Inlägg från: Anonym (hahaha) |Visa alla inlägg
  • Anonym (hahaha)

    En riktig skitolycka, bokstavligt talat

    Anonym (blää) skrev 2010-10-14 16:34:17 följande:
    Jag hade en ny pojkvän och var hemma hos honom och sov. Jag skulle aldrig våga bajsa där så låtsades att jag bara skulle kissa. När jag sitter inne på toa och känner att jag verkligen måste akutbajsa så ropar han in att "du ska väl inte skita nu för vi har stängt av vattnet så det går inte att spola". Jag var verkligen tvungen att bajsa och fick verkligen panik och blev ännu mer bajsnödig av det. så jag virade hela handen i papper och fångade upp korvarna öppnade fönstret och kastade ut dom så ingen skulle märka något. Det var tur att dom iaf hade våtservetter så jag kunde bli helt ren efteråt. det var jag nog innan med men man vet aldrig. Sen kulle hans mamma klippa gräset på den sidan toafönstret var och hon borde sett det bajsiga pappret och korvarna men hon sa inget. Jag kunde ju inte slänga pappret i toan för då skulle de sett det ocg de hade ingen papperskorg.
    Skrattar sa jag far syrebrist snart. HAHAHAHAHA!
  • Anonym (hahaha)

    HAHAHA jag skrattar så tårarna sprutar här! Det här är den roligaste tråden någonsin!

    Jag måste berätta om en historia som jag läst på FL, det är inte jag själv men den fick mig också att gapskratta. Kan någon kanske hitta tråden?

    Den handlade om en tjej som altid brukade ha förstoppning och bara bajsade typ en gång i veckan. Så när hon satt på toan kände hon att nu är det äntligen dags att bajsa! Men då ville hon ha med sig en tidning på toaletten, eftersom det tar sån tid för henne att bajsa,  och skulle springa ut för att hämta den. Då känner hon att bajset redan är på väg ut! Hon sätter sig på hallgolvet och bajsar, men precis då kommer hennes man/sambo hem tillsammans med en arbetskamrat eller vän som följde med honom hem! Där sitter hon och stirrar på dem medan hon bajsar på golvet!

Svar på tråden En riktig skitolycka, bokstavligt talat