• Anonym

    När fick ni tillbaka sexlusten efter förlossningen?

    Jag fick tillbaka lusten direkt. Efter första barnet tog det tre veckor innan vi hade sex igen. Men med andra nu så gick det bara en vecka....kanske lite snabbt inpå Tungan ute
    Men nu har jag mer lust än innan, nästan så min kille har mindre än mig. Jag skulle kunna tänka mig att ha sex varje dag. Kyss

  • Anonym

    Jag är fortfarande inte sugen och det är snart 8 månader sen vi blev föräldrar.

  • Anonym

    Har varken lust eller blir upphetsad längre. Min pojk e 18 månader. Känner stor skuld för min sambo så tycker jag är tråkig etc....
    Önskar det vore annorlunda...
    Gråter

  • Anonym

    Min sexlust kom tillbaka direkt efter även om jag var oförmögen att ha samlag. Förlossningen var så känslosam och att få barn så stort att vi båda kände att vi ville vara så nära varandra som möjligt och det yttrades i sexlust.

  • Anonym

    Min sexlust försvann aldrig, dottern är 6 veckor och vi har haft sex ett par gånger. Det var skönt och jag var kåt men känns inte alldeles helt ok, känner mej som någon sa "som ett stort glupande hål", men får hem knipkulor idag (smartballs) så nu blir det till att knipa!

    Kan tillägga att jag fortfarande känner mej väldigt nykär i min dotters far för det mesta, vi har varit tillsammans i två år. Annat var det med de stora barnens pappa, sexlivet var obefintligt och efter förlossningarna kom det aldrig igång igen. Men där fanns inte de rätta känslorna, handlar mycket om det tror jag. Med min nuvarande man finns i grund och botten en stor passion mellan oss, a och o för ett fungerande förhållande om ni frågar mej :)

  • Anonym

    Sexlusten var (hos både mig och sambon) försvunnen i några dagar efter förlossningen. På dag 5 kom den tillbaks. Däremot är vi nog långt ifrån något vaginalsex - det kommer ta någon vecka till, känner jag. Vi kanske har bra omständigheter att luta oss mot, jag sprack inget och vi har alltid haft mycket samliv. Sambon påstår att han känner sig bortskämd - förlossningen drog igång efter en färdknäpp i vecka 41 och inte ens en vecka senare är vi på g igen. Känns väldigt bra!

    Tipset är nog att inte försöka stressa fram något. Visa ömhet på andra sätt istället; kramar, pussar, massage, smekningar. Så kommer sexlusten tillbaks tids nog.

  • Anonym
    Anonym (sexymama) skrev 2010-07-10 22:13:29 följande:

    Jag hade lika stor aptit på sex både före och efter förlossningen Den försvann aldrig Underbart!Tungan uteSolig Jag födde barn för 3 veckor sedan och hade sex igår! Dessförinnan har vi smekt varandra till orgasm


    Hade ditt avslag avtagit då? Känner likadant, men har nästan dåligt samvete för att jag har sexlust direkt...sprack iofs inget alls men bör man vänta tills man slutat blöda helt?
Svar på tråden När fick ni tillbaka sexlusten efter förlossningen?