• Anonym

    Bada med tampong?

    Ja det går hur bra som helst.

    Det du ska tänka på är att byta ut den så fort du badat klart.

  • Anonym
    Anonym (vatten) skrev 2010-06-15 12:38:22 följande:
    Ni som badar med tampong och är tex utomlands på stranden. Finns ingenstans man kan gå in och byta. hur gör ni?
    Då väntar man tills man kommer tillbaka till hotellet

    Det går alldeles utmärkt att bada med tampong, som andra redan sagt. Slidan sluter ju tätt runt tampongen så det är ju inte så att den kommer att suga upp havsvatten i mängder. Men det är ändå bra att byta den för att vara på den säkra sidan, men det är absolut ingen panik
  • Anonym

    Visst går det bra att bada med tampong. Men jag tror det finns liten risk om man har den i för länge och i värmen utomlands.
    Hade jag varit du hade jag försökt skjuta på mensen någon vecka. Slippa tänka på mensskydd.å sånt. Visst mens är helt naturligt osv men hur fräsch känner man sig på en skala? inte roligt att ha PMS eller  mensvärk på resan.Finns tabletter man kan få, av doktorn tror jag.

  • Anonym

    Oj,oj jag såg inte att andra redan nämnt tabletterna!
    Ok, jag har inget minne av att jag hade biverkningar? När jag var i turkiet för typ 10 år sedan sköt jag upp mensen med dom tabletterna.
    Om du äter eller planerar att börja med  p-piller kan du också skjuta upp mensen genom att fortsätta på nästa karta och hoppa över den veckan som man i vanliga fall gör ett uppehåll varje månad. Lycka till!

Svar på tråden Bada med tampong?