• MissKS

    Vi med BIM i mtten av juli

    Hoppar också GÄRNA in! Vi startar upp den här månaden med det första seriösa försöket. Pirrigt och spännande! Jag har BIM den 9/7 och ÄL på fredag, förhoppningsvis. Har testat med ÄL-tester innan som preventivmetod. Men nu vet jag inte om jag ska köra helt utan. Man blir ju lite stressad av att testa. Roligt med en tråd där vi kan peppa och följas åt!

  • MissKS

    Ni som just börjat med ÄL-tester -Tänk på att inte testa bara en tid på dygnet, då kan ni missa stregringen helt. Testa tre eller iaf två gånger om dagen första månaden så att ni "hittar" den rätta tiden på dygnet. I början testade jag nämligen alltid på morgonen och då fick jag inget starkt streck, vilket fick mig att nojja en hel del. Av en slump börjadeefter ett par månader testa efter jobbet i stället  och nu får jag jättesnygga streck!!

  • MissKS

    Ja!! Jag håller med! Varken jag eller sambon kan tänka på annat. Jag har tydligen BIM den 8/7, hur jag än gör med FL.s ÄL-kalender så blir det inte rätt. Den tycker 9/7.


    Jag har blivit öm i brösten och så känns det "svidigt" på bröstvårtorna, ungefär som att man bränt sig. Hoppas innerligt på att detta är ett tidigt tecken, men samtidigt kan det ju också bara vara ett udda tecken på att mensen är på väg. SUCK! Vill så gärna att jag håller på att gå av på mitten!

  • MissKS
    Zarina skrev 2010-07-04 19:31:20 följande:
    MissKS: När ska du testa? Jag ska testa på fredag morgon jag, tänker testa även om jag inte har ett endaste ett symtom Tungan ute Men det är sååå länge dit.. Min sambo är som tur lite mer jordnära och klarar av att leva i nuet och tänka på annat, men jag däremot har svårare.. Jag borde inte låta mig bli så hoppfull, kommer nog att bli väldigt besviken om det inte tagit sig, men man borde väl nu redan inse att det är väldigt stor chans att det inte gjort det.. Har ni försökt länge?
    Jag ska föröska låta bli att testa innan BIM på torsdag, och om jag kan (och inte får mens) är min plan att testa på fredagmorgon. Så testar vi samtidigt! Vi får höras med resultaten!!
    Tycker att jag har klara tecken, brösten blir bara mer och mer ömma. Då och så svider/sticker det i dem. Det här är första försöket i år. Förra året hade jag två missfall på tre månader. Det ena bara BIM +1, (plussade på BIM) och det andra i vecka 6. Jag hade jäkligt ont i brösten då också... Risken är väl att om jag lyckas bli gravid så kommer jag bli jäkligt orolig för missfall!!
  • MissKS

    Jaha ja! Då blev man den första (och förhoppningsvis enda) i tråden som fått besök av tant Röd  Trots alla tecken så kände jag plötsligt på eftermiddagen att det var kört. Mensen kom en dag för tidigt. Jag blev jäkligt besviken och fick gömma mig på jobbtoaletten en stund. Men nu känns det bättre efter lite pepp och tröst av min underbare sambo. Nu siktar vi två veckor framåt och längtar till nästa äglossning. Den förra var jäkligt rolig

    Läste på nätet (gyn-sida) att hos en normal kvinna är bara var fjärde/femte ägg som lossnar s.k. Guldägg som kan bli till en graviditet. Hos en del lossnar det fler Guldägg förståss och hos andra färre. Nu satsar jag på att nummer två för min del (efter p-piller stopp) är the Golden One {#emotions_dlg.flower}BIM-listan för mitten av juli{#emotions_dlg.flower}

     
    11.7 taggis 84
    12.7 Zarina (1:a barnet, 1:a försöket, 26 år)
    14.7 Lillquinnan
    14.7 Izzies matte (1:a barnet 13 försöket)
    17.7 Lillnallen  ÄL 2/7 (1:a barnet 6:e försöket)
    17.7 DepåG ÄL 4/7 (2:a barnet 1:a försöket)
    17.7 LillaJ88 ( 1:a barnet tredje försöket)
    Ca 18.7 BeautifulPink (ÄL ca 5.7, 2:a barnet, 1:a försöket, 24 år)
    20.7 pikkumamma
    21.7 Vildrosmamman (3:dje barnet, första försöket)
    16.7 Bella (barn nummer2)
    4.8 MissKS (första barnet, andra försöket)

    Gravid GravidPlus

    Inte gravid Minus
    Miss KS

  • MissKS
    Zarina skrev 2010-07-08 07:31:02 följande:
    MissKS: Usch jag beklagar! :( Jag testade idag, bim-4, negativt.. Känner inga symtom och är fortfarande övertygad om att jag inte är gravid, så jag joinar dig säkert snart på den tråkiga listan.. När blir nästa bim för dig, hur lång cykel har du? KRAM!!
    Tack för ditt stöd!! Jag testade också på BIM -4, sen ville jag inte testa mer. Bara för att du inte har några symtom så är det ju långt ifrån kört! Du ska se att du hamnar på den roliga listan
    Min cykel är 27-28 dagar, så jag räknar med bim 4/8. Känns långt borta. Men sen är det ju dags att börja seriöst produktions sex  redan nästa helg och då är det ju plötsligt inte så långt borta ändå. He he...  Håller tummarna för dig!
    D e på G skrev 2010-07-08 07:43:46 följande:

    Tråkigt Miss KS. Håller tummarna vid nästa ägglossning istället. SJälv känner jag en skumm mensvärkliknande känsla idag (trots att jag inte borde ha mens förens nästa vecka) så vi får se om jag kanske joinar dig på minuslistan....

    Har hört att det är ok att börja testa på Äl+11. Jag kan aldrig känna exakt vilken dag min ägglossning är. Stickorna visade possitivt den 4:e. Men det är väl inte förens något dygn senare som man verkligen har ägglossning eller? Vilken dag räknar ni som ÄL?


    Molande mensvärk är ju ett bra tecken!! Det kan ju mycket väl innebära att du är gravid!! Då växer ju livmodern och så börjar det värka.

    Om man fått positivt på stickorna en dag så innebär det att man hade ÄL cirka ett dygn efter. Om man fått positivt på stickorna två dagar i rad så innebär det att man hade ÄL två dygn efter det första testet.
    Jag fick ÄL på dag 13, postivt på stickan endast dag 12 och nu exakt 14 dagar senare kom mensen. Kroppen är verkligen imponerande!
  • MissKS

    Oj vad det händer mycket i tråden!! Jag hejar på alla som närmar sig BIm och håller alla mina tummar för er

Svar på tråden Vi med BIM i mtten av juli