. Jag råkade också på en förkylning förra veckan mer är mycket bättre idag. Det är väl vanligt nu när hösten är här. Stort lycka till imorgon, håller alla tummar för att du får tillbaka en liten och blir ruvare!

  • BounceT

    Hej alla,
    Idag fick vi tillbaka ett fint 4celligt embryo, Det gick bra, men det är ju inget mysigt att ligga där just då men väl värt det. (glömt hur det kändes). Läkaren fick använda nån tång för att hålla fast livmodertappen....inte skönt!! De fick tina 3 embryon totalt och det sista blev det vi fick. (Vi har 2 st kvar i frysen....)

    Nu är väntan till den 24/10 kvar....alltså är jag på dag1 idag!!!   :)
    kram på er i höstsolen  

  • Lydisen
    BounceT skrev 2012-10-12 18:45:33 följande:
    Hej alla, Idag fick vi tillbaka ett fint 4celligt embryo, Det gick bra, men det är ju inget mysigt att ligga där just då men väl värt det. (glömt hur det kändes). Läkaren fick använda nån tång för att hålla fast livmodertappen....inte skönt!! De fick tina 3 embryon totalt och det sista blev det vi fick. (Vi har 2 st kvar i frysen....) Nu är väntan till den 24/10 kvar....alltså är jag på dag1 idag!!!   :) kram på er i höstsolen  

    Grattis till att vara ruvare! Nu håller vi alla tummar och tår att allt går vägen! Jag hade också glömt hur det kändes att ligga där med mössa på huvudet och en konstig skjorta :) Det kändes INTE skönt när hon satte in instrumentet för att öppna upp så att säga (har iofs varit på en vanlig gynekologisk undersökning för inte så länge sedan men minns inte att det gjorde så ont). Med mig är det bra förutom en jäkla trötthet, illamående, jätteömma tuttar och molvärk till och från :) Denna gången verkar jag ha ALLA symtom man kan ha jämfört med förra graviditeten, om det är bra eller dåligt eller inte vet jag inte, alla graviditeter är olika säger de ju! :) Är i vecka 6 nu (5+3) och oron över att ngt inte är som det ska vara är stor. Oron är mitt största problem just nu även om jag faktiskt denna helgen och idag kunnat tänka på annat under dagen än just graviditeten. Jag är så orolig över att det inte blir ngt men så länge ingen blödning kommer så ska det vara ok. Har tid för VUL på RMC för att se ett pickande hjärta och mätning av embryo den 29/10, mindre än 2 veckor dit nu, tiden bara sniglar sig fram!!! Ringde min barnmorska idag på MVC som jag fått en inskrivningstid hos först i vecka 12, den 29/11 och frågade om det fanns någon tidigare tid hos dom för VUL men det fanns det tyvärr inte. Hon försökte lugna mig på alla olika sätt och sa åt mig att vara glad över graviditeten och njuta! Jag ska försöka svarade jag :)
  • BounceT

    LYDISEN: förstår dig fullt ut....de där tankarna börjar överta min vardag....känns som det inte stämmer. jag är nog inte gravid....eller är det hormonerna som spelar mig ett sprat....jag känner inga symtom mer än trötthet. Jag är ju dessutom förkyld fortfarande och vet inte vad som är vad.  :/

    längtar till 24/10!!!!! 

  • Lydisen

    BounceT: Tror nog oro är en vanlig känsla vid IVF, man vågar inte riktigt vänja sig vid tanken att det faktiskt kan gå då man inte vill bli alltför besviken OM det inte skulle gå. Så har jag kät i varje fall men man blir ju jättebesviken oavsett! Jag håller verkligen alla tummar att det lilla fröet vill fästa och stanna kvar hos er. Jag var jättenojjig med att tjuvtesta denna gången, kude inte hålla mig pga den stora oron. Hur ska du göra, vänta till TD? Jag plussade på CB digitaltest på ruvardag 11, dagen innan min TD. Jag fick ett jättesvagt plus på Testlagrets billiga tester ruvardag 9. Som många sagt till mig säger jag till dig, försök koppla av och tänk inte för mycket! Kram!

  • Kvitter

    Nu är vår flicka född! Efter en dag med värkar igår åkte vi in till Fl vid 20-tiden. Var öppen 8 cm då och två timmar senare döddes hon! Fantastiskt overkligt! Idag har storasyster varit här och hälsat på och hon var helt lyrisk!! Så fantastiskt att se! Hoppas det håller i sig !

    Bounce: grattis till att vara ruvare! Håller alla tummar! För ert vul också lydisen!


    Ge aldrig upp -Helt plötsligt händer det!
  • BounceT

    Kvitter: oooo stort grattis till en liten tjej!! det verkar ju gått smidigt....underbart!   :) mys nu ordentligt kram

Svar på tråden Vi Gravida från RMC Malmö del 9