Inlägg från: Kate Ryan |Visa alla inlägg
  • Kate Ryan

    Att bo i invandrartät förort.

    Nej usch, sover hellre i skogen.

  • Kate Ryan
    Nuttans Mamma skrev 2010-06-09 23:53:51 följande:
    Jag bor i invandrartät förort och trivs...
    Hört talas om stockholmssyndromet?
  • Kate Ryan

    Nej jag vill inte bo i en invandrartät förort. Vem vill liksom bo i slöddertälje, rinkeby, rosengård osv. Det är för fan krigszoner.

  • Kate Ryan

    Resultatet talar för sig själv, Invandrare vill inte bo bland svenskar, Svenskar vill inte bo bland invandrare. När vi nu konstaterat detta så bör vi fråga oss varför. Varför har sverige världens högsta invandring när svenskar inte vill bo bland invandrare?

    Frågorna som dyker upp är många och komplicerade. Det finns 1000-tals teorier och tusentals förklaringsmodeller. Att försöka analysera fenomenet invandring är som att hitta meningen med livet. Man får olika svar beroende på vem man frågar. Personligen har jag inget emot invandrare som människor, alla är vi levande varelser på samma jord.

    Även fast jag har utländska vänner så står jag fast vid mitt biologiska och kulturella arv. Det finns saker för mig som är värd att bevara. Likadant resonerar invandrare. Invandrare vill likväl svenskar behålla sin kulturella och biologiska särart. Därav den naturliga segregationen. Att vilja bo i en invandrattät förort är därmed som svensk onaturligt.

    Att assimilera invandrare blir därmed omänskligt, vilka är vi svenskar att tvinga invandrare att ta till sig våran kultur, värderingar och leverne.

Svar på tråden Att bo i invandrartät förort.