Forum Pappagrupp - Gravid
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Min tjej är gravid och blivit ett monster!!!!

  Sön 29 sep 2013 18:02 Läst 130353 gånger Totalt 119 svar
  Visar endast inlägg av DiabloZ - Visa alla inlägg
 • Sön 29 sep 2013 18:02 #84

  Hej!

  Har själv en sambo som nu är i v. 26 med mitt biologiska barn, hon har dock en 3 åring sedan tidigare förhållande. Hon hade en del graviditets illamående den första perioden vilket resulterade i att man fick höra att allt man gjorde vart fel och diverse öknamn och svordomar, under den perioden hade man förståelse för man visste om att det vart lite extra påfrestande för henne. 

  Kan måla upp mitt egna scenario för dig.

  Nu när det är dryga 3 månader kvar och hon enligt läkarna och henne själv mår bra och borde njuta utav graviditeten tillsammans (barnmorskans ord) med sin partner (dvs, mig) så har hon blivit värre.

  Det går knappt att vara runt henne, det är hopplöst.

  Man är en idiot (osv osv osv osv... listan är lång) och allt man gör är helt oförståeligt och inkorrekt.

  Har nyligen påbörjat en flytt till ny lägenhet (hel renoverad och fin enligt hennes önskemål) och man tänkte att nu skulle hon minsann släppa sin djävuls trident och lägga horn och svans på hyllan ett tag då hon inte skulle göra något mer än att städa lite efter att sakerna vart utflyttade vilket hon själv bad om (eftersom jag gör allting fel givetvis).

  Men nu har detta resulterat i att man inte fick bära över hennes kläder tillsammans med dem andra flytt sakerna för dem kunde skadas och då vart det sagt att hon själv skulle göra det men givetvis blir man kallad lat och inkapabel när man passar hennes barn under tiden som hon gör det (enligt hennes egna önskan) och det heter att man inte gjort ett skit fastän man är den person som har ringt runt bland alla vänner och familj för att anordna flytten och därefter fått 99.99% utav alla sakerna till den nya lägenheten och ordnat allt runt omkring det hela, såsom adressändring och bostadsbidrag..

  Hon har lyckats att göra den perioden utav graviditeten som man såg fram emot mest (den där hon faktiskt MÅR BRA, enligt henne själv dessutom) där man skulle inhandla sakerna till lillen och planera, till ett rent helvete. Vart enda morgon man kliver upp ur sängen känns det som om man gör sig redo för att vandra genom ett minfält med ögonbindel ..

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll