Inlägg från: Förlossningspedagogen |Visa alla inlägg
  • Förlossningspedagogen

    Hjälp vad skall jag göra, jag vågar inte föda!

    Kära!
    Jag känner din oro. Det gör mig verkligen ont att du ska behöva vara så rädd! Vad bra att du skriver igen! För mig betyder det att det finns en del i dig som VILL våga föda, som ber om hjälp - och det finns!

    Jag skulle vilja berätta om en kursledare hos oss (i Göteborg!). Hon gick vår kurs, AnnasProfylax, för att VÅGA bli GRAVID. Hon var så rädd att bara tanken på att bli gravid och föda förlamade henne.

    Hon inte bara vågade bli gravid efter kursen, idag har hon flera barn, arbetar som kursledare hos oss, som doula och har börjat sin utbildning till barnmorska!!! Hon fick revansch på alla sätt och är idag en ren inspiration för andra.

    Varför inte göra som hon?

    Gå vår kurs, eller någon annan som kan ge dig trygghet (i Göteborg finns både AnnasProfylax, Magplasket och till exempel Bodils Freys kurser som också är bra). Se till att du och din partner känner att ni har EGNA strategier så att du inte behöver känna dig så beroende av yttre medicinsk smärtlindring. Det du var med om är tyvärr ganska vanligt - en av fem får svår migränliknande huvudvärk av epiduralen.

    Och vet du vad! I Göteborg har vi under förra året utbildat en stor del av personalen i AnnasProfylax!! Tänk vilket fint stöd du kan få - och se till att du får det!

    Varma hälsningar
    Anna


    Förlossningsrädsla
Svar på tråden Hjälp vad skall jag göra, jag vågar inte föda!