Inlägg från: MissFrost |Visa alla inlägg
  • MissFrost

    Jag längtar till jul!!!

    LCG skrev 2013-11-06 19:57:18 följande:
    Jag tycker att det skulle vara supermysigt om Mark Levengood skulle vara julvärd på SVT

    Jaa, det håller jag med om!
  • MissFrost

    Hm min dotter har alltid fått svar när hon har skickat sin önskelista till tomten. Vi har skickat det som vanligt brev och stoppat i röda brevlådan. I vår stad sätts det upp en speciell röd brevlåda som det står Tomtepost på. Dom breven går till Tomteboda. Ett år fick hon inte svar förräns närmre sommaren men hon fick ändå svar.

  • MissFrost
    molly50 skrev 2013-11-10 21:23:44 följande:

    Ja,det kanske är så att det är större chans att få svar om man skickar via snigelpost då.
    Synd bara att de inte informerar om det på hemsidan,i så fall. 

    Ja det är synd att dom inte informerar om det på hemsidan.
  • MissFrost

    @ Fiamedbarn:  Grattis!Skål

    Oj, bara en månad kvar till Lucia? Vad tiden gått fort nu dom senaste veckorna tycker jag.    

  • MissFrost

    Sitter och läser ikapp i tråden och lyssnar på julmusik samtidigt. Lyssnar på Absolute Christmas-skivan på Spotify.

    Igår hade jag en mysig dag tillsammans med sonen efter att först ha varit på utvecklingssamtal. Gick runt på stan och såg att flera redan hade börjat pyntat i sina fönster

    Var sedan inne i en butik, Royal Design där jag hittade ett ställ med massor av små julgranskulor med  namn på bl a. Tyvärr fanns det ingen med dotterns namn på (många namn som ej fanns med)men jag hittade en som det stod Speciell dotter på. Var ju såklart  tvungen att köpa den, den kommer hon få i paketkalendern. Jag märkte nämligen häromdagen när jag kollade stashen med paket till kalendern så fattades det fortfarande några styckna

  • MissFrost
    lalasmama skrev 2013-11-19 08:39:51 följande:
    Har nu lyssnat på Sanna Nielsens julskiva, finns på Spotify och tycker det var många bra, fina låtar.... FÖRUTOM Jingle Bells.. Majgad va hon slaktar den låten!! haha

    Ah men då kanske man ska köpa den? Jag köper gärna cd-skivor fortfarande och särskilt julskivorna där en del av summan skänks till något välgörande.
  • MissFrost

    Förresten är det någon av er som kan hjälpa mig med en sak? Min dotter har önskat sig hobbyfärger, hon har nämligen börjat att teckna en hel del. Hon har bl a lånat olika böcker om att teckna på bibblan samt kollat olika sidor på nätet hur man tecknar olika saker. Jag vet dock inte vad för slags hobbyfärg jag ska köpa, står ju bara så i önskelistan. Ska man köpa akvarellfärger eller någoting annat? Hon är 12 år fyllda :)

  • MissFrost
    TheElfa skrev 2013-11-20 14:19:16 följande:
    Hmm..Ja teckna är ju en helt annan sak än att måla...Ska hon teckna, så rekommenderar jag fina pennor i olika färger som finns, bland annat på Panduro. Ska hon måla, så finns det nåt bra akvarellfärger som är både dryga och har fantastiska färger. Finns också på panduro...(Det mesta finns på panduro) Jag rekommenderar fasta nylonpenslar, de ger mer stöd... Och så klart, särskilt papper för akvarell, som tål mer vätska...Just hobbyfärg används mest för att måla typ korgar och sånt (finns en viss färg som heter hobbyfärg). Om hon gillar akryl (eller olja), så finns det en uppsjö av färger, bland annat startset på Clas Ohlson...Lycka till! Och grattis till ett konstnärligt barn! :) 
    Åh, tack så mycket! Jag frågade dottern om det är färger hon vill ha att använda när hon tecknar. Hon svarade ja på det, innan har hon inte sagt så mycket, dock att hon inte vill använda palett eller så(men det kankse kommer). Så jag får väl kolla efter fina pennor med färg.

    Tack, när hon var yngre så brukade hon bli arg när hon teckande för att det inte blev så som hon ville. Hon hade nämligen den inställningen att teckna, läsa m.m lärde man sig med en gång.
  • MissFrost

    Oj, oj vad det skrivs mycket ni i tråden. Jag här läst varje dag sen svt:s julvärd avslöjades men här inte kunnat skriva via laptopen. Dumma jag glömde bort att jag även har en surfplatta För er som gillar filmen Bad Santa , vilket inte jag gör, så kan jag tala om att det kommer en tvåa. Inspelningarna drar igång nästa år.

Svar på tråden Jag längtar till jul!!!