Inlägg från: Palomis |Visa alla inlägg
  • Palomis

    Småbarnsföräldrar i Halmstad, del 17

    Jag räknade Elviras klänningar igår när jag tyckte att det började bli svårt att stänga byrålådan... 22 st! Så kan det gå när man är lillasyster och både får ärva och får nytt. Nu är det köpstopp!!

  • Palomis

    MrsNash: Paloma går på Bamsegympa med Nissaflickorna för barn födda -06 och senast sa de att gruppen inte är full (hon har gått 2 ggr av 11). Det är i Sannarpsskolan på lördagar kl 14, det går säkert att ringa till dem om ni är intresserade.

  • Palomis

    Wild West låter mysigt, hoppas ni får trevligt!

    Vi får påhälsning av mina föräldrar i helgen och ska passa på att gå ut och äta utan barn på lördag.


    Trevlig helg allihop!

  • Palomis

    Tisdagen den 9 november kl 18.30 tänkte jag ha Tupperwareparty hemma hos mig. Jag tänkte bjuda på lite plockmat och fika. Det vore roligt om ni ville komma!

    Och jag vet att jag är ute i god tid, haha!

  • Palomis

    Hej!
    Grattis till alla som fyller/har fyllt år!!

    Helgen har varit bra, lite för snabb bara .
    Och nu är det snart helg igen... Det var så trevligt att gå ut och äta förra helgen så vi bestämde oss för att göra det lite oftare. Så nu i helgen ska vi gå på Pios med ett par vänner, det ser jag fram emot. Sen får vi väl se om vi lyckas hålla uppe det gåutochäta-tempot, men antagligen dröjer det väl till sommaren nästa gång

    Milson: Nu börjar det närma sig bebis!! Du är jättevälkommen på Tupperwarepartyt om det passar med bebis och allt.

    Akrobaten: Du är självklart välkommen att bara komma och umgås om du vill.

    Baboon: Synd att du inte kan komma, men du får det nog trevligt i E-tuna också!

    Snart dax för en lekdate också va?

  • Palomis

    Hej allesammans! Vad tyst det är i tråden Drömmer. För min del får jag skylla på att det är mycket på jobbet just nu. Hoppas det är bra med er alla!


    Jag har fått världens trotsigaste 3-åring på halsen, min lilla ängel har blivit ett riktigt monster! Haha! Men ett väldigt gulligt monster och rätt så oförargerlig jämfört med hur hennes storasyster har varit. Där ligger hon i lä kan man lugnt säga. Men man blir så förvånad när ens lydiga lilla gladlynta hjärta helt plötsligt vrålar "Neeeeej! Då slår jag dig så du får åka till sjukhuset!" när man ber henne om något .

  • Palomis

    Vi kan ses hemma hos mig imorgon för de som vill. Vi kör lite drop-in från 15.30 och framåt, jag fixar fika. Hör av er om ni inte hittar.

  • Palomis

    Hmmm... Vi verkar inte bli så många. Ska vi skjuta på det istället? Vad säger ni?

Svar på tråden Småbarnsföräldrar i Halmstad, del 17