Inlägg från: Neelah |Visa alla inlägg
  • Neelah

    Jag längtar till jul!!!

    Pigelinen skrev 2011-12-11 16:20:19 följande:
    Årets gran är upplagd i bloggen idag;)
    Fin! Ni har en likadan stjärna som vi har - jag önskar bara att den hade haft ljus så att den syns bättre, för den är jättefin.
    Följ dina drömmar var de än leder
  • Neelah
    Mammatilltvåprinsar skrev 2011-12-13 07:12:03 följande:
    Vi har tre födelsedagskalas att ordna mellan 10 och 21/12 varje år så jag har lärt mig prioritera. Sen kan jag bli väldigt stressad och har jag väl börjat snurra upp blir det inga vettiga propotioner och jag kan dessutom inte stressa ner hur som helst. Jag skriker på folk och får migrän. Det är inte ok att må så och behandla sin familj så, därför tillåter jag inte mig att bli så stressad om jag kan låta bli. Så ni förstår att det är välinvesterade pengar:)
    Det är bra att känna till sina svagheter så att man kan göra något åt dem. Du gör helt rätt! Tyvärr finns inte hemkörning i vårt lilla samhälle, så sånt får jag fixa själv, men jag stressar utan tycker bara att det är mysigt. 
    Följ dina drömmar var de än leder
  • Neelah
    molly50 skrev 2011-12-13 16:37:17 följande:
    Kan tänka mig det. Här är det ett par plusgrader nu och jag hoppas bara att snön får ligga kvar och att det kommer lite mer. Det vore så trist med en grön jul.
    Men en fin luciamorgon på TV från Göteborg var det idag i alla fall!  
    Det tittade jag också på och började jobba en timme senare än planerat... Man måste ju prioritera.
    Följ dina drömmar var de än leder
  • Neelah

    Första julklapparna är fådda - en DVD (Horton), en ny mobil och scrapbookingsaker. Alla våra klappar är köpta och inslagna, julmaten är inhandlad, granen står i kallgaraget och väntar, vi har köpt och satt upp lite mer julpynt och nu är det bara tre arbetsdagar kvar i år. Livet är härligt!


    Följ dina drömmar var de än leder
  • Neelah
    No ordinary love skrev 2011-12-20 20:20:30 följande:
    Hur långt innan julafton bör man griljera skinkan?
    Första gången jag gör julskinka, jag har köpt en färdigkokt som skall griljeras bara.
    Vi brukar göra det kvällen innan och sitta och beundra den nydekorerade julgranen (den klär vi också en 23:e)  och äter skinkmacka.
    Följ dina drömmar var de än leder
  • Neelah
    Carolaj83 skrev 2011-12-21 07:17:05 följande:
    nu har jag köpt bingolotter imorgon kommer nog granen hem lite sent kanske men vi har velat in i det sista om vi skulle köpa plastgran eller ej
    Eftersom min mans barn bara är här vartannat år så har vi riktig gran de år de är här och plastgran de år vi firar ensamma. Det är inte riktigt detsamma att fira utan barn...
    Följ dina drömmar var de än leder
  • Neelah
    Pigelinen skrev 2011-12-22 13:36:18 följande:

    Nä vi tar bara lite julgodis och kaffe till dessert, ändå ingen som orkar efter all mat.

    Har ni några grönsker på julbordet? Vi har alltid en sallad, inte så juligt men gott med något frächt o inte bara röror och kladd;)
    Funderar på att köra kokta brysselkål också, är ju så gott.


    Vi har färska grönsaker (dock ingen sallad eftersom barnen vägrar äta om det är blandat) och brysselkål på julbordet. Till efterrätt (ganska långt efter maten) äter vi fruktsallad.
    Följ dina drömmar var de än leder
  • Neelah

    Helgen har varit underbar. Först en lugn och skön julafton med pappa, faster, kusiner och ett par av mina syskon. Vi åt gott, pratade en massa, såg på Kalle, öppnade julklappar och spelade spel. Sen, igår, kom en av mina bröder och hans familj hit och vi fikade och öppnade mer paket och umgicks och hade det jättetrevligt. På kvällen åt vi lite mer julmat och tittade på film och barnen åt choklad ur sina stora chokladkartonger som de fick av min bror. Idag är det "prova alla julklappar"-dag.
     


    Följ dina drömmar var de än leder
  • Neelah
    RocketQueen skrev 2011-12-28 10:15:03 följande:
    God fortsättning allihop! Vi ses väl här igen nästa höst?
    Absolut! Jag har rean börjat planera nästa års julkort och dekorationer så smått. :)
    Följ dina drömmar var de än leder
Svar på tråden Jag längtar till jul!!!