Inlägg från: Palomis |Visa alla inlägg
  • Palomis

    Småbarnsföräldrar i Halmstad, del 17

    Tack tjejer (och små killar!) för igår, jättekul att ses! Paloma bröt också ihop när alla gått hem, tyckte det var tråkigt. Men nu har jag lovat henne att vi ska ses snart igen, så det får vi ju göra .


    På tisdag visar de Shrek på biblioteket om nån vill hänga med, jag funderar på att gå med Paloma. Det är ganska sent, kl 18.30-20, men det är ju nästan semester då .

  • Palomis

    Jo, vi kan ju höras på måndag och kolla av läget lite.


     


    I morgon blir det nog Furulundsbadet för oss, ska bara bearbeta maken lite till, han är inte så glad i att trängas med 1000 andra svettiga barnfamiljer. Mycket konstigt

  • Palomis

    Hmm... Blev visst ingen Shrek för mig, A vill gärna gå med Paloma, och jag får väl hålla med om att det är bra att de gör roliga saker tillsamman. Båda tjejerna är ju löjligt mammiga så allt som ökar pappas popularitet är välkommet .


     


    Akrobaten: Tack själv! Och Theo betedde sig som en fullkomligt normal 4-åring tycker jag . Det är Shrek 1 som visas om jag har fattat det rätt.


     


    MrsNash: Furulundsbadet ligger i Oskarström, typ som brottet men betydligt lugnare. Tre bassänger med olika djup, stora gräsmattor att sitta på, en liten kiosk, en liten lekplats och gratis inträde. Passar oss utmärkt Cool

  • Palomis

    Ja, biblan är super! Men det märktes tydligen att de inte gjort så mkt reklam för filmvisningen, det var bara typ 4 pers där . Paloma orkade se halva filmen ungefär, sedan ville hon gå hem, stolarna var visst lite osköna


     


    MrsNash: Tack för tipset om Thai-catering, vi har bokat dem till vår 35-årsfest! Jag hade tänkt fixa all mat själv men det känns ju sååå lyxigt att få sitta och umgås med sina gäster i stället för att stå i köket och plocka i diskmaskinen, så det får vara värt pengarna.

    Ikväll skulle vi grilla på stranden med några vänner, men det får kanske bli hemma hos dem i stället, det skulle visst komma en skur ikväll. "Tack så mycket" säger vår gula gräsmatta då

  • Palomis

    MrsNash: Ja, priset var precis som du sa . Och då ingår dukning och servering och diskning också! Vi tog 5-rätters med efterrätt, jag ska rapportera sen hur det funkade.


     


    Det blev ingen grillning på stranden igår, men väl ett dopp för barnen, sedan grillade vi hemma hos våra vänner i stället. Det var riktigt häftiga vågor igår eftersom det blåste lite. Paloma dök i vågorna som en tokig liten knubbsäl .

    Sista dan innan semestern idag... Bäst att jobba lite också!

  • Palomis

    Hej alla!

    Vi har det utmärkt på semestern, tack Cool. Och vi har faktiskt också varit och plockat jordgubbar i regnet! Men på Kaggagård. Vi åt pannkakor med jordgubbar och socker, och sedan blev det infrysning av resten (lat...)

    Ser just nu fram emot vår barnfria vecka som startar på torsdag, vi har två trotsiga barn just nu så det är med glädje jag lämnar över dem i mormor och morfars vård . Ska bli riktigt skönt att få längta efter dem, det har blivit mycket promenerande på mammas nerver denna veckan .

  • Palomis

    Hejhej! Hoppas ni har det bra alla! Vi njuter av sista barnfria dagarna, sedan ska det bli supermysigt att träffa de små ligisterna igen .

    Festen var jättelyckad, det funkade kanon med cateringen. Men oj vad mycket mat det blev över! Vi skickade med matlåda till höger och vänster och folk kom dan efter och åt lunch, men det var ändå en massa kvar. Och gott var det! Vi var lite sega på söndagen eftersom de sista gästerna höll igång till kl 4

  • Palomis

    Hmmm... Onsdag skulle nog funka för mig med. Vi har fortfarande semester och har inte några planer tror jag.

  • Palomis

    Hej Sydney! Synd att ni inte kan komma med den här gången, bara det inte dröjer ett år tills vi ses, som det gjorde förra gången. Hoppas du står ut på jobbet


     


    Vad kul att vi kommit igång med träffarna igen! Vi ska nog åka till tjejernas kusiner på sena eftermiddagen i morgon, vad sägs om att ses efter lunch? Kl 13 typ?

Svar på tråden Småbarnsföräldrar i Halmstad, del 17