• alphamale

    Varför vill inte killar ha barn?

    det sissta en man vill bli är en ensamstående far . Och med dagens tjejer så är risken stor. jippie. Så är det

  • alphamale
    Anonym skrev 2010-10-11 00:01:40 följande:
    Är ni inte kloka? Hur kan ni bestämma att skaffa barn efter en månad ihop?  Jag upphör aldrig att förundras över folk lättvindighet när det gäller att yngla av sig.
    instämer helt förfan de finns så mkt man kan göra innan kids. resa ihop uppleva världen. m.m . de är tjejer som längtar efter jusst barn sen när de skaffat så ta förhållandet i många fall slut verka de som. finns ju ett överflöd på ensamm stående.
  • alphamale
    Anonym (ålder) skrev 2010-10-11 00:17:09 följande:
    finns de som varit tillsammans i 10 år och skaffar barn och förhållandet inte håller, och då blir ensamstående, finns lixom inga säkerheter oavsett hur lång tid man varit tillsammans innan.

    Och om en har barn sedan innan? När ska man få tiden till att resa utan barn och uppleva världen tillsammans m.m som du skriver.

    Alla gör olika val, detta var helt klart rätt för oss, likväl som det kan vara fel för några som väntat 10 år och blivit bekväma i sina roller och får en chock när det är en tredje person som ska ta plats.

    Men det var inte det tråden handlade om, utan varför män inte vill ha barn, och har man en sådan cynisk syn som du verkar ha på det hela så kanske det är det som är svaret på varför män inte vill ha barn?
    typ.
Svar på tråden Varför vill inte killar ha barn?