• Tilma

    Decemberbebis 2010 i stockholm!

    *vinkar*
    Väntar mitt första barn och bor i Stockholm.
    Kul med andra i Stockholm.. hoppas fler personer ansluter sig?


    Live to win.
  • Tilma

    Vet inte exakt (hade ett tidigt MF den 11 mars... och hann inte få tillbaka mensen innan ett nytt plus dök upp)... men runt vecka 7. Mår än så länge rätt bra. Ömmande bröst och lite illamående som kommer och går, men inte värre än att jag står ut. Själv då?


    Live to win.
  • Tilma

    Skönt att få må bra hela vägen. Känns som att det räcker med att man blir vig som ett kylskåp och stor som en elefant mot slutet

    Vart i Stockholm bor du?


    Live to win.
  • Tilma

    Ja, en lite lagom stor v.25-30 mage ser jag också fram emot

    Jag bor i Sollentuna. Ska ev. flytta till Sundbyberg innan bebisen kommer.


    Live to win.
  • Tilma
    TvåBlir3 skrev 2010-04-22 23:39:20 följande:
    Hej där! Är ny här och är gravid med mitt första barn. Är beräknad till i december, är i ca. vecka sju. Någon man kan byta funderingar kring graviditeten med, skulle vara passande.
    Grattis & välkommen hit!

    Jag är också i ungefär vecka 7 nu, så då ligger vi ju nära varandra Kul!
    Live to win.
  • Tilma
    Puffmamma skrev 2010-04-23 10:31:12 följande:
    TvåBlir3: Välkommen till vår tråd! Hur mår du? Ringde BM igår och fick tid för inskrivning när jag e i vecka 7, om ca 2 veckor mao. Va skönt för er att ni redan är i vecka 7 båda två, jag riskerar och få bebis på jul! haha vilken julklapp det skulle bli.. Går nog heldre över ett par dagar, lagom att få mellan jul och nyår. Med mitt första barn gick jag över 6 dagar, kan tänka mig att det blir samma med denna.... men den får gärna komma innan 2011!
    Ja, nog kan våra bebisar tänkas komma på jul de med. Om man gör över en hel massa. Urk! Vill iiiinte. Fast för barnets del så vore det väl roligare att födas 2011 och vara äldst istället för yngst? Men aja, till 2011 lär jag inte få gå över i alla fall.. så den tanken är redan borta. Det blir ett decemberbarn (med lite tur kanske jag kan kläcka i slutet på november åtminstone?) oavsett hur kul eller inte det är
    Live to win.
  • Tilma
    TvåBlir3 skrev 2010-04-23 15:11:28 följande:
    Tackar och grattis till er med! Hur mår ni, har ni känt något illamående el. liknande? Jag känner av det dagligen, hoppas på att det ska gå över.
    Jag mår illa lite till och från. Värst är det på morgonen. Dock bara vid ett tillfälle jag känt att "nä, nu pallar jag inte mer" ... så det är skönt! Är annars helt galet trött. Jämnt. Kissnödig också. Ont i brösten. Meeen, man överlever nog
    Live to win.
  • Tilma
    Puffmamma - Jag känner redan nu att jag kommer putsa fönster (hmm... i december... hahahah...) och försöka få igång förlossningen i typ vecka 38 TvåBlir3 - Jag bor i Sollentuna men ska ev. flytta till Sundbyberg innan bebisen kommer. Vart bor du?
    Live to win.
  • Tilma
    TvåBlir3 skrev 2010-04-26 02:25:58 följande:
    Jasså, är uppvuxen i Sundbyberg, int område med myxket natur. Jag bor just nu i bromma, är nyinlyttad. Kommer nog leta efter något större sen när bebisen har kommit.
    Vad kul!
    Jag har också alltid bott i Sundbyberg. Flyttade till Sollentuna för två år sedan då jag köpte lägenhet. Ser att vi är rätt jämngamla (jag är född 87) ... vilken grundskola gick du i? Kanske har vi gemensamma bekanta?
    Live to win.
  • Tilma
    TvåBlir3 skrev 2010-04-27 15:01:19 följande:
    Jaha där ser man. Jag är född 87 jag med. Gick i Hallonbergsskolan. Vilken skola gick du i?


    Jag gick i Rissneskolan. Tror inte att jag känner några som gått i Hallonbergsskolan i din årskurs. Dansade showdans under hela grundskolan och några utav tjejerna i min grupp gick i Hallonbegen.. men de var nog något år yngre.

    Hur mår du nu? Har illamåendet börjar ge med sig lite?
    Live to win.
Svar på tråden Decemberbebis 2010 i stockholm!