• Mysgosmys

    En riktig skitolycka, bokstavligt talat

    Lavish skrev 2010-10-11 21:55:53 följande:
    Hmm den här historien går ju inte att jämföra med tidigare men ändå.

    Jag hade träffat en ny kille och han bodde en bit bort så jag sov hos honom i några dagar. Det var fortfarande väldigt nytt och spännande.

    Iaf skulle jag gå och duscha. Först kissade jag. Sen spolade jag. Sen kom jag på att det var smidigt att passa på att skita när jag ändå skulle duscha eftersom doften då kunde försvinna medan jag duschade. Så jag passade på att bajsa, ganska löst, mycket och illaluktande. Men sen vågade jag inte spola direkt, för jag tänkte att dom ska undra varför jag spolar så många gånger (dom småsaker man kan oroa sig för som nykär).

    Så jag tänkte, jag öppnar fönstret så att det vädras, duschar, och sen när jag har duschat spolar jag så har det gått lite tid emellan. Tja... tror ni jag kom ihåg att spola när jag väl duschat? Neejj.

    Jag kom ut till killen, kom på vad jag GJORT, men då hade han väntat på att få gå på toa och gick raka vägen in dit. .
    Ja jag kände också igen den där så tror du berättat den =P
    Faktiskt så har det samma hänt mig, men jag sprang efter killen, drog ut honom och spolade xD Han undrade vad jag höll på med, och jag sa att jag inte ville att han skulle inspektera mitt bajs. "Det doftar rosor såklart, men du behöver ju inte titta på det" Sa jag xD 
  • Mysgosmys

    Ok... jag kan dela med mig av en som jag aldrig trodde att jag skulle berätta!

    Jag var hemma hos min nya pojkväns föräldrar, och behövde verkligen gå på toa! Jag var där för andra gången och kände alltså inte dem alls, och jag hade ju som de flesta spelat "fin flicka som inte bajsar", även inför min kille.

    Men jag smög in på toan iallafall, och började trycka. Och trycka. Och trycka. Och HERREGUD vad jag var hård i magen! Jag kände att jag fick lov att skynda mig, så jag tog i allt vad jag kunde, kände hur det sprängde i huvudet och så blev allting svart.

    Utanför hörde svärfar en duns inifrån toaletten och undrade vad det var, så han knackade på dörren och frågade om allt var ok. När han inte fick nåt svar så blev han orolig, gick till min pojkvän och svärmor och berättade om sin oro. De bestämde sig då för att bryta upp dörren, och vad fick de se? Jo, där låg jag på golvet med arslet i vädret, en korv halvägs ute och en toalettrulle hårt tryckt i handen. Då hade jag svimmat för att jag glömt andas medan jag tryckte!!!

    Sååå fruktansvärt pinsamt! Hahaha, gud vad de retas om det än idag! Men det hela slutade ju bra ändå, jag är numera gift med denna pojkvän.... ;) 

  • Mysgosmys
    Anonym (bajsbyxan) skrev 2010-11-24 02:38:25 följande:

    Har skrattat så åt denna tråd och tänkt TUR att jag inte varit med om en sån här skitolycka... och tji fick jag.

    För ett par dagar sedan var jag på väg till en arbetsintervju. Precis när jag skulle parkera så kände jag att jag måste släppa mig... kände direkt hur det blir helt varmt i byxan och tänkte "FAN OCKSÅ detta är inte sant!" Hoppade ur bilen och sätet var helt nerbajsat! Kände hur det rann ner i ena benet.. värsta diarrén någonsin, som vatten! Hur som helst så skyndade jag mig att göra ren sätet så gott det gick med rengöringsmedel och papper som jag lyckligtvis hade i bilen. Sen kom jag att tänka på att shit, jag ska ju på intervju om en halvtimma! Drog tröjan över arslet och sprang iväg till närmsta köpcenter, köpte trosor och jeans för nästan femhundralappen(!), sprang sedan tillbaka till företaget där jag skulle intervjuas.. väl i receptionen lyckades jag få ut mig "f-f-finns det toalett någonstans?"helt röd i ansiktet. Väl inne på toaletten drog jag av mig kläderna, slängde de i papperskorgen och rengjorde mig med ton av papper, vatten och tvål. Var fan helt nerbajsad, var som en enda stor soppa och hela toan STANK skit! Tycker synd om stackaren som var på tur efter mig.
    När jag tillslut fick på mig de nya kläderna och gick ut till intervjun så gick det skapligt, och jag fick jobbet! Efteråt kände jag hur det bubblade i magen.. behöver jag säga att jag rushade hem?!
    Satt på toa resten av dagen och fy vad äckligt det var!


    Hahahahaha ohh fy!
  • Mysgosmys
    Anonym (Va konstigt!) skrev 2011-01-23 01:27:16 följande:
    Jag sov över naken hos min nya pojkvän. På morgonkanten började jag känna mig magsjuk men jag ville ju inte bajsa hemma hos honom. Jag tänkte vänta tills han vaknade och sedan rusa hem med någon fin ursäkt. Efter en liten stund får jag kasta alla mina intentioner överbord och smyger mig iväg mot toa. Plötsligt hör jag bara Pruutt! och jag känner att det kommer bajs mellan skinkorna. Jag överger mina inte lika fina intentioner och smygspringer ut i badrummet. Jag får gjort det jag ska, tvättar av mig och smyger mig tillbaka. Gud vad lättad jag blir när jag upptäcker att han sover som en sten och inte märkt mitt otroligt pinsamma (ropa hej innan man kommer över ån...)

    En stund senare vaknar han ändå, vi kelar lite och sedan reser han sig för att gå och kissa. Han halkar i något. Jag undrar en sekund varför han tittar ner så fixerat.
    "Va fan, det ligger ju bajs här! Jag har skit på foten." Jag känner det som att jag ramlar 100 meter ner och jag känner hur jag blir vit i ansiktet.
    "Bajs...?", kraxar jag fram.
    "Ja, på golvet. Är det du?"
    "JAG!!??" (ändrar tonläge till ett ilte mer normalt) "Jag? Nej, absolut inte. Vad konstigt, den måste ha legat här i går när vi kom hem." (smart va...)
    "Klart det inte låg en stor bajshög på golvet igår när vi kom hem."
    "Det är inte du då?"
    "Klart det inte är jag, jag skulle väl fan inte bajsa på golvet. Åh vad äckligt, jag måste gå och tvätta av mig." Så hoppar han på ett ben till badrummet...

    *genomskådad*
    HAHAHAHAHA! Jag garvar ihjäl mig!!! xD
  • Mysgosmys

    Hahahaha omg! Jag gråter! XD

    Försöker garva utan att väcka maken.. xD 

Svar på tråden En riktig skitolycka, bokstavligt talat