Inlägg från: Triplet lady |Visa alla inlägg
  • Triplet lady

    Bara enäggstvillingar är riktiga tvillingar!

    nyponros1 skrev 2010-04-19 21:32:36 följande:
    Hej! jag har själv enäggstvillingar som kom till och föddes naturligt. Jag måste erkänna att jag tror att enäggstvillingar har lite starkare band mellan sig, de följs åt i utvecklingen hela tiden. Vikt och längd är också samma, och har varit sedan de föddes. De tänker lika osv...Tvillingar är ju tvillingar men jag tror ändå att det är något extra med enäggs...
    Hej
    Jag håller inte riktigt med här. Jag har trillingar, tre pojkar. Två av dem är enäggs den tredje kommer från ett annat ägg. Alla tre är ganska lika men inte identiska. Vi visste att två av dem var enäggs men inte vilka två förrän vi fick DNA-resultaten och då var de nästan 1 år. Enäggisarna är inte lika stora, har helt olika personlighet och verkar inte har starkare band mellan sig än de har med den tredje brorsan. Nu är de iofs bara 22 månader och det kanske ändras när de blir äldre, vad vet jag.
  • Triplet lady
    martenanna skrev 2010-04-25 09:16:51 följande:
    Läkaren förklarade det med att ett ägg hade lyckats att snirkla sig fram trots sammanväxningen och att det hade blivit befruktat (den vanliga vägen ) ungefär samtidigt som återinförandet att det IVF befruktade ägget. COOLT tycker jag!
    Det var coolt! Borde ju satta myror i huvudet pa folk som ar oforskamda nog att fraga om de ar IVF-tvillingar
Svar på tråden Bara enäggstvillingar är riktiga tvillingar!