• Xlr8

    Varför vill inte killar ha barn?

    Superbia skrev 2010-06-09 11:10:50 följande:

    I tråd efter tråd läser jag om hur killar dels inte vill ha barn från första början, eller att de vill vänta i orimligt många år innan de kanske eventuellt någon gång kan tänka sig att skaffa barn och sen när de väl får barn så är det bara en massa gnäll. Vad är det som gör att killar inte verkar ha något intresse för barn? Vad är det som är så viktigt som de måste ha avklarat innan de kan skaffa barn? Är det bara mina fördomar eller är det faktiskt något fel på dom? Blir väldigt ledsen när jag läser om förtvivlade fruar och flickvänner som kastar bort år efter år på en karl som lovar att det kommer "någon gång", men drar ut på det tills det är för sent. Hur kan man göra så mot någon man påstår sig älska?


    Vad som är viktigt innan, en bra utbildning och ett bra jobb. Tråkigt om ungen ska behöva växa upp fattig och det handlar även om säkerhet samt trygghet för barnet.

    Med barn stängs många dörrar en väldigt lång tid framöver. Såå att vänta lite låter vettigt. Tycker det är rätt drygt med barn nu innan dom blir lite äldre så man kan lära dom en massa.
Svar på tråden Varför vill inte killar ha barn?