Forum Pappagrupp - Gravid
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Min tjej är gravid och blivit ett monster!!!!

  Mån 13 jun 2011 12:49 Läst 130353 gånger Totalt 119 svar
  Visar endast inlägg av Mejamus - Visa alla inlägg
 • Mejamu­s
  Återställ
  Mån 13 jun 2011 12:49 #57
  PetraHelena skrev 2010-07-02 21:50:51 följande:
  tycker fortförande synd om alla män som får stå ut med sina "monster" till kvinnor. Blir dom monster så är det helt enkelt INTE okej, anser jag!
  Att ha ett humör som går upp och ner är en sak, att inte kunna behärska sej eller tygla sej är en annan sak, DÅLIG uppfostran!
  Det kanske är synd om männen men du har noll förstålse. Var glad att dina hormoner inte var så grymma mot dej men det ger dej inte rätt att dömma andra hur somhelst.
  En del män får stå ut med mer än andra och det må vara jobbigt, en del kanske ens klarar det men tror du att någon kvinna VÄLJER att vara så jävlig att karln inte står ut?

  Med mitt första barn tjöt jag vareviga dag och för pyttesaker, det var inget jag kunde göra åt, även om jag ibland skämdes för det, tyckte jag var löjlig.

  Med mitt andra barn blev jag istället vansinnig för minsta lilla. Samma sak då, inget jag kunde göra åt även om jag skämdes efteråt och visste att jag överreagerat.

  Är gravid med mitt tredje barn och är väldigt balanserad. Kan bli irriterad för något som är rätt obetydligt, gråter till nåt dåligt på teven men inga utbrott som gör mej till ett "monster". Så, jag har varit på alla håll och kanter och vet att  det inte går att kontrollera.

  Nästa gång kanske du inte har samma tur och blir antingen ett gråtmonster eller ett argmonster. Har absolut ingenting med uppfostran att göra! 
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll