Inlägg från: Anonym (Men shit :-)) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Men shit :-))

    Han verkar gilla bli dominerad?

    Anonym (Dominant?) skrev 2010-07-07 13:29:50 följande:

    Jag fick veta av ett ragg att han gillade kvinnor som tog för sig. Inte mig emot, jag älskar att styra. Första gången vi hade sex, hade jag detta i minnet. Jag tog initiativ, jag knäppte upp hans skjorta, jag knäppte upp hans jeans. Jag satt på honom, höll upp hans armar ovanför huvudet, jag bestämde tempot och jag sa åt honom vad jag ville att han skulle göra.

    Jag ser inte det som att vara dominant, jag ser det som att ta för sig. Brudar som ligger som en död fisk förstår jag mig inte på, vill man ha något får man jobba för det. En kille kan inte tillfredställa dig om inte du visar vad  du gillar, eller tar för dig. Så tänker åtminstone jag.

    Att en kille är lat för att han vill vara underst håller jag inte med om, jag är inte lat de gånger jag vill vara underst. Ibland är det bara skönt eller mysigt att vara underst. Det behöver inte vara konstigare än så. Däremot tycker jag det är vanligt förekommande att det förväntas av killar att de ska göra allt arbete, varför?

    Om du vill veta vad din kille gillar, testa dig fram om du inte vill fråga. Jag kan säkert uppfattas som halvgalen av vissa, men jag tar för mig i sängen. Som att tex ställa dig bakom killen i en vardaglig situation, tänk dig att han diskar, du ställer dig bakom, knäpper upp byxorna och stoppar ner handen. Du styr, men inte är du dominant för den sakens skull?

     


    Ta för sig? Äh, jag tycker att uttrycket ta för sig är förlegat, gör bara en del illa till mods. Vissa är nöjda med att vara döda fiskar. Varför killar förväntas göra allt arbete, tja, kanske för att lite allt möjligt, normer, tjejer dubbelarbetar, man kanske känner sig värd att bli knullad ordentligt är det halvgalet att knäppa upp byxorna på din kille när han diskar? Det är väl ändå fullständigt normalt i en relation?? Känns som du vill vara sådär cool, överlägsen mot andra tjejer, mest. Varför förväntas det att tjejer ska göra en massa? Varför? Kan du inte jobba på det istället... Då kommer det andra automatiskt, eller det är jämt tjejerna som ska ändra sig för killarna.
Svar på tråden Han verkar gilla bli dominerad?