Inlägg från: lier1979 |Visa alla inlägg
  • lier1979

    Roliga förlossningshistorier?

    *asg*!! Nu har jag ju långt kvar, är bara i vecka 6 men jag har verkligen kramp i magen nu av alla asgarv! Läste igenom tråden på jobbet och fick försöka kväva mina skratt så det inte skulle höras för mycket! Lustgasen verkar ju vara ett måste! Hihii!

    Mer roliga historier tack!

  • lier1979
    lerumstessan skrev 2010-06-07 23:14:46 följande:
    Min förlossning var snabb ( 6 tim från obehag tills hon var ute) plus att jag bara var i vecka 34+4 så allt var liksom chockartat. Eftersom jag öppnade mig så fort (7-10 cm på 30 min) så hanns ingen EDA med....däremot fick jag ju testa lustgasen som för övrigt inte hjälpte mig alls mot smärtorna men till slut tänkte jag nu jävlar och drog i mig världens största andetag.....då började allt snurra och när BM kom in så säger jag på världens fyllemanér
    - ja  vet inte ens va du heter ju......
    Då svarade hon, jag heter Christina och då drog jag i för kung och fosterland och sjöng
    - Åh Christina, från Wilhelmina.......tralalalala..............

    För mig kändes det helt naturligt att sjunga en trudelutt nu när jag kom på en så passande låt.

    Eftersom min dotter var så tidig så orkade hon inte "hjälpa till" när hon skulle ut så de satte en sugklocka och läkaren som gjorde det var från island och hette Snorri Sturlasson.......en snorre satte in henne och en snorri plockade ut henne.,,,,,
    ~¤~Ally 090617~¤~
    *ASG* JAg tror inte jag vågar prova lustgasen, iofs kan man ju alltid roa någon! ahhahhhaaa!
  • lier1979
    namera skrev 2010-07-07 01:52:27 följande:

    Har 18 dagar kvar till BF så i väntan på eventuella egna anekdoter tar vi den om min kompis som födde barn den 6:e septemer. Lustgasen gjorde henne ganska plingplong.

    Hon: "Alltså, hehe, det är ju den 6/9 idag. Som 69, och det är ju en apskön sexställning. Vad passande, jag tror vi gjorde 69:an under förspelet när bebisen blev till. Eller hur, [makens namn]? Jodå, och du gillar den preeeeeciiiiiiis lika mycket som jag!"

    Mannen påstår att han ville sjunka ned genom golvet och att personalen skrattade så de grät. Nu väntar de nummer 2 och han har lovat att sätta en munkavle på henne denna gång.


    *ASG* Jag bara älskar den här tråden!! hahahahaa...! Mera mera! Åh vad pinsamt...
  • lier1979
    stor grön drake skrev 2010-07-08 11:18:11 följande:
    jag var 100% säker att jag inte skulle ha den, tills mina värkar hade tvingat mig att gå en hel natt.  När det väl blev tal om smärtlinding på förmiddagen sa jag bara "ge mig eda, jag vill VILA!"
    men var beredd på att hur mycket man än vill ha den är själva sticket inget kul (bör dock nämnas att jag har traumatiska upplevelser med nålar i ryggen i bagaget)
    Usch och fy... vill inte ha den! Nästan så jag är mer rädd för den än själva förlossningen!
  • lier1979

    Mitt vatten gick mitt i natten, vaknade och hörde "knäppet" i magen. Sprang ner på toa och hann precis i tid! Ropade på sambon, fick ropa tre gånger högt innan han vaknade! Ropade att vattnet gått varpå jag hör en stor suck... Nu?? Eh.. Som att man kan bestämma när det skulle ske liksom! Han var supertrött men kom på sig själv och rusade ner och kramade om mig! Pucko!

Svar på tråden Roliga förlossningshistorier?