Inlägg från: Revengee |Visa alla inlägg
  • Revengee

    Förbjud dessa jävla kamphundar!

    Jessicaonline skrev 2017-11-23 12:19:38 följande:

    Arv+miljö+fostran+instinkt=hunden.

    Beteende hos hunden handlar i allmänhet inte om en ras utan om en individ. Alla har sin historia och alla har sina defekter och fördelar. Oavsett ras så kan hunden bli aggressiv!! Jag har sett "golvmoppar" som är mer aggressiva än en kamphund många gånger.

    Småhundar kommer undan med mycket pga sin storlek. Deras aggressiva beteenden är lika illa som en kamphunds eller en större brukshunds, men det tas inte alls på samma allvar, vilket är sorgligt! Att skrika och härja om kamphundar eller andra större hundar går bra, men när reagerade någon senast på en ettrig pudel eller Chihuahua som morrar, hugger och gör utfall? Det är "små bjäbbmaskiner" enligt många så då är det "normalt".. Stackars hundar


    Tack någon som har lite hjärna! ????
  • Revengee

    Håller fullständigt med alla som har lite kunskap om denna underbara ras Amstaff och pitbull! Dom tittar på en med dom mest känslosamma ögonen och bara vill bry sig om alla i deras närhet. Fina hundar!! Däremot ska inte alla få köpa hund!

  • Revengee
    FallenAngelNr1000 skrev 2017-12-04 18:23:05 följande:

    Säger bara BULLSHIT !!! De blir precis vad man gör dom till !

    Problemet är inte djuret ! Utan människans jävla okunskap ! Tror dom kan kommunicera och det kan dom säkert men dom har missat några steg ! Så skyll inte på hunden ! 


    Helt rätt!!
    V
Svar på tråden Förbjud dessa jävla kamphundar!