• bambi7

    RMC Malmö del 14

    Silva: jag tycker oxå det ser ut som ett positivt test... Tror du har ett fint samtal att vänta. Till oss har de alltid ringt efter 14. Om du inte lämnar testet där då ringer de innan lunch. Lycka till nu! Fialotta: har du regelbunden mens? Och ofta får äl av dig själv? Då hade jag kört som vi gjorde nu ostimulerat. Smidigt utan biverkningar och de ända du behöver göra är att ta äl stickor. När du får glad gubbe så ringer du in o de planerar återföringsdag. Men jag hade inte så mycket biverkningar av tabl heller, mest huvudvärk. Spännande. Till er andra tack för alla grattis, snart ska jag gratta fram er med kram på er.

  • bambi7

    Grattis Silva! Underbart! Fialotta: Leif sa till mig att de gärna kör stimulerade FET mest för läkarnas skull, så de kan skräddarsy besöken mer. När man äter progynon kan man skjuta några dagar på insättningen, medans när du kör ostim måste man följa äl o dagarna efter o då kan de bli obekvämt för läkarna då de kan inträffa på en helg. Töntigt va. Jag har hör att man lättare får mf av tabl och jag fick det 2 ggr efter varann sen nu i den ostim behandlingen så har det än så länge gått bra! På Tors v 10. Så jag röstar på ostim!!! Kram

  • bambi7

    Mimmipig: åh jag är ledsen för era mf! Lustigt vi haft samma. Hade jag vetat att de hade den inverkan hade jag inte gjort stimulerat, men om jag inte hade nått val ingen äl som Kruxis så hade jag kört på. Som du skrev har man hört många som lyckats hela vägen. Kruxis: klart du ska köra på stimulerat. Men läste att i Falun så är de lite längre fram i forskningen å där får de sprutor ist som bygger upp slemhinnan, typ gonal-f i låg dos. Så kolla upp det. Bellman: du vet att jag är ditt största hejjarfan va!!! Men tycker du uppdaterar bloggen dåligt kramis

  • bambi7

    Evigväntan: åh kände det på mig, grattis GRATTIS!!

    Silva; jag väntade tills efter vul att ta kontakt med BM, har allt för tråkiga erfarenheter av att skriva in sig och sen behöva ringa dit igen och berätta att det inte blev nått. Inte för att de ska hända er, men eftersom allt är tidigt så finns ju risken och de säger ju att har man sett hjärtat ticka så är chansen väldigt mnycket större att det ska gå bra.
    Hos BM där vi går så är där en BM på plats hela semester, iof vikareier, men de duger ju tills den ordinarie kommer tillbaka. Men Silva gör precis det som känns rätt för dig.
    Här är en med massa symptom, och de kan vara nojjande de oxå...för molvärk är stressande. Men illamående och ömma bröst, kissig och konstant torr i munnen är några. Önskar er all lycka!

  • bambi7

    EvigLängtan: stor kram till dig! Förstår så det du går igenom. Men hoppas att det bara är en ofarlig blödning. Kommer det rent blod eller massa klumpar o hinnor? Måste bara ge dig lite hopp. En vän till mig som nyligen plussade började blöda nån dag efter hon skulle ha mens. De hade gjort FET. Hon trodde det var kört men blödde någon dag färre än normalt. Tog ett test o det visade sig vara positivt. Hon ringde gyn o de sa att det var väldigt normalt att blöda i början på grav. Kroppen hänger liksom inte riktigt med. Hoppas det r så gör dig med, efter överstim och allt! Tänker på dig o hoppas att det ordnar sig, stor kram!

  • bambi7

    Silva: åh hoppas att allt blir bra med din katt oxå! Kram

  • bambi7

    åhhh nyfiken i en strut!
    Hur har det gått på era vul! Hoppas bättre än bäst som du silva skrev! kramar

    Storlängtan efter liten; grattis.....nu jäklar ska den dit!

    Hemlighetsfull, hoppas det löser sig med ditt recept!

  • bambi7

    Åh eviglängtan!!! Det är ju så underbart! Du menar säkert Leif bungum, den underbaraste läkaren rmc har!!! Grattis igen!

  • bambi7

    Fialotta: Grattis till ruvarstatus!
    Hemlighetsfull 84: Grattis till dig oxå! Underbart. Och förstår din känsla med att varför ska just detta ta sig...men det kan vara just detta som ska ta sig....äv våra frysisar var det det allra sista som ville stanna så försök att tänka positivt, de har varit sommar, semester kroppen är utvilad och REDO!!!! masssa lycka till!

    Evigväntan: NEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjj! Usch vännen va hemskt! det som absolut är allas mardröm. Massa styrka till er! Tror oxå de säger en mens sen kan man köra igen. Fick ni lite till frysen sist? kramkram

  • bambi7

    Grattis Fialotta!!! Härligt!!! Fet var grejjen för oss oxå. Kroppen är mer avslappnad o inte så irriterad av alla hormoner plock o annat!!! Du ska se att det inte är nån fara med progynonet. Kram

  • bambi7

    Ååh grattis till alla plus!!! Underbart att listan bara blir längre o längre! Kruxis underbart med fint avslut på en skräckfylld vecka!!! Så underbart att ni fick se lilla pluttens hjärta. Grattis igen alla! Kram

  • bambi7

    Ojojoj va de plussas i tråden...så kul! RMC måste jubla över så många strålande resultat!!! GRATTIS!!!!!
    Listan är lång nu och längre ska den bli!!! Kämpa på tjejjer......

    Emma, massa kramar till dig. Eskimåer är bra...de är de enda vi plusssat på massa kramar

  • bambi7

    Smulans: lycka till imon. BjöRneochsnigel: jag är så ledsen för er skull. Massa styrkekramar till er! Camaro: vi har gjort ett ostim fet efter 2 stimulerade. Jag var som du lite känslig för progynonet. Blev gravid på båda Stim frysisarna men fick missfall på båda. Men när vi gjorde ostimulerat så ville den lilla busen stanna kvar är nu i v30 imon! Så jag tror starkt på ostimulerat!!!!! Lycka till!

  • bambi7

    Åh grattis camaro, så va det för oss oxå. De frysförsöket då vi gjorde helt ostimulerat ville busen stanna kvar. (3 Ivf och 3 fet) vi fick missfall på våra stimulerade fet ( tror verkligen att progynonet inte är så bra) och så på de ostim ville han stanna!!! Är i v35 snart Önskar er all lycka och grattis igen!!! Kram

  • bambi7

    Lilja: vill bara ge dig lite pepp o hopp inför ditt fet. Vi gjorde 3 färskförsök utan att lyckas men fick 9 till frysen o med dem blev jag gravid alla 3 gångerna!!! Så för oss ville frysisarna fästa bättre än färsk. Kroppen är ju mer i balans efter ett frys än färskt. Sitter här nu i v37 så du ska absolut ha massa tro på detta frys, sen det med akupunktur! Tror starkt på det. Öresundskliniken har ju fina resultat från sina pasienter som kör akupunktur tillsammans med ivf. Så massa lycka till! Till ni andra!!! Kämpa på! De ska banne mig gå... Trots motgångar så ge inte upp!!!

  • bambi7

    Nu är vårt lilla frysmirakel här. Den 25e jan föddes vår lilla skatt Milion efter igångsättning i v 38+0.
    Han var 49cm lång och 3005g. Efter 7 års kämpande så känns de ganska ofattbart de här! Så fina vänner; ge inte upp! De är helt klart värt allt slit!

    Väntar:
    Minimjölk: 26år, försök nr 1, väntar på FET
    jagochjohan: väntar på att starta IVF
    MrsEightball: inget FET 1/3, embryon klarade inte upptiningen.
    Trinity78: 32 år, 3 misslyckade IVF:er
    Kiwi10: 28år,  väntar på icsi3
    Nina1984: Väntar på försök nr 2, blir i oktober nån gång
    Teecee: 30 år,  väntar på ICSI 4
    Tårtan: 33 år, Väntar på försök nr 4 efter 1 IVF och 2 FET.
    Camaro: 35 år, Väntar på försök nr 5 efter 1 IVF och 3 FET (2 missfall) 
    Metta: 30 år, avvaktar med IVF 3 till senare i år

    Sprayare:
    Velveteen: sprayar med Suprecur

    Sprutare:
    Junie: 26 år sprutar Puregon, VUL nr1 (av 3) 10/1, ÄP v.3
    Phillie10: 26 år, sprutar Gonal-F 112.5 enheter med start 27/1-11
    MizzizMee: IVF 1, nedreglerar med Suprefactsprutor from 4/2.
    Honeybunny78: sprutar med GonalF, ÄL runt den 13/2

    Knaprare:
    Kyria: 33 år, FET 2, VUL 8/9
     Ankan8012: 30 år, FET 3, VUL 11/2

    Äggplockning:

    ET:

    Ruvare:

    Barnatro10, försök nr 3. ÅF 8/9, TD 21/9
    Björneochsnigel, 30 år Syskonförsök FET 2,  ÅF 5/2, TD 14/2

     
    Gravida:
    bTigger 30år: gravid i väntan på IVF nr 2., BF 20/3, 20/3-10 föddes Arvid
    Ivf10  25år: ICSI 1a försöket. BF 17 november 2010
    Snuttelina 30år: BF 3/12
    TurkiskPeppar, 30 år: IVF/ICSI 1, BF 24/11, 7/11-10 föddes Malte
    ITM: BF 12/12 Den 12/12 föddes lilla TUVA!
    77väntan: 32år, gravid på IVF nr 2, BF 26/12
    väduren2: 25år, ICSI 1, BF 29/12
    Rosbruden, gravid under nedregleringen med IVF/ICSI nr2, BF 4 Feb 2011
    Bambi7 32 år, FET 3, BF 10 feb 2011, Den 25/1-11 föddes lilla Milion, 3005gr o 49cm lång
    Vi ska bli fyra: 39 år IVF 1, BF 4 Mars 2011
    Silva79: 31 år, IVF/ICSI 1, BF 17 Mars 2011
    FiaLotta 27 år. FET1 efter 2 ICSI. BF 6 maj 2011
    Hemlighetsfull_84 Icsi 2. BF 8 maj 2011
    Kruxis försök 1, FET. VUL  14/10
    Bdmc 32 år: IVF 2,  BF 7 Juni 2011
    StorLängtanEfterLiten: 29 år, IVF 2, BF 6 juni 2011
    Suck försök nr 1, VUL BF 26 juni 2011
    Smulans: ICSI 1, BF 3 juli 2011
    Karinsara: 31 år IVF 2 (ICSI)  VUL 3/1 BF 9 Aug 

Svar på tråden RMC Malmö del 14