Inlägg från: Bonanza |Visa alla inlägg
  • Bonanza

    Jag längtar till jul!!!

    Jag mår så dåligt över att behöva fira den här julen utan min älskade morfar, men jag hoppas att det ska gå bra ändå. (Han dog för två veckor sen) Min syster med sambo kommer vara med den här julen vilket de inte var förra året och jag tror att det kommer göra julen enormt mysig.

    Tror ni att vi kan hoppas på lika mycket snö i år?


  • Bonanza
    carwho skrev 2010-09-17 19:36:52 följande:
    Nu längtar jag ännu mera till Julen.... PLUSSADE PRECIS!!!!!!!!!! Vårat första barn! Tänk att få vara gravid på julen Hjärta
    Grattis!

    Fast det suger ju att vara gravid på julen även om det är rätt mysigt. Man får inte äta de goda laxarna eller ostarna, man är trött eller illamående eller har ont, man orkar inte gå jättelånga promenader osv osv.

    Fast nog är det lite mysigt ändå. Och jag tänker äta sjukt mycket julgodis, har redan cravings för lussekatter.
  • Bonanza

    Vi har en klassisk gran. Jag verkligen avskyr alla dessa moderna som folk har, tycker att det är att skända julen. Skäms

    Såhär såg vår ut förra året. Röd, guld och grönt med mängder av ljus!



    (Ja, nu syns ju inte ljusen så bra eftersom det är på kort)
  • Bonanza

    Gud vad ni fuskar! Jag är ju julnazist som sagt, inte en pepparkaka eller ljus före första advent. Men sen kan jag frossa och njuta. Jag är så sjuuukt sugen på pepparkakor och lussebullar nu. Världens gravidcraving och så är det två månader kvar?!


  • Bonanza

    Jag är helt beroende av vanliga klassiska lussebullar under december. Brukar dock aldrig laga dem innan lucia, men i år är jag ju gravid och känner att jag nog inte kommer kunna hålla mig. Jag nästan gråter av sug här hemma just nu.

    Jag vill ha lussebullar!


  • Bonanza

    Jag skulle också vilja vara en som fuskar, men det går helt enkelt inte.

    Så jag sitter här och längtar tills första advent, men då ska jag också lyssna på julmusik, dricka must och äta pepparkakor!

     


  • Bonanza

    Åh gud vad jag längtar nu. Först blir det dock lite firande på Halloween med en middag/fest för vänner med barn. Och sen julen. Åh, julen!

    Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för nytt godis i år. Knäck och kola är stående, sedan brukar jag lägga till något nytt varje år. Tidigare år har inget fastnat så att jag har gjort det två år i rad, men förra året gjorde jag Maraboufudge, och det ska jag definitivt göra igen. Funderar på att göra med apelsinkrokant, kan tänka mig att det blir gott.

    Jag vill ha något lite mer mintigt också. Som bryter av mot allt det söta. Får se vad jag hittar, har någon något tips?

    Jag satsar rätt mycket på godiset, för vi har inte tid att äta kakor och sånt och julmat är jag inte så förjust i. Min favorit är dopp i grytan, fast vi doppar köttbullar, salami och ost också däri.

     


  • Bonanza

    Vi har alltid haft gran, har aldrig kommit på fråga att låta bli det bara för att vi har småbarn. Våra barn har under jularna varit 4 månader, 6 månader, 16 månader, 1.5 år och nu är yngsta barnet nio månader vid julen. 

    Självklart har vi en gran ändå. Det är bara att säga till och säga till och säga till och lyfta bort och hålla koll. Och så fästa i taket eller på något annat sätt så att den inte kan välta!

     


  • Bonanza

    Det var någon som tipsade om en glögg som kan gillas även av de som inte gillar glögg. Kan ni tipsa igen?

    Idag är det storstädning på schemat, sedan åker stjärnor och stakar upp i kväll och imorgon är det julmarknad och pepparkaksbak och så någon julfilm på kvällen.

    ÄNTLIGEN hörrni!  


Svar på tråden Jag längtar till jul!!!