Inlägg från: mosterYster |Visa alla inlägg
  • mosterYster

    Varning för film!!! The human centipede.

    Åh gud, jag bara måste se den!

    Ts, har du sett the Ring och vad tyckte du i så fall? Finns det någon annan skräckfilm som skrämt skiten ur dig?

  • mosterYster
    idiblon yes skrev 2010-06-09 12:07:36 följande:
    Och jag som tyckte att de satt alldeles för långt ifrån varandra och att han gott kunde satt ihop många fler människor! Och jag som ville ha mer närbilder på vad som hände med maten, och ett längre förlopp på det hela, och se hur de levde hela sitt liv som sådana, och så ville jag se dem ha sex på något vis och undrade hur de skulle lösa det!

    OSV! I oändlighet! Snacka om att de kastade bort ett suveränt koncept!
    OK, nu har jag två bud här. Jag vill också bli äcklad och jag är också nyfiken på vad som händer med maten!

    Kommer säkert att bli jättebesviken.
  • mosterYster
    Anonyhm skrev 2010-06-09 12:05:13 följande:
    Jag har sett the ring. Jag tyckte att den var skitbra även om jag såg den med en japs på 3 cm som ville hålla handen. Och nope. Ingen annan skräckfilm har påverkat mig. Denna kan man inte jämföra med typ the ring som är av ockult skrämmandeform. Denna spelar på psyket och om man har förmåga att leva sig in i saker blir man galen av den! 
    Blev du skraj av The Ring? Alltså, det är såna filmer som gör mig RÄDD, äckelfilmer och monsterfilmer kan jag vara nervkittlande, men jag får inte psykiska problem efteråt, vilket jag fick efter The Ring. Kunde inte sova, kunde inte vara i samma rum som TV mitt på dagen ens, blev rädd för att vara ensam i ett rum (även mitt på dagen - då ska vi inte tala om natten!!!)
  • mosterYster
    Superbia skrev 2010-06-09 21:18:33 följande:
    Haha, samma här! Får erkänna att jag fortfarande är rädd emellanåt och det är sju år sen jag såg den Skäms Skulle aldrig få för mig att se den igen, men det kanske hade varit bra att bara titta om och om igen för att bearbeta den.
    Jag såg tvåan! Vad ger du mig för det? Men när jag väl sett den så försvann faktiskt det värsta av min ångest. Och ni som undrar: JA det var riktig ångest den filmen gav mig. BLÄÄÄ! TeresaBeth: se tvåan!
    Queenie70 skrev 2010-06-09 21:22:16 följande:
    Själv kan jag inte komma över the grudge. Var seriöst på väg ut biosalongen. Och då älskar jag ändå såna filmer av typen the ring och sånt...Den jävla rullen borde det vara varningstext på. För hjärtsjuka och gravida kan det ju vara farligt ju.
    Den såg jag efter ringhelvetet och skrattade mig sålunda igenom...
  • mosterYster
    Arentorpbebis skrev 2010-06-09 21:23:42 följande:
    Men en film som absolut har satt spår hos mig är "the blair witch projekt"  den klarar jag verkligen inte å se ensam eller nja klarar inte att se den överhuvudtaget!!! mår psykiskt dåligt av den mörker å skog å konstiga ljud..... uhhh nä varför började ja tänka på den nu?!
    Och den var ju inte läskig en enda sekund...! Jag var SÅ besviken!

    Jo förresten, möjligen i scenen på slutet när hon står i ett hörn. Men det blev ju inget av det?!?
  • mosterYster
    Eshka skrev 2010-06-09 23:12:23 följande:
    Haha ok... Starkt jobbat, eller nåt.. Själv har jag inte sett varken den ena eller den andra (finns det en tredje?) sagan om ringen filmerna..
    Har folk blandat ihop "Sagan om ringen" med "The Ring"?
  • mosterYster

    The Ring är f.ö. den enda film som jag gråtande har önskat att jag aldrig sett!

Svar på tråden Varning för film!!! The human centipede.