Inlägg från: daddy XL |Visa alla inlägg
  • daddy XL

    Se hit alla singelkillar! Här hittar ni desperata singelmammor :-D

    god kväll på er  har ni inte  blivit friska ännu :( tråkigt här har jag en 3åring som helt plötsligt börjat bajsat i kaslongerna :( 3 dagen det hänt nu  men e väl bara hopppas det bara är en kort period .
    kan det inte vara FREDAG hehe blir nog en runda till systemet och handla lite alkoläsk o öl och grilla om det blir fint väder mene tyvärr utan "fredagsmys"  iaf som det e nu men vem vet kanske ringer en snygg tjej på dörren och frågar om jag vill mysa lite  hahaha

  • daddy XL
    Malena79 skrev 2010-05-18 19:33:59 följande:
    Låter inte kul, men det går nog över snart. Längtar oxå till fredag. Ska ut på krogen då Troligen får jag med mig syrran som är nybliven singel
    ojoj party igen härligt :) jag drog iväg sms till ett gäng gamla kollegor o kollade om vi skulle äta lite mat o dricka lite öl  nu så får väl se hur många som kan  :)
  • daddy XL
    Snowman skrev 2010-05-19 16:57:53 följande:
    Här är det tomt i inboxen . som vanligt !!
    Min med NÄSTAN iaf har fått 4 st i min inbox sen jag starta mitt konto om man inte räknar all reklam förstås hehe , fick ett nyligen som jag verkligen va kul :)
  • daddy XL
    Malena79 skrev 2010-05-19 19:51:32 följande:
    Nu har minstingarna åkt till sin pappa och bara 8-åringen är kvar hemma. Jisses vilket humör han har... Har iaf fått en del trevliga telefonsamtal idag
     jasså så är massa nya dejter på G alltså :) bara köra på hehe .
  • daddy XL

    ojdå fler som e barnlediga denna helg :) och hålla sig sysselsatt brukar ju inte vara några problem snarare blir det ju att man stressa runt o ska försöka hinna med så mycket som möjligt:)
    här ska det väl oxå partas lite en gammal klass kompis fyller 30 och ev träffa honom och några till på fredag i sthlm men har inte bokat nått brukar bli som roligast när man bara låter saker och ting flyta på :)

  • daddy XL

    kanske ut och knacka dörr :P.
    slappa lite på kvällen se sarah löfgren på så ska det låta kanske :P

  • daddy XL
    Majuutschi skrev 2010-05-19 22:02:49 följande:
    Ska jag ut o knacka dörr? Visst har jag fått en öppen inbjudan att hälsa på mina grannar som bor under mig när jag vill, men jag är inte så sugen på att knacka på hos dom... Dom är gamla (läs 65+) italienare som ojar sig alltid om hur man kan lämna sin fru o sina två små underbara barn... Får prata tillräckligt med dom om jag råkar träffa dom i trappen.... Eller tänkte du på nån annan dörr?
    hehe va jag som väntade mig att det skulle komma nån snygg tjej och knacka/ringa på min dörr igår eller  förrigår, va lite långsökt hahha
Svar på tråden Se hit alla singelkillar! Här hittar ni desperata singelmammor :-D