• Körv

    En riktig skitolycka, bokstavligt talat

    Hahaha, vad glad man blev av att läsa här. Jag kan dela med mig av äcklig händelse som inträffade förra året när jag var på festival.

    Det var sent på kvällen och jag kände att det var dags att tömma blåsan efter alldeles för många öl. Festivalområdet omgavs av skogar och ängar, och eftersom vårt tält låg närmare skogen än bajamajorna tänkte jag att det skulle vara smidigare att gå ut där och kissa än att ställa sig i lång bajskö och vänta.

    Sagt och gjort, jag marscherade vingligt ut i den mörka skogen och letade upp ett (vad jag trodde var) diskret ställe att tömma blåsan på. Jag började kissa men efter en liten stund kände jag att jag nog även skulle kunna lägga en kabel också. Varför inte liksom, var ju ändå åt helvete ute i skogen någonstans.
     
    Satte mig ner och började pressa som aldrig förr. Tryckte och fes av alla krafter. Plötsligt hörde jag röster i närheten. Torkade mig snabbt och var just i färd med att dra upp mina byxor när jag märker att två människor ligger och stirrar in i mitt anus. Jag hade alltså satt mig en halvmeter ifrån ett kärlekspar och tömt tvåan. Generad sprang jag där ifrån det snabbaste jag kunde, med byxorna fortfarande neddragna. Tur att det var mörkt ute, annars hade jag fått åka hem.

  • Körv
    Anonym skrev 2010-10-24 19:14:02 följande:

    Jag har legat magsjuk halva helgen och börjar nu känna mig bättre. Lite väl styv i korken skulle jag liggande i sängen lägga av en brakare... Ni förstår nog vad som hände. Mitt anus lurade mig och över trosor, madrass och halva benen hade jag plötsligt en brun sörja med klumpar :(.

    Skönt att det är fler som blivit lurade av sitt anus.


    "lurad av sitt anus", hahaha :D
Svar på tråden En riktig skitolycka, bokstavligt talat