Inlägg från: Mariohn |Visa alla inlägg
  • Mariohn

    Jag längtar till jul!!!

    Annanym skrev 2010-10-18 09:55:26 följande:
    ...fel alls. Skulle det stå.

    Nu hinner jag knappt tänka på julen utan bara håller på med flyttkartonger och rensa, rensa, rensa. Dock har jag hunnit köpa en del nytt julpynt... Och några ljusslingor förstås! VÄldigt sugen på att köpa en sån där tredimensionell ren med släde till balkongen. Tips om var man hittar till hyggligt pris?
    Rusta brukar ha ganska roliga grejer Jag är sugen på att köpa en gammal hästvagn till trädgården och pynta med julkärvar och blommor och ljus...Men det känns lite väl dyrt
  • Mariohn
    Zorba1980 skrev 2010-10-18 10:21:47 följande:
    Tänkte köpa en ren med släde och ställa ute i trädgården. Sen får man hoppas på massa snö så det passar in riktigt bra
    SMHI skrev att det ska snöa i lund på torsdag...igår. Men idag har de ändrat till regn *tröstäter tsatsumas*
  • Mariohn
    littlemisstrouble skrev 2010-10-18 11:44:13 följande:
    Vi fortsätter på denna tråden eller? Varför startades en likadan föresten?
    Haha jag vet inte. Jag såg nu att jag lät väldans otrevlig. Det var inte riktigt meningen jag förstod bara inte vad meningen var med att starta en exakt likadan och länka till den i en befintlig tråd. Jag har det bra här och tycker att det är kul att denna varit igång sedan jag startade den i juni redan. Det är kul att se hur det droppar in fler jultokar
  • Mariohn
    Frökenolson skrev 2010-10-18 12:10:03 följande:
    Det var väl du som sa till mej att jag skulle pynta min kärra så för några månader sedan, har tänkt på det och så får det bli! Leta hos bönderna i området, det finns många saker som bara står och "skräpar" hoppas du hittar en kärra du vill ha, det är riktigt mysigt att ha i trädgården och pynta efter säsong, Man skulle haft en ren eller häst som stog där konstant och såg fin ut också.. ;)

    Köpte allers jultidning idag, tyckte det var en hel del bra tips, har aldrig köpt den innan så jag vet inte om mycket var samma från förra året.. men mysigt var det att sitta och läsa med en kopp the!
    Jag köpte den igår. Tyckte det var lite lite jul i den. Gillade Jotex bättre. Och på tal om kärran...nja...det blir nog nästa år istället. Har precis flyttat hit och det är så mycket att hålla ordning på som det är
  • Mariohn
    Amariea skrev 2010-10-18 12:33:35 följande:
    Vad tycker ni om att ha ljus i trädgården, är det finnare om alla ljusslingor är i samma färg eller om de är olika? Har en trädgård för första gången så jag planerar att köpa "nät" och lägga över några buskar och träd.
    Jag har också trädgård för första gången Jag föredrar enfärgat. Jag vet inte varför men massor av olika färger känns så rörigt. Enfärgade klara lampor känns mer isigt och vintrigt Tycker jag!
  • Mariohn
    Kinya skrev 2010-10-18 12:50:01 följande:
    Enfärgade "vita" lampor är finast. Flerfärgade ser så rörigt och fult ut tycker jag.
    Det var precis det jag menade. Det kanske har med erfarenhet att göra iof.... Det finns ett område här i stan där alla har blå, röda, gula och gröna lyktor frn rusta året om i en salig röra. Det är inget vidare fint område och folket som bor där tillhör en speciell kategori av människor så jag kanske gör associationer till det. 
  • Mariohn
    Kinya skrev 2010-10-18 12:57:09 följande:
    Den associationen gör inte jag. Jag bara tycker att den vita är finast. Stilrent och snyggt!
    Nej jag menade för egen del. Men det var vita lampor jag menade när jag skrev "klara". Jag är lite trött i skallen
Svar på tråden Jag längtar till jul!!!