Inlägg från: Neelah |Visa alla inlägg
  • Neelah

    Jag längtar till jul!!!

    Kramardig skrev 2013-12-19 10:16:18 följande:
    Vilka program/filmer brukar gå på julafton och vad kollar ni på?

    Kalle anka
    Kan du vissla johanna
    Tomten är far till alla barn? (Visades inte förrförra julen)

    Förrförra julen firade vi hos svärföräldrarna och då var det Discovery som gick hela dagen som alla män kollade på, förutom när det var Kalle Anka.
    I år vägrar jag kolla Discovery så jag kommer styra upp tv-tittandet den här julen har jag bestämt. Har sagt åt sambon att det är sista gången jag firar jul där om vi måste kolla Discovery på självaste julafton ;)
    Kalle Anka är nog det enda vi brukar titta på och kanske nån film när vi börjar bli riktigt trötta på kvällen.
    Följ dina drömmar var de än leder
  • Neelah

    Vi ska strax klä granen och sen ska skinkan griljeras så att vi får en macka med julskinka ikväll. God jul på er allihop!


    Följ dina drömmar var de än leder
  • Neelah

    Gott nytt år allihop! Nu tar jag en liten paus från julen och det lutar åt att vi kanske firar nästa jul i Frankrike och hur det blir har jag ingen aning om... Där får man sina julklappar i skorna!


    Följ dina drömmar var de än leder
  • Neelah
    gussilago skrev 2014-07-17 21:15:11 följande:

    Jag har plockat fina alldeles runda tallkottar till ev.julpyssel.

    Börjar också fundera på julgodis o bak att göra- yngsta sonen har visats sig vara allergisk mot ägg, mjölk och vete så det kommer bli att tänka nytt


    Är han laktosintolerant eller mjölkproteinallergiker? Om det är laktos funkar det att koka knäck och kola med laktosfri grädde. Att göra egna karameller går ju också och gelégodis. Chokladcrisp av rispuffar eller havrepuffar med mjölkfri choklad borde också funka. 
    Följ dina drömmar
  • Neelah

    Här var det också frost i morse, men nu är det strålande sol och förhållandevis varmt...


    Följ dina drömmar
  • Neelah

    I år känns det nästan inte som att jag vill packa upp julgrejerna - jag längtar till julen nästa år då vi förhoppningsvis bor i ett alldeles nybyggt hem i södra Frankrike med 6 meter takhöjd i en del av vardagsrummet. Där ska vi ha en jättestor julgran!


    Följ dina drömmar
  • Neelah

    Jag heter Pernilla, är 44 år och bor mitt i Värmland i en liten villa tillsammans med min man. Jag har två härliga bonusbarn som inte är barn längre och båda pluggar på annan ort, så vi träffar dem inte s ofta som vi skulle vilja. Tillsammans med min man driver jag två företag och inom kort ska vi ge oss ut på vårt nästa stora äventyr - flytta till södra Frankrike.


    Följ dina drömmar
  • Neelah
    Min lycka skrev 2014-10-21 22:44:57 följande:

    Jag vann 2 biljetter till den stora julkonserten med bla Magnus Carlsson idag.Tomte


    Å så kul! Min man är sångare på deltid, så jag får gå på iaf två julkonserter i år - en med Janne Schaffer och en med Bröderna Rongedal (där min man körar).
    Följ dina drömmar
  • Neelah

    Idag blir det julpyssel hela dagen! Ska virka julgranskulor och tomtar, göra kulor av papper och en hel hög kort. Om jag hinner blir det några dekorerade hjärtan och ljusstakar också.


    Följ dina drömmar
Svar på tråden Jag längtar till jul!!!