Inlägg från: Majuuu |Visa alla inlägg
  • Majuuu

    Se hit alla singelkillar! Här hittar ni desperata singelmammor :-D

    daddy XL skrev 2010-05-15 13:20:57 följande:
    hallå orka inte bläddra men måste bara berätta hur duktig jag e nu :P en kompis som jobba på gym berätta att dom skulle ha en lite löp tävling o lite sånt såp jag haka på med 2 timmar kvar tyvärr sprang jag fel i spåret haha men hade iaf kommit 3 annrs och fick en okej tid MEN sen så jogga jag ca 1 mil hem oxå tog 56 min  totalt 1,7 mil e ju SJUKT  men nu blir det massa bullar o koppla in torktumlare  sen hmta sprit hos grannen o njuta i solen :D. PS. oooh VÄLKOMMEN ;)
    Skryt på bara...
    Drömde du trevligt inatt då?
  • Majuuu
    Wilma Ängelholm skrev 2010-05-15 13:22:16 följande:
    Är det här ni gömmer er?? Hmm.... är ju inte desperat.... men gillar ju er!
    men då får du tillhöra kategorin support/stöttande mammor
  • Majuuu
    daddy XL skrev 2010-05-15 13:32:01 följande:
    jaajag drömde nått om nån tjej vet jag och skulle skrivit om det direkt men nu har jag ju glömt det förstås får se om det kommer fram sen hehe. UT I solen nu tjejer ;)  det ska jag iaf CIAOO!
    Låter bra det..

    Nu vaknade min lillis så nu ska vi oxå ut snart efter lite blöjbyten.. Jeij!
  • Majuuu
    sonen08 skrev 2010-05-15 14:18:07 följande:
    shit!! hinner ju inte med här... tror ja inte kommer hänga här för man hänger ju inte med ert babbel....
    Men jag försöker uppdatera.. Det är väl extremt nu sen "lunch" har det ju bara tillkommit en sida..
  • Majuuu
    MatsAtari skrev 2010-05-15 14:30:34 följande:
    Jo, men man kan ju inte få allt här i livet, eller hur?
    nja.. Jag vill ju ha allt..
  • Majuuu
    Dorian Ertymexx skrev 2010-05-15 19:21:50 följande:
    Eh, OK, jag faller på "singel" och "gillar barn". Jag är osäkerpå varför det första är ett måste dock...
    Eftersom många av oss varit med om killar som sagt att dom är singlar o så är dom i ett förhållande o så har ju en del av oss blivit utsatta för otrohet... Sen om man vill bli en stöttande pappa som det finns möjlighet för mammor att bli, det har jag inte ritkigt bestämt mig för... Blir så svårt att hålla koll då..
  • Majuuu
    agnesokattis08 skrev 2010-05-15 19:38:07 följande:
    tjing allihopa nu e ja här, saknat mig?? nä trodde väl inte de heller... majki01 - ja ha stängt ner för att ja har ett ex som skaffar nya användare för att kunna snoka runt där inne o följa mina trådar.. men de e så jyckligt o hålla på me lösen o lägga till hit o dit så ja öppnar igen.. haha.. vi ha vare ute hela dagen,, helt sjukt vilken värme de kom helt plötsligt fan 31 grader hade vi ute på baksidan najs najs.. agnes ha bleve brun haha... själv e ja blek nu bli de softa i soffan hela kvällen.. ha nyss natta dotra..
    Klart jag har saknat dig!!

    Har oxå varit ute massor hela eftermiddagen o min storis somnade i vagnen på vägen hem o lillisen är fortfarande vaken....
  • Majuuu
    Dorian Ertymexx skrev 2010-05-15 19:54:51 följande:
    Fast det är ju just det - om man säger att folk måste vara singlar, så kommer ju de som ljuger att, ja, ljuga! Man premierar alltså då lögnaktig otrohet framför ärlig flersamhet. ;)
    Nej eftersom ett av kraven faktiskt är ärlig... Sen märker man ju rätt fort om folk ljuger o har sig.. Men flersamhet är inget jag skulle ge mig in i...
  • Majuuu
    sonen08 skrev 2010-05-15 19:59:29 följande:
    hmmm du menar sen INATT ja somnade halv 11 igår och de var minst 10 sidor o läsa igenom hehe... suckar högt vill se sommarkrysset men går inte min uppkopplingstrular i vardagsrummet så får antingen se de eller sitta i sonens rumm  där ja har motagning .... Vill kunna BÅDE och hehe.. sonen är hos sin pappa till imorgon snyft synft saknar han sååååå mycket... hatar o sova ensam
    Inte lätt detdär.. Själv är jag inte bortskämd med sånt lyx.. Jag ahr en dator som är i mitt lilla mini-kontor o där finns ingen tv kan jag lova..
    Ja det är alltid jobbigt att vara ifrån småttisarna.. Vet itne hur det ska gå i sommar när jag för första gången i deras liv ska vara utan dom en hel vecka... Usch...
  • Majuuu
    agnesokattis08 skrev 2010-05-15 19:56:35 följande:
    härligt hoppas lillis somnar snart då så du får lata dig vid datorn hela kvällen sen haha... saknat dig med föresten
    Hääärligt..
Svar på tråden Se hit alla singelkillar! Här hittar ni desperata singelmammor :-D