• sweetsugarcandy

    Bim runt 4 Maj

    Vi som har bim runt 4 Maj, ska vi följas åt och se hur det går framöver ?


    eventuellt göra en liten lista också ^^,
    Lycak till allesammans! TjoO!
  • Svar på tråden Bim runt 4 Maj
  • spigg

    jenwsmith: Okej! Tog tempen nu och förde in det i fertilityfriend men det kom inte upp i kurvan? Kanske var det för att tempen låg på 37,1? Tror jag faktiskt brukar ha något lägre morgontemp.

    sweetsugarcandy: Jag tycker du ska köpa ett RFSU testa tidigt, har du gjort det?

  • LitenBlomma
    spigg skrev 2010-05-02 11:14:03 följande:
    jenwsmith: Okej! Tog tempen nu och förde in det i fertilityfriend men det kom inte upp i kurvan? Kanske var det för att tempen låg på 37,1? Tror jag faktiskt brukar ha något lägre morgontemp.sweetsugarcandy: Jag tycker du ska köpa ett RFSU testa tidigt, har du gjort det?
    Man ska testa vid samma tid varje morgon, när man ligger i sängen och innan man varit uppe och sprungit runt. Även på helgen, då får man ställa väckarklockan och sen somna om
    Ludwig 020227, Meja 080311 & Ida 090902
  • spigg

    LitenBlomma: Haha, INGA PROBLEM! Jag har redan en väckarklocka, 6:30 varje morgon och jag behöver inte ens ställa in den. Han är 14 månader. ;)

    Fast nu kom tempen visst med i kurvan, jag kanske inte sparade ordentligt! Okej men fr.o.m. ska jag ta samma tid varje dag. Berättade för min sambo, han bara "oooooooookej" och tyckte jag var lite knäppt kanske. :D Men han är jättesugen på en bebis till så egentligen tror jag det uppskattas att jag anstränger mig så mycket!

  • sweetsugarcandy

    Nej det har jag inte gjort ännu men kanske skulle ta och göra det då. :) Vet ni hur lång tid det dröjer innan man får varor där ifrån ?  De är tätt dyra de testerna vell ?


  • sweetsugarcandy

    Jag har TVÅ stycken FALSKT positiva plus i mitt galleri, CB-test så LITA aldrig på dem. Jag är såå irriterad, har gjort två andra sorters test efter det, ett samma dag och ett idag (en och två dagar efter). NEGATIVT!! :S

  • Linnen

    Fan tjejer.. nästan så jag börjar tappa hoppet om att plussa den här månaden.
    Har nog aldrig känt mig mer gravid.
    Helgen har jag varit hungrigare än någonsin och ätit i princip hela tiden!
    Är också väldigt trött och har fortfarande mol/mensvärk sedan 1 vecka tillbaka.
    Bröstvårtorna ömmar och jag tycker brösten är lite, lite svullna.

    Gjorde dock ett test i morse, BIM -2 som var negativt.

    Vilka tester ska jag lita på?
    Använde stickor från billiga-tester.se. Det står att de ska vara ett av de mest känsliga med är tvärnegativt.

    Någon annan som har erfarenhet av dem?

    Jag har även CB digitalt hemma men vill vänta med det tills jag har plussat på annat test för att se hur långt man kommit!

    Hopas på ett plus men känner att hoppet lämnar mig och att det kanske bara är känningar innan rödkärringen kommer..{#lang_emotions_cry}

  • LillaMy3
    Linnen skrev 2010-05-03 07:29:50 följande:
    Fan tjejer.. nästan så jag börjar tappa hoppet om att plussa den här månaden.Har nog aldrig känt mig mer gravid.Helgen har jag varit hungrigare än någonsin och ätit i princip hela tiden!Är också väldigt trött och har fortfarande mol/mensvärk sedan 1 vecka tillbaka.Bröstvårtorna ömmar och jag tycker brösten är lite, lite svullna.Gjorde dock ett test i morse, BIM -2 som var negativt.Vilka tester ska jag lita på?Använde stickor från billiga-tester.se. Det står att de ska vara ett av de mest känsliga med är tvärnegativt.Någon annan som har erfarenhet av dem?Jag har även CB digitalt hemma men vill vänta med det tills jag har plussat på annat test för att se hur långt man kommit!Hopas på ett plus men känner att hoppet lämnar mig och att det kanske bara är känningar innan rödkärringen kommer..
    Har också billiga tester. Men tyckte mig ana ett svaaaaagt teststreck. Men nu tittade jag inte så noga på det innan jag testade. Så funderar på om det syns på testet innan, var strecket skall komma. Dvs är det en skugga där innan? Menar att jag inte sett det förr... Tycker förvissom att min skugga har färg också. Men har inte BIM föränn fredag och tror väl egentligen inte det funkat denna månad heller. Har inga vidare symptom heller.
  • Linnen
    LillaMy3 skrev 2010-05-03 07:52:43 följande:
    Har också billiga tester. Men tyckte mig ana ett svaaaaagt teststreck. Men nu tittade jag inte så noga på det innan jag testade. Så funderar på om det syns på testet innan, var strecket skall komma. Dvs är det en skugga där innan? Menar att jag inte sett det förr... Tycker förvissom att min skugga har färg också. Men har inte BIM föränn fredag och tror väl egentligen inte det funkat denna månad heller. Har inga vidare symptom heller.
    Själv kunde jag inte ana någonting förutom strecket man teststrecket..
    Beställde lite fler nu, behöver ju till nästkommande månad om det inte blir något nu! Jag ska vänta till BIm nu och se vad som händer.. ska försöka att inte hoppas för mycket, men det är svårt! speciellt med alla symptom!
  • sweetsugarcandy

    Jag fick nyss ett SVAAAAGT streck på testlagret. För två dagar sen fick jag svaaga streck på CB, borde det då inte blivigt starkarkare ? Iof fick jag NEGATIVT på testlagret för två dagar sen, så kan hända CB ÄR känsligare. Eller så är det bara ett till MISSFALL på G igen. Det var samma förra månaden. Svaga streck trots nära BIM och sen försvann det helt och jag började blöda. Hoppas INTE :S Med dottern fick jag savgt positivt redan på BIM-6. Och nu tror jag mig vara på BIM-1 eller BIM-2. Och det blir junte starkare. Ska försöka hålla mig till en sort nu och dessa sak bannemej bli starkare nu annars är det MF på G igen. Detta streck jag fick nu är så svagt att dedt inte ens går att fånga på bild. Min vän fick för några dagar sen ett likadannt streck och dessa blev bara starkare för varje dag morgon-eftermiddag. Så hon var ju gravid men hormonerna steg som dem skulle. Hoppas inte det är ett tidigt MF igen bara för då spyr jag på dethär.. :S

  • LillaMy3
    Linnen skrev 2010-05-03 08:00:09 följande:
    Själv kunde jag inte ana någonting förutom strecket man teststrecket..Beställde lite fler nu, behöver ju till nästkommande månad om det inte blir något nu! Jag ska vänta till BIm nu och se vad som händer.. ska försöka att inte hoppas för mycket, men det är svårt! speciellt med alla symptom!
    Då kanske jag inte skall ge up helt då.... Sist så hade jag bara ett svaaaagt streck 17 dagar efter äl. Nu är det bara tio dagar efter så det är ju tiiiidigt.

    Första gången jag fick pluss så blev det en son
Svar på tråden Bim runt 4 Maj