Inlägg från: Anonym (inte bortskämd.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (inte bortskämd.)

    Fick inget i födelsedagspresent av min man.. Är så besviken..

    Det där är ett typiskt kommunikationsfel mellan man och kvinna. Kvinnan surar och säger att "jag vill inte ha något" men egentligen vill hon det, men han tar henne på orden. Män kör mer med rak kommunikation. Är tjejen sur och killen frågar vad det är brukar han få svar: "inget!". Han tror att allt är bra, medan hon fortsätter tjura.

    När jag fyllde 30 år fick jag tre pocketböcker av min sambo. Han hade ingen inkomst, men tog det lilla han hade och köpte tre böcker som han lade ned tid på att hitta till just mig, som han trodde att jag skulle tycka om.

    TS, jag förstår att du blev besviken, men tro inte att han kan läsa dina tankar. Säg till honom hur du skulle vilja ha det, sedan är det en annan sak om det blir uppfyllt. Ta inget för givet bara.

  • Anonym (inte bortskämd.)
    kloink skrev 2010-07-12 23:52:24 följande:

    Min sambo är jättesnäll men ganska värdelös på att köpa presenter. Han vill så gärna att det ska bli "rätt" present vilket gör att det inte blir nåt alls. Men jag börjar vänja mig - fast det kanske inte heller är så bra.

    Han visar ju att han tycker om mig på andra sätt och är omtänksam men fy vad ledsen och jag blivit ibland på födelsedagar och jular.


    Tror att när det gäller födelsedagar och julafton så blir vi alla som barn, nostalgiska och tycker det är spännande med överraskningar. Ens födelsedag är inte som alla andra dagar, klart man känner lite förväntningar inför det.

    Jag har ofta sagt till min sambo att jag uppskattar blommor när jag fyller år, men än så länge har det inte blivit några, trots 12 år tillsammans. Han säger att han flera ggr varit i någon blomaffär, gått därinne en halvtimme och kommer sen ut utan blomma. Han är rädd för att det inte ska passa, typ att han köper nejlikor (som jag då tycker är begravningsblommor). Och rosor tycker han är tråkiga.
    Men mig gör det inget, gulligt att han försökt iaf. Jag får ju present åtminstone.
Svar på tråden Fick inget i födelsedagspresent av min man.. Är så besviken..